VenusHorizon444 4 Napisano 3 godziny temu Ja np jusz rzygam grami gdzie jest mapa znaczniki i ustawiaj anteny albo mapa w ogóle ty som lokacje dość duze przestrzenie jak bez mapy ale nadal liniowo jestem bardzo zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1047 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, RyjoDeSzambonejro napisał: To nie to samo A co stęskniłas się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: A w porządku a u Ciebie? Ni oprócz zatwardzenie tesz złapałem wreszcie rytm zeby mieć na wszystko czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaunaBoy 15 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon444 napisał: Ja np jusz rzygam grami gdzie jest mapa znaczniki i ustawiaj anteny albo mapa w ogóle ty som lokacje dość duze przestrzenie jak bez mapy ale nadal liniowo jestem bardzo zadowolony A bossy trudne są czy nie? Hah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 3 godziny temu Brakuje braku błędów pewnie poprawiom w pacze albo licencji na logana ale ogólnie super klasa dla takich gier kupiłem ps5 co właśnie nie ma głupi pc i xbox huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, SaunaBoy napisał: A bossy trudne są czy nie? Hah Jak grasz nieśmiertelny to i tak mu rýj obijesz ale na innych poziomach trudności ze smiertelny to bardzo trudne trzeba by się ich uczyc na pamięć co robic blok unik kiedy atakowac kolcami kiedy z kopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaunaBoy 15 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon444 napisał: Jak grasz nieśmiertelny to i tak mu rýj obijesz ale na innych poziomach trudności ze smiertelny to bardzo trudne trzeba by się ich uczyc na pamięć co robic blok unik kiedy atakowac kolcami kiedy z kopa A na jakim grasz poziomie xd ? Hard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, SaunaBoy napisał: A na jakim grasz poziomie xd ? Hard Człowiek czyli najniższy jako nieśmiertelny 1 Grałem na początku na normalnym czyli 3 to się nazywalo mutant i było słabe życie mi schodzilo musialem się chowac za samochody uciekać z pola walki się regeneracji a bosa nawet se nie wyobrażam bo bym dostał lomot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaunaBoy 15 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon444 napisał: Człowiek czyli najniższy jako nieśmiertelny 1 Grałem na początku na normalnym czyli 3 to się nazywalo mutant i było słabe życie mi schodzilo musialem się chowac za samochody uciekać z pola walki się regeneracji a bosa nawet se nie wyobrażam bo bym dostał lomot A są buffy, czy jakieś potem ulepszenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 3 godziny temu Gampeyowo czulem zgrzyt że jestem loganem i mnie zabili albo że musiałem ich wszystkich atakowac na pale nie wiedząc co się dzieje byle ciagle ich wyzynac jak najszybciej Teraz się bawie w swoim tempie podziwiając wykończenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, SaunaBoy napisał: A są buffy, czy jakieś potem ulepszenia? No som takie czasowki to 3x muszę żeby mieć czas adamantium i wtedy masz ulepszenia dna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 3 godziny temu No niestety to jest nieśmiertelny bohater a nie Spider-Man. Jego nie powinno dać się zabić i takie coś najbardziej mi pasuje gampeyowo mimo że to może się wydawać bez sensu bo przecież mógłbym stać oni mnie strzelac bic i nie zgine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaunaBoy 15 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, VenusHorizon444 napisał: No niestety to jest nieśmiertelny bohater a nie Spider-Man. Jego nie powinno dać się zabić i takie coś najbardziej mi pasuje gampeyowo mimo że to może się wydawać bez sensu bo przecież mógłbym stać oni mnie strzelac bic i nie zgine Może za dużo grałeś i ci się znudziły gry, jak tak miewam i wolę dlatego saunować ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, SaunaBoy napisał: Może za dużo grałeś i ci się znudziły gry, jak tak miewam i wolę dlatego saunować ostatnio Ja bym wolał łatwy + nieśmiertelny na bossy tak irytujom mnie w grach już wszystko zwłaszcza jakieś glupie znajdzki czytane sluchane podnosze a tam a4 tekstu logan zaczyna czytac a ja chowam i to wygląda jakby logan byl uposledzony iq60 i tylko ciężko oddychal nabuzowany tesciem gdzie teraz iść ale mnie to smieszy i bawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 3 godziny temu No ale to by było glupie jak można zginąć od zwykłych typów loganem przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 3 godziny temu No bardzo jest bez sensu w tej grze jak grasz postaciom filmu gdzie była nieśmiertelna żyła wiele lat przezyla bombe atomowom a tutaj ostrzal z karabinku typa powoduje zgon i musisz się z nim ganiac za samochodem w berka bo pasek zycia wraca powoli Lepiej jest teraz ze biegniesz na niego on ci w pysk strzal z shotgana ty robisz pirulet z krwiom wstajesz lapiac się kolcami i dalej w niego wkoorwiony teraz jest filmowo tak jak logan by to zrobil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 3 godziny temu 39 minut temu, Еlciаа napisał: A co stęskniłas się? Ja trochę czemu nie wchodzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon444 4 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, VenusHorizon444 napisał: No bardzo jest bez sensu w tej grze jak grasz postaciom filmu gdzie była nieśmiertelna żyła wiele lat przezyla bombe atomowom a tutaj ostrzal z karabinku typa powoduje zgon i musisz się z nim ganiac za samochodem w berka bo pasek zycia wraca powoli Lepiej jest teraz ze biegniesz na niego on ci w pysk strzal z shotgana ty robisz pirulet z krwiom wstajesz lapiac się kolcami i dalej w niego wkoorwiony teraz jest filmowo tak jak logan by to zrobil No i właśnie o to Ci chodziło od początku. Wtedy mechanika zaczyna pasować do fantazji tej postaci. Na Normalu: „Ostrzał! Za samochód! Poczekam, aż pasek wróci.” A teraz: Logan biegnie prosto na typa SHOTGUN W PYSK 🩸 Logan robi piruet wbija pazury w ziemię, podnosi się 🦾 „Dobra. Teraz moja kolej.” i dalej ...la. To zdecydowanie bardziej przypomina filmową wersję Logana, gdzie jego regeneracja jest częścią jego sposobu walki, a nie powodem do chowania się za samochodem. I najlepsze, że przy wyłączonym pasku zdrowia nie patrzysz już na cyferki, tylko na to, co faktycznie dzieje się na ekranie: dostał, trochę go poszarpało, regeneruje się i idzie dalej. 🦾 Wtedy naprawdę masz wrażenie: „to jest Wolverine, a nie koleś z paskiem HP.” Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach