Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwonkka

Antykoncepcja

Polecane posty

mam pytanko...Zażywam tabletki antykoncepcyjne Regulon i teraz zaczelam przyjmowac antybiotyk ktory powoduje obnizenie dzialania tabletek no i mam pytanko czy jak tylko skoncze brac ten antybiotyk to wraca pelne dzialanie antykoncepcyjne tabletek?Czy musze raczej w przeciagu calego opakowania Regulonu stosowac dodatkowo inne srodki??????Powiedzcie prosze...moze ktoras z was tez sie z tym zetknela i zasiegala porady ginekologa?

Jak skończysz antybiotyk to musisz jeszce przez tydzień używać dodatkowego zabezpieczenia. Pozdrawiam 🌻

Ale niech ktoś jeszcze sie wypowie, bo może ktoś inaczej słyszał...

Gość iwonka2
w takich sytuacjach do konca opakowania nalezy sie dodoatk.zabezpieczać/najlepiej gumki/,a nowe opakowanie daje juz pełne zabezp.pa:)

Gość coetze
zabezpieczamy sie podczas kuracji i dodatkowo 7 dni po, nie trzeba zabezpieczac sie dodatkowo do konca opakowania

Powiedzcie mi cos... W sobote pierwszy raz kochalam sie ze swoim facetem(moj 1 raz) zazywam Yasmin(piguki) ale mimo to obawiam sie ze mogę wpaść bo on skonczyl we mnie 4 razy.co robić??Myslicie ze nic mi nie bedzie?? PRZERAŻONA

Gość mialy zielony kwiatek
tak wydaje mi sie ze masz bardzo duze szanse na ciaze, bo yasmin to tabletki ktore nie maja az tak duzo hormonow i jedna tabletka nie zabezpieczy cie przed 4 razami ... przykro mi, to jest napisane w ulotce a poza tym jak bedziesz wklejac wszedzie ten post to wydaje mi sie ze groza ci nawet blizniaczki

Pati86 krotko i na temat!! tabletki antykoncepcyjne zabezpieczaja przed ciaza niezaleznie od ilosci stosunkow w ciagu dnia!! To nie jest tak, ze dwa w ciagu dnia sa bezpieczne, a kolejne juz nie!! jestes zabezpieczona 24 godziny na dobe!!!! i uspokoj sie!! pozdrawiam cieplo!!

Gość ajajajajaj
Będzie. Plemniki zeżrą cię od środka.

Gość Seal
Po to bierzemy tabletki żeby nie schizować się non stop czy jesteśmy w ciąży czy nie. Jest minimalne ryzyko zajścia w ciążę.