Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
VenusHorizon44

Czas na drzemke

Polecane posty

3 minuty temu, jamuonmi napisał:

Wzajemnie ;  )

Tu ci odpowiem, ze oczywiście nie chcę tu w jakikolwiek sposób z podtekstem seksualnym, dyskutować z kobietami. Ja ogolnie mam taki charakter, zawodowo itd, ze moje musi byc na wierzchu. Oczywiście czasem ustępuję. Głupcem nie jestem. Natomiast kafe to kafe, w realu jednak nie ma tak absurdalnych sytuacji jak tu. Ogólnie w sumie to dotyczy calej trolownii z internetu, bo np komentarze na X tez zamieniają się czesto w bezsensowne pyskowki, gdzie ludzie przepychają się bez końca 😉

Chlapa od rana nie ma co robić tylko analizować nicki na forum. Moze pobaw się w analizy ai jak tirowiecz.

Przed chwilą, Tweed Lush napisał:

Chlapa od rana nie ma co robić tylko analizować nicki na forum. Moze pobaw się w analizy ai jak tirowiecz.

Nie muszę,  wystarczy mi twoj "kafe- pamiętnik'.

Przed chwilą, HughH napisał:

Nie muszę,  wystarczy mi twoj "kafe- pamiętnik'.

Ok garbaty. 

6 minut temu, HughH napisał:

Tu ci odpowiem, ze oczywiście nie chcę tu w jakikolwiek sposób z podtekstem seksualnym, dyskutować z kobietami. Ja ogolnie mam taki charakter, zawodowo itd, ze moje musi byc na wierzchu. Oczywiście czasem ustępuję. Głupcem nie jestem. Natomiast kafe to kafe, w realu jednak nie ma tak absurdalnych sytuacji jak tu. Ogólnie w sumie to dotyczy calej trolownii z internetu, bo np komentarze na X tez zamieniają się czesto w bezsensowne pyskowki, gdzie ludzie przepychają się bez końca 😉

A gdy po fakcie okaże się że nie miałeś racji?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się