Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzka

jak wierzyc w milosc kochanka?

Polecane posty

znam to uczucie i tak jak pisalam kilka stron wczesniej uwazam ze lepsza jest samotnosc w pojedynke niz we dwoje. Gdyby Jego malzenstwo bylo super hiper nie byloby w nim miejsca dla mnie. \"Dlaczego kolejne malzenstwo ma sie rozpasc\" mysle ze ono rozpadlo sie zanim ja sie pojawilam. I samotnosc w malzenstwie doprowadzila go do znalezienia mnie widocznie czegos zabraklo........... i pewnie jakby nie ja, bylaby inna tyle na ten temat

Jakie to dziwne tak bolało nie chciało się żyć a teraz takie nieważne niemądre jak nic /ks. Jan Twardowski/

Poproszona by obiecać Obiecałam wszystko By zaufać sercem w pełni zaufałam Zaproszona do gościńców Uczuć Twoich Weszłam By rozgościć się i podać Twojej woli rękę Podałam Ostrożności przestrogi Odłożyłam Sercem powiedziałam Tak Teraz niczego nie żałując Przyznać mogę z całą Pewnością Miłość jest najtrudniejsza A myślałam, że tylko jej Czas… jest nie potrzebny Jeżeli ma być wieczna… Myliłam się…

Z Twoich ramion widzę niebo Drżące rozkoszą Spadła gwiazda,i druga,i trzecia Prawdziwa to epidemia... Widać dzisiaj niebem jest ziemia Skoro się gwiazdy przenoszą... Nie lepiej tak?:) Czy tylko ja jestem optymistką w tym gronie?...

Jiw akurat Tobie ten tytul sie nie nalezy a jak juz koniecznie chcesz to w jakims kababarecie facet mowil tak wdziecznie ty \"flanelko\" materac.. apropo czemu nikt mnie nie wita:)

Gdybym spotkał ciebie pierwszy raz, ale w innym sadzie, w innym lesie może by inaczej zaszumiał nam las wydłużony mgłami na bezkresie... Może innych kwiatów wśród zieleni bruzd jęłyby się dłonie dreszczem czynne - może by upadły z niedomyślnych ust jakieś inne słowa - jakieś inne... Może by i słońce zniewoliło nas do spłynięcia duchem w róż kaskadzie, Gdybym spotkał ciebie znowu pierwszy raz, ale w innym lesie, w innym sadzie... /Bolesław Leśmian/

Nikt nas nie widział - chyba te ćmy, Co puszyścieją w przelocie. I tak nam słodko, że tylko - my Wiemy o naszej pieszczocie. Młodsza twa siostra, zrywając wrzos, Śledziła szept nasz daleki... I mówiąc z nami, ucisza głos - A milknąc - spuszcza powieki. I po ogrodzie mknie wzdłuż i wszerz, Zaprzepaszczona w swym śpiewie! I tak nam słodko, że ona też Wie o tym, o czym nikt nie wie... /Bolesław Leśmian/

ta miłość jest skazańcem zasądzonym na śmierć umrze za krótkie dwa miesiące na świecie jest przestrzeń i czas odejdziesz ode mnie na świecie jest niemoc i konieczność nie zatrzymam cię żadnym pocałunkiem /H. Poświatowska/

Witajcie! M., no przecież optymizm ze mnie aż bucha! Popatrzyłam właśnie na niego oczami bez klapek... Qrde... przecież jeszcze 2 miesiące temu widywaliśmy się bez ubrania... Cholercia... 2 miesiące temu był przystojniejszy i mądrzejszy... Idę zapalić... kto ze mną?

No jak to kto.. No ja idę.. Na razie do kiosku po jakieś fajeczki ale póxniej sie przyłaczam do kurzenia.. U mnie cisza i spokój... I niech tak zostanie..

Gość kurcze blade
witam :) ja to palę średnio co jakieś 5 minut więc zawsze towarzyszę ;)

kochaterka, co będziesz latać po kioskach w ten pic. Chcesz jednego? Mogą być mentolowe? Proszę: . kb, i dla Ciebie: . :-D Jakieś \"najaranie\" być musi ;-)

jiw, jak tam? konkurs na maila rozstrzygnięty? kochaterka, jak się spódniczka nosi? margi, myślałam, że znowu mąż testuje szpiega komputerowego... Mariella, a teraz? Często widujesz tego swojego-byłego? JTW, a co u Ciebie? Miejsce na jego garnitury w szafie przygotowane? Bdtk, Organika, 25, DużaDziewczynka, mad + wszystkie, które tu bywały / bywają, czytacie? Co u Was? milkyway, ty szmato! ;-) A co na to wszystko Ks.Marek? ;-)

Milky,nie widujemy się.Gdybysmy chcieli,trzeba by sie specjalnie umówic.Wpasc na siebie raczej nie ma szans,mieszkamy kilkadziesiat kilometrów od siebie.I dobrze. Moja Ty szmato:) A własnie-czy ja nią nadal jestem?Czy tez szmatą mozna przestac byc? O wypowiedzi prosze wszystkich tych zwłaszcza,którzy wiedzą lepiej i myslą,ze mają prawo nas oceniac. Zainteresowane,czyli rzeczone SZMATY tez;)

Milky,nie widujemy się.Gdybysmy chcieli,trzeba by sie specjalnie umówic.Wpasc na siebie raczej nie ma szans,mieszkamy kilkadziesiat kilometrów od siebie.I dobrze. Moja Ty szmato:) A własnie-czy ja nią nadal jestem?Czy tez szmatą mozna przestac byc? O wypowiedzi prosze wszystkich tych zwłaszcza,którzy wiedzą lepiej i myslą,ze mają prawo nas oceniac. Zainteresowane,czyli rzeczone SZMATY tez;)

Powtórzę: łatwiej powiedzieć na kogoś \"szmata\" niż być nią ;-) M., my to takie szmaty moczone w Vanishu ;-), ale ciągle szmaty he he ;-)

kochaterka, a Ty gdzie? Robisz te papierosy? ;-) kb, a Ty przecież też możesz jedną ręką pisać, jak jarasz... ;-)

Gość kurcze blade
co Ty milky ja tego peta to w zębach jak monter trzymam ;) A co do pisania na temat kochanków to nie piszę bo, jak już wcześniej wsponiałam nie wiem nic ;)

kb, eeeeee... to nawet możesz pisać z polskimi literami ;-) ja to muszę w palarni chlip chlip... ciemnej i zimnej buuu... tam nie ma kompa :-( kb, dobra, dobra... nie wiem, nie znam się, nie orientuje się, zarobiona jestem... taaa...

Gość kurcze blade
hmmm zrobiona jestem, a nie zarobiona :D

Gość kurcze blade
ale Ty milky masz to już za sobą, z ja cały czas się robić daje ;) margi zapomnij o środzie ;) a nie to dziś środa :D dałam rady :P

Czesc dziewczyny..... ale WAM wesolo Ja tez dzisiaj jestem optymistka. Milky w szafie moje rzeczy sie nie mieszcza wiec bedzie problem.... ale moze ze dwa krawaty w razie czego uda sie upchnac I wiecie co.... te \"szmaty\" to takie oklepane.... moze by tak \"sciereczki\" :P ..... zawsze to jakies zdrobnienie :P :P :P KB widze ze przepustowosc dymna masz taka jak ja ;) fajnie sie zrobilo na tym naszym topiku pochwale sie WAM jakiego ladnego smska dzisiaj na sniadanie dostalam \"blisko Ciebie jestem najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi, gdy jestem daleko-mysle kiedy bede blisko\" az sie rozczulilam

Czesc dziewczyny..... ale WAM wesolo Ja tez dzisiaj jestem optymistka. Milky w szafie moje rzeczy sie nie mieszcza wiec bedzie problem.... ale moze ze dwa krawaty w razie czego uda sie upchnac I wiecie co.... te \\\"szmaty\\\" to takie oklepane.... moze by tak \\\"sciereczki\\\" :P ..... zawsze to jakies zdrobnienie :P :P :P KB widze ze przepustowosc dymna masz taka jak ja ;) fajnie sie zrobilo na tym naszym topiku pochwale sie WAM jakiego ladnego smska dzisiaj na sniadanie dostalam \\\"blisko Ciebie jestem najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi, gdy jestem daleko-mysle kiedy bede blisko\\\" az sie rozczulilam

Gość kurcze blade
jtw a nie może być gałganki lub myjki ? ;)

MYJKI...........super ale cholera \"nijak\" ta myjka ma sie do naszej sytuacji.....raczej \"brudki\" nie w sensie brudu, ale .............robienia brudu Tak mnie rozsmieszylas KB ze smieje sie jak przyglup

Witajcie kobietki:) Mogę sie zaliczyć do flanelek;) tylko jakoś nie mam ochoty się odkochankowywać. Zaczynam się odmężowywać hihi...już 4 m-ce mamy chatkę dla siebie przed powrotem pierworodnego mojego...musze się jeszcze pozbyć szmatek z szafki mężusia...nazbieral ich przez 13 lat. Czas zrobić porządek. Zawsze to więcej miejsca na moje;) Buziaczki kochane flanelki:)

To ja też się pochwalę smskiem, który dziś dostałam: \"Doładuj swoją kartę do 15 października, a dostaniesz 15 proc. gratis! Idea\" czy jakoś tak... ha ha ha ha ha...