Myszka 0 Napisano Lipiec 21, 2004 Mam pytanie czy branie tabletek anty moze wplynac na to ze kiedys urodzi sie chore dziecko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez sie ciekawie Napisano Maj 21, 2005 up? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie nie ma Napisano Maj 21, 2005 nie nie ma wpływu www.psyche-soma.prv.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktostam 0 Napisano Maj 21, 2005 nie prowadzono dlugoletnich badan zwiazanych z tym tematem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juleczka26 0 Napisano Maj 22, 2005 A ja myslałam, że 21 wiek mamy... - nie , nie ma na to wpływu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maraa Napisano Maj 22, 2005 mogą być tylko problemy z zajściem w ciążę... i to duże... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KAMYCZEK79 Napisano Maj 23, 2005 trzeba odczekać 3 miesiące i codziennie brac kwas foliowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....... Napisano Maj 23, 2005 A co jeśli zaszłam w ciążę w trakcie brania tabletek a dowiedziałam się otym dopieropojakichś 2-3 miesiącach? Czy dziecko będzie zdrowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggata Napisano Czerwiec 6, 2005 Juleczko26 ty to dopiero potrafisz być miła ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Intense 0 Napisano Czerwiec 6, 2005 Tabletki anty nie mają wpływu na urodzenie zdrowego dziecka. A co do kwasu foliowego to należy go zacząć brać na 3 m-ce przed planowaną ciążą NIEZALEŻNIE od tego,czy zażywało się tabletki anty,czy też nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duze problemy Napisano Czerwiec 6, 2005 z zajściem w ciążę.... moja kuzynka brała tabletki od jakis...5 lat..nie wiem czy robiła jakies przerwy bo cały czas byla z chłopakiem..pozniej meżem i teraz chcą miec dziecko...ale nie moze zajść w ciążę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach