pan pulsar, wielka knaga 17 Napisano 6 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 128 Napisano 6 godzin temu Tak cię Moon nazywa pusiu w filtrach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 50 Napisano 6 godzin temu Teraz jest wielką rezydentką stolycy i ma willa gdzie kisi kapusta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pan pulsar, wielka knaga 17 Napisano 6 godzin temu Mam w ignorze łysa babe biegająca nago jak kot z pęcherzem geriatrycznie niezbyt apetycznie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 187 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, pan pulsar, wielka knaga napisał: Mam w ignorze łysa babe biegająca nago jak kot z pęcherzem geriatrycznie niezbyt apetycznie Za ten nick nie dostałaś bana. Chyba komuś się spodobał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 50 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, pan pulsar, wielka knaga napisał: Mam w ignorze łysa babe biegająca nago jak kot z pęcherzem geriatrycznie niezbyt apetycznie Może złapią toto w siatkę, bo miejsca publiczne i do klatki zwyrolke która udaje że jej tate umarł, a dzisiaj się sprzedała że tate przetwory robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 50 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Koŕalgor napisał: Za ten nick nie dostałaś bana. Chyba komuś się spodobał Wcale bym się nie zdziwił jak mu skrzynkę zaspamowali i dopiero jak się przekopie zajrzy tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 128 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, pan pulsar, wielka knaga napisał: Mam w ignorze łysa babe biegająca nago jak kot z pęcherzem geriatrycznie niezbyt apetycznie Jest łysy Moon i ciągle biega za mną jak kot pod różnymi nickami. Dużo filtrów dajesz, wysyłając mu kuciapkę? Przykro mi, że jestem fajniejsza od ciebie grubasko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 187 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Wcale bym się nie zdziwił jak mu skrzynkę zaspamowali i dopiero jak się przekopie zajrzy tutaj On wygląda na tego z tych co robią "usuń wszystko" i fajrant. Przerwa na papieroska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 128 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Może złapią toto w siatkę, bo miejsca publiczne i do klatki zwyrolke która udaje że jej tate umarł, a dzisiaj się sprzedała że tate przetwory robi Robił. Twoja tata robi przetwory? Czy tatuś Jeżowej? Zachowuj się, bo Leżak wyprzedzi cie na bycie ojczymem dla Jeżowej a ty zamiast ciągle interesować się cudzymi ojcami, zajmij się swoimi rodzicami i przynieść im wodę ze studni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zamęt 3 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Wcale bym się nie zdziwił jak mu skrzynkę zaspamowali i dopiero jak się przekopie zajrzy tutaj Tam się niezła Alabama musi odpierdalać w rodzinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pan pulsar, wielka knaga 17 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, UśpionaAmbona napisał: Jest łysy Moon i ciągle biega za mną jak kot pod różnymi nickami. Dużo filtrów dajesz, wysyłając mu kuciapkę? Przykro mi, że jestem fajniejsza od ciebie grubasko uu dajesz wierna kibicko rekord Bielsko-Biala, po same kule tych co na ciebie srraja i maja za shmate, yeah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 50 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, UśpionaAmbona napisał: Robił. Czyżby bo odpisałaś Rymowi tak jakby twoj też ROBI czyli chłop żyje. https://zapodaj.net/plik-Jc1AYM4R5q 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożydar123 8 Napisano 6 godzin temu agent of asgaard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 128 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, pan pulsar, wielka knaga napisał: Konin chyba ma też jakiś klub prawda? Lub Wrocław z mamusią Moona Prawda Pusiu z odpowiednią ilością filtrów dla Monusia? Przykro mi, że Moon cie nie szanuje, a Pulsar zaraz cie zbanuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 50 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Koŕalgor napisał: On wygląda na tego z tych co robią "usuń wszystko" i fajrant. Przerwa na papieroska. Za jaką karę go to spotkało i po co mu to było o tym myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 128 Napisano 6 godzin temu Gina jak czuwa z dwusetką i na nowym nicku 2 minuty temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Czyżby bo odpisałaś Rymowi tak jakby twoj też ROBI czyli chłop żyje. Ojciec dwa lata nie żyje, a ty ciągle o nim. Mam nadzieję, że na tym Podkarpaciu będzie cię w nocy straszył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 50 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Konin chyba ma też jakiś klub prawda? Lub Wrocław z mamusią Moona Prawda Pusiu z odpowiednią ilością filtrów dla Monusia? Przykro mi, że Moon cie nie szanuje, a Pulsar zaraz cie zbanuje Wytłumacz lepiej po jaki uj zmyślałaś że twój tate nie żyje skoro odpisałaś dzisiaj Rymowi , że twój też robi słoiki tępa pało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 50 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Gina jak czuwa z dwusetką i na nowym nicku Ojciec dwa lata nie żyje, a ty ciągle o nim. Mam nadzieję, że na tym Podkarpaciu będzie cię w nocy straszył To trza było odpisać że ROBIŁ, bo skoro odpisałaś że twój też robi , to znaczy że ten ubek żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 128 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, pan pulsar, wielka knaga napisał: uu dajesz wierna kibicko rekord Bielsko-Biala, po same kule tych co na ciebie srraja i maja za shmate, yeah Przykro mi, że tak cie faceci nie szanują. Ale czego można spodziewać się po Moonie z licznymi wyskokami? Pamiętaj, pusia musi mieć odpowiednie naświetlanie i nawilżenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 128 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Wytłumacz lepiej po jaki uj zmyślałaś że twój tate nie żyje skoro odpisałaś dzisiaj Rymowi , że twój też robi słoiki tępa pało Oby cie straszył Kanadyjczyku z wymyśloną Kanadą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 187 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Zawszе przychodzi noc napisał: Za jaką karę go to spotkało i po co mu to było o tym myśli Jakbyś tam był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 50 Napisano 6 godzin temu Gina jak mnie nie ma wskazany protokół skrinowania niespójności u łysej pały żeby jeszcze bardziej toto zgnoić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laser dance 6 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, UśpionaAmbona napisał: Jest łysy Moon i ciągle biega za mną jak kot pod różnymi nickami. Dużo filtrów dajesz, wysyłając mu kuciapkę? Przykro mi, że jestem fajniejsza od ciebie grubasko Dam ci radę, następnym razem nie zmyślaj rzeczy, które są kompletnie niewiarygodnie bo wychodzisz tylko na niepoważną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pan pulsar, wielka knaga 17 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Przykro mi, że tak cie faceci nie szanują. Ale czego można spodziewać się po Moonie z licznymi wyskokami? Pamiętaj, pusia musi mieć odpowiednie naświetlanie i nawilżenie cieciowa wiesniaro jakbys zamknela te obła jape i ograniczyla sie do ssania to moze by ktos sie znalazl pulardo i cie zaspokoil skoro tak ci tego brakuje i bys nie musiala fantazjowac jak wykradasz dziedzko plaskiej z porodowki bo cie sciska macica ze swojego nie masz szalejacy kompleksie macierzynsko geriatryczny Edytowano 6 godzin temu przez pan pulsar, wielka knaga 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 50 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: Jakbyś tam był To chyba niepłatne , a za darmo wątpię czy wykonał bym jakąś pracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 128 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, laser dance napisał: Dam ci radę, następnym razem nie zmyślaj rzeczy, które są kompletnie niewiarygodnie bo wychodzisz tylko na niepoważną. Ty mnie owłosiona małpo w staniku pouczasz? Dojarka już jedzie i zaraz będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 50 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Oby cie straszył Kanadyjczyku z wymyśloną Kanadą Pozdrów chłopa i pomóż mu lepiej kręcić te kiszonki w słoikach czy inne przetwory zamiast jazgotać tutaj , bo już każdy cię nie trawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 187 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Zawszе przychodzi noc napisał: To chyba niepłatne , a za darmo wątpię czy wykonał bym jakąś pracę Oni są chyba normalnymi pracownikami wp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach