VenusHorizon44 204 Napisano sobota o 11:44 Zmeczylem się wizytom ciotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 475 Napisano wczoraj o 07:54 No i po rozmowach. Czas brać się za robotę. Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 442 Napisano wczoraj o 07:56 Wzajemnie ; ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HughH 12 Napisano wczoraj o 08:06 3 minuty temu, jamuonmi napisał: Wzajemnie ; ) Tu ci odpowiem, ze oczywiście nie chcę tu w jakikolwiek sposób z podtekstem seksualnym, dyskutować z kobietami. Ja ogolnie mam taki charakter, zawodowo itd, ze moje musi byc na wierzchu. Oczywiście czasem ustępuję. Głupcem nie jestem. Natomiast kafe to kafe, w realu jednak nie ma tak absurdalnych sytuacji jak tu. Ogólnie w sumie to dotyczy calej trolownii z internetu, bo np komentarze na X tez zamieniają się czesto w bezsensowne pyskowki, gdzie ludzie przepychają się bez końca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 50 Napisano wczoraj o 08:09 Chlapa od rana nie ma co robić tylko analizować nicki na forum. Moze pobaw się w analizy ai jak tirowiecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HughH 12 Napisano wczoraj o 08:10 Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Chlapa od rana nie ma co robić tylko analizować nicki na forum. Moze pobaw się w analizy ai jak tirowiecz. Nie muszę, wystarczy mi twoj "kafe- pamiętnik'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 50 Napisano wczoraj o 08:11 Przed chwilą, HughH napisał: Nie muszę, wystarczy mi twoj "kafe- pamiętnik'. Ok garbaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 442 Napisano wczoraj o 08:13 6 minut temu, HughH napisał: Tu ci odpowiem, ze oczywiście nie chcę tu w jakikolwiek sposób z podtekstem seksualnym, dyskutować z kobietami. Ja ogolnie mam taki charakter, zawodowo itd, ze moje musi byc na wierzchu. Oczywiście czasem ustępuję. Głupcem nie jestem. Natomiast kafe to kafe, w realu jednak nie ma tak absurdalnych sytuacji jak tu. Ogólnie w sumie to dotyczy calej trolownii z internetu, bo np komentarze na X tez zamieniają się czesto w bezsensowne pyskowki, gdzie ludzie przepychają się bez końca A gdy po fakcie okaże się że nie miałeś racji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach