Malowany 733 Napisano sobota o 19:50 Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Nie dziwota że się ludzie zabijajo dla hajsu xD Szczęściu trzeba pomóc jak już ktoś jest na ostatniej prostej, a kasa ma przepaść to trochę głupio, żeby się zmarnowała xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 204 Napisano sobota o 19:51 Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Nie wiem ale coś dużo 11 tysięcy. Pol miasta by chyba musiało płakać na stypie żeby tyle wydac U mnie tak wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 204 Napisano sobota o 19:55 3 minuty temu, Malowany napisał: Szczęściu trzeba pomóc jak już ktoś jest na ostatniej prostej, a kasa ma przepaść to trochę głupio, żeby się zmarnowała xd To częsty sposób ktoś się mocno ubezpiecza odczekuje 2lata prologandy a potem kaput i teoretycznie ubezpieczenie się nalezy jako nieszczęśliwy wypadek z choroby psychiczniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 204 Napisano sobota o 20:00 Gram jusz 2x mi gre wywalilo huh granie za 0zł ma swoje wady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 204 Napisano sobota o 20:01 Bosa mam jakoms głowę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 204 Napisano sobota o 20:02 Pewnie po prostu czeba wgrac upgrade przeróbki na 13.60 zamiast 11.60 huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 123 Napisano wczoraj o 10:57 14 godzin temu, VenusHorizon44 napisał: Pewnie po prostu czeba wgrac upgrade przeróbki na 13.60 zamiast 11.60 huh Nie wiem, czy coś odpisałeś, bo poszedł blok Nie blik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach