Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20

czy POSTINOR kiedys zawiodl ?

Polecane posty

Gość 20

mam pytanie: czy znacie przypadek, kiedy zazyty postinor was (lub waszych bliskich) poprostu zawiodl? podobno zazyty w ciaggu 72godz. nie dopusci do zaplodnienia. a czy ktos slyszal o przypadkach, ze jednak zwiodl? prosze o odpowiedz

Gość balbinka23
Oj - wszystko potrafi zawieść!! Postinor również. Wiem z doświadczenie - za 5 miesięcy zostanę szczęśliwą mamusią :). Słyszałam również jeszcze o dwóch przypadach jego "niezadziałania".

Gość Jesli wczesnie
przyjmiesz pierwsza dawke a za 8 godzin druga to ryzyko ciazy jest na prawde minimalne, wlasciwie zadne. Ale czas tutaj jest bardzo wazny!! Skutecznosc tego leku spada z godziny na godzine od czasu odbycia stosunku. Mnie nie zawiodl.

Gość 20
balbina23- a ile godzin po stosunku przyjelas postinor?

Gość balbinka23
W jakieś 7 godzin po stosunku. Ale tak jak wcześniej wspomniałam nie jestem do końca pewna czy w ciążę nie zaszłam 2 tyg. wcześniej. W każdym bądź razie jak brałam postinor to byłam przekonana, że wszystko jest w porządku. I teraz się martwię, że zaszkodziłam dzidzusiowi. Ale ogólnie postinor skuteczny. Pozdrawiam

Gość eko
POSTINOR nie zapobiega poczęciu. Sprawia że śluz staje się nieplodny, jeśli zażyjesz przed stosunkiem to może stworzyć barierę Poza tym jest wczesnoporonny.

ZawiOdl zawiódl.Jestem w 3 tygodniu ciąży pomimo zazycia postinoru 15h po wpadce!!!!!!!!!

balbinka23,to jakto jest? najpierw chciałaś zlikwidować ewentualnego dzidziusia doprowadzając do przedwczesnego poronienia,a teraz się martwisz że zaszkodziłaś? zastanów się czy jesteś po stronie życia,czy jego likwidowania... i mam nadzieję,że dzidziusiowi nic jednak nie zrobiłaś pozdrawiam

Gość dobermanirottweiler
Postinor przecież nie daje 100% pewnosci, 5 na 100 kobiet zajdzie w ciążę mimo zazycia postinoru. Gdyby to nie bylo możliwe, producent na pewno by to obwieścil wielkimi literami. A tak sam przyznaje, że to tylko 95% skuteczności.

Gość ciekawe____
kto zarzywa posti nor a za 4 misiace juz strasznie cieszy sie z ciazy

znam przypadej gdzie POSTINOR przyjety 5 H po stosunku nie zadziałał ....Ciaza przebiegała prawidłowo ....dziecko urodziło sie chore ....Nie wiadomo czy przez POSTINOR czy poprostu tak miało byc .... Jestem zagorzała przeciwniczka ABORCJIa tym jest własnie POSTINOR Niektórzy POSTINOR nazywaja tabletka antykoncepcyjna....fajne ANTY- po fakcie - kompletny paradoks !!! POSTINOR to tabletka wczesnoporonna ......

postinor raz brałam:( dawno i nie polecam , czułąm sie strasznie, psychicznie i fizycznie..............................nie powtórzyłabym tego........

noe_🖐️😘 padł mi wczorak komp:Ogdy pisałam Ci ze witałam sie z Toba kilka postów wczesniej :D🖐️