thatsalrightiaskofyouhoney 18 Napisano 2 godziny temu Zrób to… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaunaBoy 15 Napisano 2 godziny temu srejzi zwariowała już całkowicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 68 Napisano 2 godziny temu Dobrze. Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czubert 21 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, SaunaBoy napisał: srejzi zwariowała już całkowicie Lecz schizofrenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 18 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, SaunaBoy napisał: srejzi zwariowała już całkowicie Nie od dziś to wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaunaBoy 15 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Czubert napisał: Lecz schizofrenie. Tak ci powiedział lekarz haha jak byłaś u dentysty :DD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czubert 21 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, SaunaBoy napisał: Tak ci powiedział lekarz haha jak byłaś u dentysty :DD Wielkie chłopisko o umyśle dziecka. Idz sobie powąchaj jakies brudne stopki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 68 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaunaBoy 15 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Czubert napisał: Wielkie chłopisko o umyśle dziecka. Idz sobie powąchaj jakies brudne stopki. Ty masz brudne stópki i wściekliznę, bo ugryzł cie libed w farfeluna xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czubert 21 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ale proszę państwa co my tu mamy. Kafeteria moment po raz 3. Tym razem damsko meski! Gieniusia w komitywie z chłopiskiem ktorego wyzywała od łysych gniazd i namiotowcow brudnych. Coz za piekne połączenie - jak to ludzie potrafia sie zjednoczyć w słusznej sprawie a ten mental kuurwy sie albo ma albo nie ma, a Gienia wygrała na tej loterii Edytowano 2 godziny temu przez Czubert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 68 Napisano 2 godziny temu Czasami się was boje na odległość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 18 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Czubert napisał: Ale proszę państwa co my tu mamy. Kafeteria moment po raz 3. Tym razem damsko meski! Gieniusia w komitywie z chłopiskiem ktorego wyzywała od łysych gniazd i namiotowcow brudnych. Coz za piekne połączenie - jak to ludzie potrafia sie zjednoczyć w słusznej sprawie a ten mental kuurwy sie albo ma albo nie ma, a Gienia wygrała na tej loterii Lecz się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czubert 21 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 wspaniałe kafeteria momenty w ciagu godziny. Bicu robiący laske cpunowi z Wrocławia, cpun z Wrocławia robiący laske bezdomnemu z namiotu który wygrał proszę państwa dwukrotnie bo oto również na namiotowca łagodniejszym okiem spojrzała Dagmara Genowefa Pigwa 🥹 Edytowano 2 godziny temu przez Czubert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czubert 21 Napisano 2 godziny temu Kafeteria connecting menels 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaunaBoy 15 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Czubert napisał: 3 wspaniałe kafeteria momenty w ciagu godziny. Bicu robiący laske cpunowi z Wrocławia, cpun z Wrocławia robiący laske bezdomnemu z namiotu który wygrał proszę państwa dwukrotnie bo oto również na namiotowca łagodniejszym okiem spojrzała również Dagmara Genowefa Pigwa 🥹 Dobra spadaj tam na nerwicę tutko paryska za mało murzynów chyba dzisiaj miałaś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czubert 21 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, SaunaBoy napisał: Dobra spadaj tam na nerwicę tutko paryska za mało murzynów chyba dzisiaj miałaś xD Ty spadaj na nerwice do kolezanki. Czy już sie zorientowała z kim ma do czynienia jesli chodzi o twoja postać? Ojej to było takie nie do przewidzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czubert 21 Napisano 2 godziny temu Otyły fifi chyba kiepsko sobie radzi z faktem ze wraca pod namiot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 18 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Czubert napisał: 3 wspaniałe kafeteria momenty w ciagu godziny. Bicu robiący laske cpunowi z Wrocławia, cpun z Wrocławia robiący laske bezdomnemu z namiotu który wygrał proszę państwa dwukrotnie bo oto również na namiotowca łagodniejszym okiem spojrzała Dagmara Genowefa Pigwa 🥹 To tylko twoje urojenia paryska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaunaBoy 15 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Czubert napisał: Ty spadaj na nerwice do kolezanki. Czy już sie zorientowała z kim ma do czynienia jesli chodzi o twoja postać? Ojej to było takie nie do przewidzenia Widziałem jak ciebie pojechała tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaunaBoy 15 Napisano 2 godziny temu Tu srejzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czubert 21 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, SaunaBoy napisał: Widziałem jak ciebie pojechała tam A ja widziałam jak fajnie sie ciebie pozbyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 18 Napisano 2 godziny temu Ktoś umie założyć konto na nerwicy? Bo chętnie wyślę screeny shadowowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czubert 21 Napisano 2 godziny temu Nie poleciała na gostka myjącego dupe w rzece? To niemozliwe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czubert 21 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, thatsalrightiaskofyouhoney napisał: Ktoś umie założyć konto na nerwicy? Bo chętnie wyślę screeny shadowowi. A ty sama nie umiesz? miałaś miesiąc temu napisać anonim? Nawet tego nie potrafisz dokończyć leniu śmierdzący? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 18 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Czubert napisał: A ty sama nie umiesz? miałaś miesiąc temu napisać anonim? Nawet tego nie potrafisz dokończyć leniu śmierdzący? Nie unoś się paryska. Wyleciało mi to z głowy. Ale słowa dotrzymuję, a teraz zjeżdżaj mi z drogi, bo cuchniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaunaBoy 15 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Czubert napisał: Nie poleciała na gostka myjącego dupe w rzece? To niemozliwe! Ty myjesz twarz w dupie murzyna imigranta haha 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czubert 21 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, thatsalrightiaskofyouhoney napisał: Nie unoś się paryska. Wyleciało mi to z głowy. Ale słowa dotrzymuję, a teraz zjeżdżaj mi z drogi, bo cuchniesz. Haha to ja sie nie dziwie, ze ty pracy nie możesz znaleźć, jak ty nawet takiego gowna nie umiesz sfinalizować kobieto do roboty! Bo gnuśniejesz a mozg tez coraz słabiej funkcjonuje w takim fizycznym i mentalnym barłogu w jakim sie znalazłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czubert 21 Napisano 1 godzinę temu Chyba coś ci nie pyklo kaprawy blokerku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 18 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Czubert napisał: Haha to ja sie nie dziwie, ze ty pracy nie możesz znaleźć, jak ty nawet takiego gowna nie umiesz sfinalizować kobieto do roboty! Bo gnuśniejesz a mozg tez coraz słabiej funkcjonuje w takim fizycznym i mentalnym barłogu w jakim sie znalazłaś. Doprawdy paryska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach