Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Ja np jusz rzygam grami gdzie jest mapa znaczniki i ustawiaj anteny albo mapa w ogóle ty som lokacje dość duze przestrzenie jak bez mapy ale nadal liniowo jestem bardzo zadowolony 

19 minut temu, RyjoDeSzambonejro napisał:

To nie to samo😔

A co stęskniłas się?

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

A w porządku a u Ciebie?

Ni oprócz zatwardzenie tesz złapałem wreszcie rytm zeby mieć na wszystko czas

1 minutę temu, VenusHorizon444 napisał:

Ja np jusz rzygam grami gdzie jest mapa znaczniki i ustawiaj anteny albo mapa w ogóle ty som lokacje dość duze przestrzenie jak bez mapy ale nadal liniowo jestem bardzo zadowolony 

A bossy trudne są czy nie? Hah 

Brakuje braku błędów pewnie poprawiom w pacze albo licencji na logana ale ogólnie super 👌 klasa dla takich gier kupiłem ps5 co właśnie nie ma głupi pc i xbox huh

1 minutę temu, SaunaBoy napisał:

A bossy trudne są czy nie? Hah 

Jak grasz nieśmiertelny to i tak mu rýj obijesz ale na innych poziomach trudności ze smiertelny to bardzo trudne trzeba by się ich uczyc na pamięć co robic blok unik kiedy atakowac kolcami kiedy z kopa 

Przed chwilą, VenusHorizon444 napisał:

Jak grasz nieśmiertelny to i tak mu rýj obijesz ale na innych poziomach trudności ze smiertelny to bardzo trudne trzeba by się ich uczyc na pamięć co robic blok unik kiedy atakowac kolcami kiedy z kopa 

A na jakim grasz poziomie xd ? Hard 

3 minuty temu, SaunaBoy napisał:

A na jakim grasz poziomie xd ? Hard 

Człowiek czyli najniższy jako nieśmiertelny 1

Grałem na początku na normalnym czyli 3 to się nazywalo mutant i było słabe życie mi schodzilo musialem się chowac za samochody uciekać z pola walki się regeneracji a bosa nawet se nie wyobrażam bo bym dostał lomot 

1 minutę temu, VenusHorizon444 napisał:

Człowiek czyli najniższy jako nieśmiertelny 1

Grałem na początku na normalnym czyli 3 to się nazywalo mutant i było słabe życie mi schodzilo musialem się chowac za samochody uciekać z pola walki się regeneracji a bosa nawet se nie wyobrażam bo bym dostał lomot 

A są buffy, czy jakieś potem ulepszenia?

Gampeyowo czulem zgrzyt że jestem loganem i mnie zabili albo że musiałem ich wszystkich atakowac na pale nie wiedząc co się dzieje byle ciagle ich wyzynac jak najszybciej 

Teraz się bawie w swoim tempie podziwiając wykończenia 

Przed chwilą, SaunaBoy napisał:

A są buffy, czy jakieś potem ulepszenia?

No som takie czasowki to 3x muszę żeby mieć czas adamantium i wtedy masz ulepszenia dna

No niestety to jest nieśmiertelny bohater a nie Spider-Man. Jego nie powinno dać się zabić i takie coś najbardziej mi pasuje gampeyowo mimo że to może się wydawać bez sensu bo przecież mógłbym stać oni mnie strzelac bic i nie zgine 

Przed chwilą, VenusHorizon444 napisał:

No niestety to jest nieśmiertelny bohater a nie Spider-Man. Jego nie powinno dać się zabić i takie coś najbardziej mi pasuje gampeyowo mimo że to może się wydawać bez sensu bo przecież mógłbym stać oni mnie strzelac bic i nie zgine 

Może za dużo grałeś i ci się znudziły gry, jak tak miewam i wolę dlatego saunować ostatnio 

1 minutę temu, SaunaBoy napisał:

Może za dużo grałeś i ci się znudziły gry, jak tak miewam i wolę dlatego saunować ostatnio 

Ja bym wolał łatwy + nieśmiertelny na bossy tak irytujom mnie w grach już wszystko zwłaszcza jakieś glupie znajdzki czytane sluchane podnosze a tam a4 tekstu logan zaczyna czytac a ja chowam i to wygląda jakby logan byl uposledzony iq60 i tylko ciężko oddychal nabuzowany tesciem gdzie teraz iść ale mnie to smieszy i bawi 

No bardzo jest bez sensu w tej grze jak grasz postaciom filmu gdzie była nieśmiertelna żyła wiele lat przezyla bombe atomowom a tutaj ostrzal z karabinku typa powoduje zgon i musisz się z nim ganiac za samochodem w berka bo pasek zycia wraca powoli

Lepiej jest teraz ze biegniesz na niego on ci w pysk strzal z shotgana ty robisz pirulet z krwiom wstajesz lapiac się kolcami i dalej w niego wkoorwiony teraz jest filmowo tak jak logan by to zrobil

10 minut temu, VenusHorizon444 napisał:

No bardzo jest bez sensu w tej grze jak grasz postaciom filmu gdzie była nieśmiertelna żyła wiele lat przezyla bombe atomowom a tutaj ostrzal z karabinku typa powoduje zgon i musisz się z nim ganiac za samochodem w berka bo pasek zycia wraca powoli

Lepiej jest teraz ze biegniesz na niego on ci w pysk strzal z shotgana ty robisz pirulet z krwiom wstajesz lapiac się kolcami i dalej w niego wkoorwiony teraz jest filmowo tak jak logan by to zrobil

🤣😳 No i właśnie o to Ci chodziło od początku. Wtedy mechanika zaczyna pasować do fantazji tej postaci.

Na Normalu:

„Ostrzał! Za samochód! Poczekam, aż pasek wróci.” 🙄

A teraz:

🚶‍♂️ Logan biegnie prosto na typa
💥 SHOTGUN W PYSK
🩸 Logan robi piruet
😳 wbija pazury w ziemię, podnosi się
🦾 „Dobra. Teraz moja kolej.”
i dalej ...la.

To zdecydowanie bardziej przypomina filmową wersję Logana, gdzie jego regeneracja jest częścią jego sposobu walki, a nie powodem do chowania się za samochodem. 😳

I najlepsze, że przy wyłączonym pasku zdrowia nie patrzysz już na cyferki, tylko na to, co faktycznie dzieje się na ekranie: dostał, trochę go poszarpało, regeneruje się i idzie dalej. 🐺🦾

Wtedy naprawdę masz wrażenie: „to jest Wolverine, a nie koleś z paskiem HP.” 🤣🐇

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się