VenusHorizon44 202 Napisano 10 godzin temu Klasa mnie wciągnęła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 202 Napisano 10 godzin temu Póki co przyjemniejsza od uposledzony wolwerine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 10 godzin temu Czas na obiad tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 202 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Czas na obiad tak No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: No Co masz to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 202 Napisano 10 godzin temu Godzinę pogralem jest kontynuacją Control tym razem gramy bratem i wyszliśmy z budynku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 202 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Co masz to samo No zrobię sobie ryż 3 kotkety pomudora i ogorka bo mam zaparcie to kapusty na razie 0 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 202 Napisano 10 godzin temu Jutro muszę wrócić do kapusty bo mi dwie zostały do 5.10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 9 godzin temu Po ile to kosztuje cena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Po ile to kosztuje cena? Som rzeczy bezcenne tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 202 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Malowany napisał: Po ile to kosztuje cena? 0zł dla mnie i 60 euro dla ciebie za obrazek jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Som rzeczy bezcenne tak Som. Pozytywną energię ze mnie wyssała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: 0zł dla mnie i 60 euro dla ciebie za obrazek jpg A to huy. Mam ciekawsze tytuły na celowniku kradzieju Edytowano 9 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Som. Pozytywną energię ze mnie wyssała Poprzez odbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 202 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: A to huy. Mam ciekawsze tytuły na celowniku kradzieju 199,99zł dokładnie niech ci elka kupi albo inna pochwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, VenusHorizon44 napisał: 199,99zł dokładnie niech ci elka kupi albo inna pochwa Zapomniałem, że mam u elcia jeszcze nie wykorzystanego blika z tamtego miesiąca no ale tak jak pisałem muszę sprawdzić na YT,.czy to moja bajka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 9 godzin temu Ciekawe z czego ciągnie elzbieta że taka pienieznica szastajaca na zigolakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 9 godzin temu Alimęta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 202 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Ciekawe z czego ciągnie elzbieta że taka pienieznica szastajaca na zigolakow Przyszłość nie pracy swojego pierwszego syna przepíerdala xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 202 Napisano 9 godzin temu Dokładnie 1,25mln by miał na 18 huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Przyszłość nie pracy swojego pierwszego syna przepíerdala xD Myślisz że skończy w zsypie i mops przyjedzie na stare lata jak do was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Ciekawe z czego ciągnie elzbieta że taka pienieznica szastajaca na zigolakow Ja tam nosa w czyiś kibel nie wkładam, ale zaskakująco dobrze sobie czarnulka radzi bez pracy. Przecież połowa utargu zabki pod jej chata to pieniądze elki. Leżak mógłbyś się uczuć od niej, jak bez pracy nie jeść jak pies. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 202 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Myślisz że skończy w zsypie i mops przyjedzie na stare lata jak do was? Raczej nie elka jest dużo bogatsza i robi tak jak system lubi wszystko wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ja tam nosa w czyiś kibel nie wkładam, ale zaskakująco dobrze sobie czarnulka radzi bez pracy. Przecież połowa utargu zabki pod jej chata to pieniądze elki. Leżak mógłbyś się uczuć od niej, jak bez pracy nie jeść jak pies. Żeby tak żyć musiałby poznać jakaś karyne i przejąć bombelki ale gdzie takie cuda się dziejom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 202 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ja tam nosa w czyiś kibel nie wkładam, ale zaskakująco dobrze sobie czarnulka radzi bez pracy. Przecież połowa utargu zabki pod jej chata to pieniądze elki. Leżak mógłbyś się uczuć od niej, jak bez pracy nie jeść jak pies. Pojadlem ostatnio lepiej i mam zatwardzenie nie wiem czy nie umre więc tak to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 9 godzin temu 2 mieszkania mieć w Trójmieście na wynajem i można lezec jajami w górę w sumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Żeby tak żyć musiałby poznać jakaś karyne i przejąć bombelki ale gdzie takie cuda się dziejom Chciałem dostać świadczenie 800+ na szopa, ale się skapneli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Pojadlem ostatnio lepiej i mam zatwardzenie nie wiem czy nie umre więc tak to wygląda Elki syn dysponuje większym miesięcznym budżetem niż ty, serio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Chciałem dostać świadczenie 800+ na szopa, ale się skapneli Wszedzie nas jebjom. Ostatnio się dowiedziałam że ubezpieczenie na życie działa tak że jak minie czas i nie umrze nikt to pieniędzy przepadajom i nawet wkładu własnego nie odzyskasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 202 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: 2 mieszkania mieć w Trójmieście na wynajem i można lezec jajami w górę w sumie Niestety będzie musiał iść do pracy bo matka wolała stolowac się w zabce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach