Zawszе przychodzi noc 33 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Edytowano 6 godzin temu przez Zawszе przychodzi noc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 68 Napisano 6 godzin temu Blokowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 68 Napisano 6 godzin temu W końcu padło na dere i lezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 33 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: W końcu padło na dere i lezy Nie miej cieczki bo jesteś aseksualna i do niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 68 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Nie miej cieczki bo jesteś aseksualna i do niczego Tak, masz rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 33 Napisano 5 godzin temu Włącz sobie meczyk i nie marudź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojciec łysej 1 Napisano 5 godzin temu 🪦 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pan pulsar, wielka knaga 4 Napisano 5 godzin temu rip in peace&walić pis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2642 Napisano 5 godzin temu 54 minuty temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Włącz sobie meczyk i nie marudź Ogladam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 33 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ogladam Wiem chociaż nudnawy , ale dla zasady trzeba trzasnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2642 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Wiem chociaż nudnawy , ale dla zasady trzeba trzasnąć No tragedia bo karny 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 33 Napisano 4 godziny temu Ostrożna gra bo nikt nie chce stracić trzech punktów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2642 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Ostrożna gra bo nikt nie chce stracić trzech punktów Mogli wygrać ale jak zwykle nie potrafią strzelić celnie i pewnie przegrają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 33 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mogli wygrać ale jak zwykle nie potrafią strzelić celnie i pewnie przegrają. Bez Lewego kto by miał strzelić, albo nie zauważyłem go. Potrafią ale ze słabszymi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2642 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Bez Lewego kto by miał strzelić, albo nie zauważyłem go. Potrafią ale ze słabszymi Nie Bułka strzela bo z nimi coraz gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 33 Napisano 4 godziny temu Natychmiastowe zajęcie pozycji powinno być wpajane aż stanie się odruсhem , ale komu się chce . To teraz to jak euro 5 pełne blokad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2642 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zawszе przychodzi noc napisał: Natychmiastowe zajęcie pozycji powinno być wpajane aż stanie się odruсhem , ale komu się chce . To teraz to jak euro 5 pełne blokad Patałachy i tyle Lepiej powiedz czy u ciebie też taka fajna pogoda i siedziałeś na słoneczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 33 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie Bułka strzela bo z nimi coraz gorzej Technicznie nie są jacyś ujowi więc psychologia sportu tam bym szukał problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2642 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Technicznie nie są jacyś ujowi więc psychologia sportu tam bym szukał problemu. Nie umieją wykończyć i brakuję im napastników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 33 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Patałachy i tyle Lepiej powiedz czy u ciebie też taka fajna pogoda i siedziałeś na słoneczku Pięknie jest ale jak wracam to tylko zachód słońca widzę i zaraz przychodzi noc nim zwierzęta nakarmię , umyje się i na ruszt coś wrzucę. No i nadmiar liści mam znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 33 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie umieją wykończyć i brakuję im napastników. Tam do wszystkiego można się doczepić i naprawiać. No i nam łatwo mówić z boku ile to roboty. Wrócił Ci apetyt i zagraj mi coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2642 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Pięknie jest ale jak wracam to tylko zachód słońca widzę i zaraz przychodzi noc nim zwierzęta nakarmię , umyje się i na ruszt coś wrzucę. No i nadmiar liści mam znowu To straszne 🫣 jesteś jak człowiek widmo u mnie nie ma liści bo jeszcze nie spadły ale jeśli będą to będą poprostu leżeć sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2642 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Tam do wszystkiego można się doczepić i naprawiać. No i nam łatwo mówić z boku ile to roboty. Wrócił Ci apetyt i zagraj mi coś No tak średnio wrócił ale jadłam dziś gruszkę i zupę pomidorową. A taką dziś słuchałam: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 33 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To straszne 🫣 jesteś jak człowiek widmo u mnie nie ma liści bo jeszcze nie spadły ale jeśli będą to będą poprostu leżeć sobie Są plany usunięcia liściastych drzew i zostawienie samych iglaków. Ewentualnie tuje można zasadzić na miejsce usuniętych , bo nie zaśmiecają tak kostki jak liście. Tylko trzeba zezwolenie załatwić na wycinkę. U mnie nie mogą leżeć bo porządek musi być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 33 Napisano 4 godziny temu Myślałem że nie lubisz gruszek. Ja mam te zimowe bardzo twarde i muszą poleżeć zanim trafią do spożycia. Ryż zapiekany z jajkami miałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2642 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Są plany usunięcia liściastych drzew i zostawienie samych iglaków. Ewentualnie tuje można zasadzić na miejsce usuniętych , bo nie zaśmiecają tak kostki jak liście. Tylko trzeba zezwolenie załatwić na wycinkę. U mnie nie mogą leżeć bo porządek musi być Z kostki łatwo usunąć dmuchawą. A ja mam dobrze bo przy kostce nie mam żadnych drzew i tylko na ogród lecą na trawę. U ciebie wszystko musi być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2642 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Myślałem że nie lubisz gruszek. Ja mam te zimowe bardzo twarde i muszą poleżeć zanim trafią do spożycia. Ryż zapiekany z jajkami miałem Bo nie lubiłam ale kolega przyniósł i te są dobre takie słodkie i soczyste. A to nigdy nie jadłam nawet. Jesli ryż to tylko z jabłkami lub kurczakiem i warzywami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 177 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: W końcu padło na dere i lezy Jeszcze nie śpię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 33 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Z kostki łatwo usunąć dmuchawą. A ja mam dobrze bo przy kostce nie mam żadnych drzew i tylko na ogród lecą na trawę. U ciebie wszystko musi być Mam dwie spalinówke i taką na aku, bo głupio bym wyglądał inaczej , a kostkę mam nową po tych podtopieniach i musi być wszystko ładnie nie śmiej się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 33 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Jeszcze nie śpię. Dlaczego Zakochana czyżby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach