Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

4madzia4

Bielizna MIRIALE

Polecane posty

Go艣膰 roma7-89
i ogolnie to chcialabym prosic o adres meila do miriale i numer telefonu tak na w razie W z gory wielkie dzieki:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Benatka
To proste, ze miriale robi takie promocje w celu zachecenia jak najwiekszej liczby klientow. Zgadzasz sie na jedna przesylke to zgadzasz sie na ich warunki. Ja takze sie skusilam (jakies poltora roku temu)... Mieli super okazje na meskie bokserki w bardzo dobrej cenie. Zamowilam, przyszly, a potem zaczely sie problemy. Nie chcialam wiecej przesylek, a one przychodzily i trzeba bylo placic. Za jedna zaplacilam. Potem zaczelam dzwonic na nr obslugi klienta. Ciezko bylo ale sie dodzwonilam. Powiedzialam kobiecie ze nie chce wiecej z nimi wspolpracowac bo nie stac mnie na produkty w ich "normalnych" cenach. Babka dlugo mnie probowala przekonac (proponowala nawet rabaty) ale na koniec powiedziala ze wiecej przeylek od nich nie dostane i faktycznie nie dostalam :) Bielizne faktycznie maja w porzadku, ale z klientami sie nie licza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Charisma
TO LINK DO ICH STRONKI http://www.provea.com/Provea/ProveaFinal/Miriale/International/MirialeInternationalHome.aspx Niestety ju偶 z艂o偶y艂am zam贸wienie na promocyjny komplet. Mam nadzieje ,ze tak si臋 to nie sko艅czy jak w opisywanych przez Was przypadkach. Kiedys dosta艂am w prezencie bielizne od nich i bardzo mi odpowiada艂a wiec...skusi艂am si臋, mam nadzieje,ze nie bedzie takich problem贸w jak b臋d臋 chcia艂a zrezygnoa膰, np. ze wzgl臋du na cen臋, bo dopiero potem sie pojawi艂a za te nast臋pne promocyjne figi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylwka
U mnie sytuacja jest identyczna.Nie bede sie rozpisywac bo dokladnie slowo w slowo tak jak u reszty zadnej paczki nie otrzymalam, tylko dopiero po roku jakies wezwania do zaplaty, ignorowalam. Wrzucalam do zwrotow. Pozniej pismo z firmy windykacyjnej. Zadzwonilam do nich, mila Pani powiedziala zebym zadzwonila za 2 tyg a w tym czasie wszysrko zostanie wyjasnione. W miedzy czasie przyszlo kolejne pismo z firmy windykacyjnej. Znowu zadzwonilam, zostalam poinformowana ze dalej wyjasniaja. Olalam ich bo nie chce sobie psuc nerwow na naciagaczy. Dzisiaj znowu przyszlo pismo z firmy windykacyjnej. Nawet go nie otwieralam, wrzucilam do zwrotow. Nie chce mi sie tam znowu dzwonic zeby mi oczy mydlili Mam tylko takie pytanie: jaki jest kolejny etap przygod z ta Provea? jak nie bede odpowiadac na pisma windykacyjne to dadza sobie spokoj? czy to tak do usranej smierci bede sie z nimi szarpac? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martusia466
Ja kupilam pierwsza przesylke w promocyjnej cenie.T ERAZ PRZED KARZDA KOLEJNA PRZYSYLAJA MI PISEMKO ,ZE SZYKUJA NOWA PACZKE I JAK JEJ NIECHCE TO MAM ICH POWIADOMIC PRZEZ INTERNET.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mlasta
Nikt do mnie nie dzwoni艂, nic nie zamawia艂am, po czym dosta艂am maila o tre艣ci "Droga Klientko, Drogi Kliencie,nDziekujemy za zlozone zam贸wienie paczki powitalnej bielizny MIRIALE. Oferta ta jest zarezerwowana wylacznie dla naszych nowych klientek i zawiera komplet- biustonosz i figi lub stringi, zgodnie ze zlozonym zam贸wieniem, kt贸re otrzymasz za jedyne 19,90 zl plus koszt przesylki 9,90 zl." Troszk臋 si臋 boj臋, nie wiem czy znaj膮 m贸j adres (oby nie!) ale cz臋sto bior膮c udzia艂 w konkursach wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych. 3majcie prosz臋 kciuki, 偶eby na tym mailu m贸j kontakt z nimi si臋 sko艅czy艂!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lupe
widz臋, 偶e ta z艂odziejska firma dzia艂a po staremu - ludzie!!! Nigdy tego g贸wna nie bierzcie!!!! bo od tych parszywych dziad贸w nie mo偶na si臋 potem uwolni膰!!! Zagrozi艂am pozwem s膮dowym o uporczywe n臋kanie i dopiero wtedy przestali mi wysy艂a膰 monity za towar KT脫REGO NIE ODEBRA艁AM (wys艂any ZWYK艁YM listem) zreszt膮 te ich majty s膮 g... warte.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alcia0106
witam,ja dzisiaj zamowilam tez ta bielizne za 19,90.przeczytalam wzystkie wypowiedzi odnosnie tej firmy..boje sie co bedzie dalej..ale mam nadzieje ze bedzie dobrze;)wgl nie ma podanego nr tel do nich w razie czego ani w jakim terminie przyjdzie paczka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dario1234567890-=
Zadzwonili do mnie ze bielizne moge zamowic za 19.99. POwiedzialem ze jasne za taka cene po czym poczytalem informacje o tej firmie w necie i tego samego dnia tj 28.12.2010 wyslalem mejlowo rezygnacje z ich us艂ug oraz zeby nie przesylali mi zadnego gowno, zadnych ulotek itp. Dostalem mejla ze usunieto moje dane i nie beda uzywane w ich bazie. Dzisiaj czyli dnia 19 stycznia. Wyciagam list ze skrzynki patrze list od Miriale. Paczka gotowa do wyslania zebym do dnia 18 dal im znac. Codziennie wyciagam listy i nic nie bylo. A w liscie napisane ze z nimi rozmawialem 3.01.2011. Postraszylem ich prawnikiem oraz UOKIKiem ze bezprawnie wykorzystuja moje dane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gra偶ka5_5
Witam, 艁膮czy nas ten sam problem firma Miriale. Zgodzi艂am si臋 na telefon na otrzymanie pierwszej paczki, ale na dalsze nie wyrazi艂am zgody. Paczki jeszcze nie otrzyma艂am, mia艂a by膰 dostarczona w ci膮gu 6 dni. Przeczyta艂am Wasze cenne wypowiedzi i chcia艂abym zako艅czy膰 wsp贸艂prace z t膮 firm膮, zanim otrzymam paczk臋. Niestety nie wiem jak si臋 z nimi skontaktowa膰 , przedstawicielka dzwoni艂a do mnie z zastrze偶onego numeru, a e-maila te偶 nie znam. Prosz臋 o pomoc.

Udost臋pnij ten post

Kurde, jak zwykle madra po szkodzie ;D Zamowilam te nieszczesne majtki, ale poczekam na przesylke. Zaplace i potem zrezygnuje z tego cyrku. Prosze o adres e-mail do tej firmy. Dobrze, ze niektore dziewcznyny wkleily tresc swoich maili, zawsze bedzie latwiej ;) Dopisze, zeby kontaktowali sie z moim prawnikiem. Cos mi sie wydaje, ze zadnych konsekwencji nie bedzie, no bo niby jakie? Nawet jak przesla jakies rachunki do uregulowania, czy wezwania do zaplaty to jak udowodnia, ze cos wyslali? Skoro piszecie, ze to idzie zwyklym listem... Nie wiem sama co z tym robic, pierwsza paczke rzeczywiscie chcialabym przyjac, nastepne raczej nie, tylko jak skutecznie zakonczyc wspolprace w razie gdyby wysylali mi kolejne paczki i wezwania do zaplaty? Przeciez odsylac musialabym na wlasny koszt co mi sie nie oplaca...\ Hmmm, moze jakies rady? Pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monia158
Witam wszystkie Panie kt贸re jak ja da艂y si臋 naci膮gn膮c. Ja te偶 jaki艣 czas temu da艂am si臋 nam贸wic na te nieszcz臋sne majtki. Jescze co prawda przesy艂ka do mnie nie dotar艂a ale juz sie boj臋 co bedzie dalej :/ je艣li kto艣 skutecznie "uwolni艂" si臋 od tej firmy to prosz臋 od razu o rad臋. Przezorny zawsze ubezpieczony ;) Ja przesy艂am dla innych Pa艅 dane kontaktowe do tej firmy : ul. Sengera Cichego 1 02-790 Warszawa tel. 22-205 52 50 fax 22-205 52 51 czynne: pon.-pi膮t.w godz.9.00-17.00 E-mail: serwis.klientow@provea.pl Automatyczny serwis czynny 24h: 22 205 20 04

Udost臋pnij ten post

Ojejku!!! w艂a艣nie czytam te wasze komentarze i jestem przera偶ona, poniewa偶 oczywi艣cie zam贸wi艂am i ja t膮 bielizn臋 i jaki艣 ju偶 czas czekam na paczk臋.W艂a艣nie poszukuj臋 jakiego艣 kontaktu do nich, i napotka艂am te rewelacje na ich temat. Dzi臋ki serdeczne za te opinie os贸b do艣wiadczonych i za kontakt do nich. Ju偶 mam obawy co mnie czeka. Pozdrawiam wszystkich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 avonu szukam
Zam贸wi艂am raz, odebra艂am, zap艂aci艂am, a 偶e nie chcia艂am dalszych przesy艂ek (majtki nawet niez艂e, ale mam sporo i jak b臋d臋 potrzebowa膰 to kupi臋 w sklepie) to zadzwoni艂am i powiedzia艂am, 偶e rezygnuj臋. Nic wi臋cej nie przys艂ali. A by艂o to jako艣 w czerwcu zesz艂ego roku. Problemem by艂o tylko dodzwonienie si臋 do firmy- uda艂o mi si臋 trzeciego dnia intensywnych pr贸b...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lilu1234
W ten poniedzia艂ek zadzwoni艂 do mnie sympatyczny pan z oferta firmy Miriale. Niestety si臋 zgodzi艂am na przes艂anie paczki. Zaraz potem szuka艂am jaki艣 informacji na temat tej firmy i wesz艂am na te forum. Jakie by艂o moje przera偶enie, 偶e wpakowa艂am sie w niez艂e k艂opoty. Zaraz zadzwoni艂am do firmy pod numer 22-205-52-50. Okaza艂o si臋, 偶e t膮 promocja zajmuje sie inna firma i moje dane b臋d膮 dopiero w czwartek i wtedy b臋d臋 mog艂a bez problemu zrezygnowa膰 z zam贸wienia i us艂ug tej firmy. Po przejrzeniu wszystkich stron forum znalaz艂am meila jakiego wys艂a艂a jedna z u偶ytkowniczek(niestety nie zapami臋ta艂am pseudonimu:( ). Postanowi艂am napisa膰 takiego samego zaraz po telefonie w czwartek. Kiedy dzi艣 zadzwoni艂am do firmy (nie by艂o naprawd臋 偶adnego problemu w dodzwonieniu si臋, pani odebra艂a po pierwszym sygnale) zrezygnowa艂am z paczki i jakichkolwiek us艂ug firmy Provea. Pani poinformowa艂a mnie, 偶e zosta艂am wykre艣lona z listy klient贸w i paczka do mnie nie przyjdzie. Ja poinformowa艂am j膮, 偶e wy艣le jeszcze meila (serwis.klientow@provea.pl) z potwierdzeniem tej rozmowy. Tak偶e dziewczyny NIE DAJCIE SI臉! Musicie po prostu szybko za艂atwi膰 spraw臋! Za艂膮czam jeszcze raz tego meila w razie gdyby kt贸ra艣 nie umia艂a go znale藕膰. Mam nadzieje, 偶e nie b臋d臋 mia艂a wi臋cej kontakt贸w z t膮 firm膮 a wam uda si臋 od niej uwolni膰. Szanowni Pa艅stwo, Zwracam si臋 do Pa艅stwa w celu poinformowania o rezygnacji z zam贸wienia, kt贸re dokona艂am dzi艣 tj 10.02.2011r podczas rozmowy telefonicznej z Pani膮 z Biura Obs艂ugi Klienta. Rozmowa dotyczy艂a rezygnacji z z艂o偶onego zam贸wienia z dnia 7.02.2011r i pro艣by wykre艣lenia moich danych osobowych z bazy danych Provea (ka偶de dalsze kierowanie korespondencji na m贸j adres zamieszkania lub e-mail (za wyj膮tkiem potwierdzenia zamkni臋cia konta) b臋dzie traktowane jako przest臋pstwo okre艣lone w art. 49 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z dnia 29 pa藕dziernika 1997 r. z p贸藕niejszymi zmianami) tj. nieuprawnione przetwarzanie danych osobowych zagro偶one pozbawieniem wolno艣ci do lat 2. Sk艂adam rezygnacj臋 z udzia艂u w jakichkolwiek akcjach czy promocjach firmy Provea i wnosz臋 o zamkni臋cie mojego konta. Jednocze艣nie informuj臋, 偶e je偶eli otrzymam po mimo dzisiejszej rezygnacji jak膮艣 przesy艂k臋 od Pa艅stwa zg艂osz臋 spraw臋 do Rzecznika Praw Konsumenta i na policje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xksara
ja te偶 da艂am si臋 zlapa膰. w sobot臋 zadzwoni艂a do mnie mi艂a pani i zaproponowa艂a figi b膮d藕 stringi (do wyboru) w promocyjnej cenie. I ja g艂upia si臋 zgodzi艂am po czym w niedziel臋 odkry艂am to forum, w艂osy stan臋艂y mi d臋ba i szybko wysmarowa艂am maila z rezygnacj膮. W poniedzia艂ek zadzwoni艂am ale 偶e niby nie maja moich danych to kazali dzwoni膰 w czwartek. tak te偶 zrobi艂am i o dziwo uda艂o si臋 zrezygnowa膰. Dziewczyny m贸wcie 偶e chcecie zrezygnowac nie tylko z danego zam贸wienia ale w og贸le z ich oferty, towar贸w, 偶eby was wykre艣lili ze swojej bazy danych,偶e nie wyra偶acie zgody na przetwarzanie swoich danych przez ich firm臋. Na maila nie odpowiedzieli ale podczas rozmowy pani z obk wykasowala moje dane. Zobaczymy czy m贸wi艂a prawd臋. Mam nadzieje 偶e si臋 udalo czego 偶ycz臋 kolejnym "ofiarom" firmy Provea.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasia 79
Drogie Panie, Nie rozumiem waszych obaw. Przeczyta艂y艣cie co艣 na forum i od razu wielka panika. Wi臋kszo艣膰 z was nawet nie spr贸bowa艂a otrzyma膰 bielizny od tej firmy. To tak jakby kto艣 napisa艂, 偶e czekolada truje i wybuch艂a by panika - skoro kto艣 napisa艂, 偶e truje to nie kupujemy. Doskonale wiemy, 偶e nie truje, a obawy innych nie s膮 naszymi obawami, a mimo wszystko stawiamy je ponad swoje w膮tpliwo艣ci. Pisz臋 to wszystko dlatego, 偶e zam贸wi艂am ze strony pi臋kny komplecik Violette razem z topem. Przesy艂ka przysz艂a po kilku tygodniach. Bez problemu zap艂aci艂am dopiero po zapoznaniu si臋 z bielizn膮 - bo g艂upia nie jestem. Zadzwoni艂am do ich biura i zrezygnowa艂am. Po kilku dniach zadzwoni艂am raz jeszcze dla pewno艣ci i poprosi艂am o potwierdzenie z艂o偶enia rezygnacji na pi艣mie. Rozmowa z konsultantem by艂a mi艂a. Ja nie mam problemu a i bielizn膮 mog臋 si臋 cieszy膰... Tak wi臋c, jak nie spr贸bujecie to si臋 nie przekonacie. Gdybym s艂ucha艂a plotek teraz mog艂a bym podziwia膰 bielizn臋 tylko na stronie... Pozdrawiam Kasia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 woda25
hej jak morzecie to podajcie mi kontakt do nich bo dzisiaj zamowilam ale po waszych tekstach wlasnie chce zrezygnowac a nie moge znalezc zadnego numeru telefonu bede bardzo wdzieczna

Udost臋pnij ten post

Wiecie co przysz艂a mi paczka niedawno, zap艂aci艂am za ni膮 i napisa艂am po prostu maila do nich ,偶e paczka zosta艂a zap艂acona i 偶e rezygnuj臋 z dalszych ofert i tyle.Od razu mi odpisali 偶e informacje zosta艂y ju偶 potwierdzone,bo zanim mi paczka przysz艂a te偶 napisa艂am rezygnacj臋.Tak偶e nie panikujcie bo,ja te偶 si臋 ba艂am ale zobaczymy niby ma by膰 ok.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kachaho
Witam, chyba te偶 da艂am si臋 nabra膰, z tym 偶e czekam na przesy艂k臋 ju偶 trzeci tydzie艅 i nic... kilka dni temu dosta艂am maila o takiej oto tre艣ci: Szanowni Pa艅stwo, W zam贸wieniu na bielizn臋 Miriale nie otrzymali艣my Pa艅stwa pe艂nych danych adresowych. W celu realizacji zam贸wienia prosimy o podanie pe艂nych danych adresowych. Pozdrawiamy Biuro Obs艂ugi Klienta Provea I zastanawiam si臋 tylko nad tym co takiego mam im jeszcze poda膰 w moim adresie jak przy zam贸wieniu wype艂nia艂am ich ankiet臋 adresow膮 i nic wi臋cej ju偶 nie mog臋 dopisa膰 do mojego adresu..... Chyba mam szcz臋艣cie, bo po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi na tym forum (oczywi艣cie po fakcie) odechcia艂o mi si臋 wsp贸艂pracy z t膮 firm膮. Na razie poprostu nie b臋d臋 im odpisywa膰 i zobacz臋 co si臋 stanie. Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylpro
"Kasia 79", normalnie pracownik miesi膮ca firmy Provea, ju偶 ich tak nie zachwalaj, bo niez艂y burdel maj膮 w tej swojej strukturze orgaznizacyjnej. Poza tym, to oczywiste, 偶e to naci膮gacze... Oczywistym jest te偶 fakt, 偶e ludzie na tym forum panikuj膮 bez powodu. Bez sensu. Przecie偶 paczka, kt贸ra do was przychodzi jest wpychana na si艂e do skrzynki, jakby w formie reklamowej, nikt nie prosi Was o kwitowanie odbioru. TO DO NICZEGO WAS NIE UPOWA呕NIA! To ju偶 ich problem, 偶e rozsy艂aj膮 je na prawo i lewo i w kocu mo偶e jaki艣 naiwniak zap艂aci, tak dla 艣wi臋tego spokoju. I niech teraz wielcy obro艅cy si臋 nie rzucaj膮, 偶e to niby przez g艂upot臋 klientek. Bo kiedy dzwoni si臋 do normalnej firmy i prosi o nie przysy艂anie, 偶adnych badziewnych majtek to ta firma zastosuje sie do pro艣by. A je艣li trafi si臋 na takich naci膮gaczy jak Provea to telefony z pro艣bami nieczego nie daj膮, nadal wysy艂aj膮 ponaglenia i pani konsultanka s艂dziutkim g艂osikiem zapewnia, 偶e wszystko jest wyja艣nione i niczym si臋 martwi膰 nie trzeba. Ale nadal wysy艂aj膮, bo a mo偶e nu偶 widelec, wystrasz臋 si臋 i zap艂ac臋... LUDZIE!!! Nie przejmujcie si臋 nimi!! Nawet nie odsy艂ajcie tych majtek bo si臋 tylko wp臋dzacie w koszta, a po co? To problem tej firm a nie wasz!! wrzu膰cie je do zwrot贸w i niech si臋 Pani na poczcie martwi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylpro
"kachaho" nic im nie dopisuja, oni tylko wyludzaja Twoje dane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylpro
aaaa i jeszcze jedno, co do samych majtek: takiego badziewia to ja jeszcze nie widzia艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frezja40
oczywi艣cie, moja naiwno艣膰 g贸r膮, ja da艂am si臋 r贸wnie偶 z艂apa膰, tylko ,偶e przez internet. po kilku godzinach pr贸bowa艂am zrezygnowa膰 telefonicznie w Biurze Obs艂ugi Klienta , jednak Pani poinformowala,偶e mog臋 dowiadywa膰 si臋 za tydzie艅!. Uwa偶am to za absurd!.Bardzo prosz臋 o pomoc , potrzebuj臋 pilnie adres , na kt贸ry mog臋 wys艂a膰 PILNIE rezygnacj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylpro
na wczesniejszej stronie podane sa dane kontaktowe ale kobieto!! chyba docieraja do Ciebie tylko wybi贸rcze informacje. Nie przejmuj si臋 tak!! to oszusci i naciagacze! co by艣 nie zrobi艂a to zapewne b臋d膮 si臋 Ciebie czepia膰 ale ignoruj ich! powtarzam! IGNORUJ! nic Ci nie zrobi膮, co najwy偶ej Ty mo偶esz zrobic im, nawet Rzecznik Praw Konsumenta tak twierdzi, przestanice si臋 nii przejmow膮c a tym bardziej za cokolowiek im p艂aci膰, oni w艂a艣nie tak zarabiaj膮! Czekaj膮 a偶 jaki艣 naiwniak im w ko艅cu zap艂aci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NAIWNAAA :P
witam wszystkich, ja te偶 zam贸wi艂am t膮 bielizn臋 za 19,90 i koszt przesy艂ki 9,90. dosta艂am ten komplet po paru tygodniach, w pon to zap艂ace i ju偶 wys艂a艂am im 2 maile 偶e nie chce tych kolejnych komplet贸w ! wog贸le ten komplet jest tak brzydko uszyty, a偶 jestem w艣ciek艂a na siebie 偶e da艂am si臋 na to nabra膰!! naci膮gacze i tyle!!!!!!! obym nie musia艂a ju偶 p艂aci膰 za KOLEJNY BADZIEWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!! pozdrawiam wszystkie kobietki z podobnym problemem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasia 79
Sylpro naprawd臋 偶al mi Ciebie malutka kobietko z du偶ymi kompleksami... C贸偶 takie s膮 cwaniutkie polaczki, du偶o krzycz膮 i podjudzaj膮, szkoda tylko 偶e na forach mog膮 si臋 wykaza膰 i psu膰 ludziom humory... Pou偶alaj si臋 jeszcze nad sob膮 i swoim losem jaka Ty biedna jeste艣 ojojoj tylko nie pisz tego na forum bo szkoda tego czyta膰.... Ja tam jestem zadowolona ze swojego zakupu, top si臋 nosi bardzo fajnie, a m贸j facet jeszcze fajniej zdejmuje go ze mnie :-D Dane kontaktowe znalaz艂am na ich stronie chyba w warunkach sprzeda偶y - pozycja na samym dole strony. Pozdrawiam wszystkie klientki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylpro
KAsiu 79, nie u偶alam si臋 nad sob膮, nie jestem wcale biedna i nie mam problemu ze sob膮 :) pisz臋, 偶eby przestrzec innych a nie 偶eby sobie humor poprawi膰, chocia偶 w艂a艣ciwie troch臋 mi si臋 poprawia jak moge wypowiedzie膰 swoje zdanie. I mo偶e i jestem "cwanym polaczkiem" ale ja bym to okre艣li艂a jako "cwany Polak" bo nie wstydze sie swojej narodowo艣ci i swoich rodak贸w. Ale Ty chyba masz co艣 do nich nie tak? Je艣li chodzi o wypowiadanie sie na forach, firmie Provea ju偶 powiedzia艂am co o nioch my艣l臋, i pisz臋 serio "powiedzia艂am" bo przed monitorm to ka偶dy jest m膮dry ale jak si臋 wypowiedziec na g艂os to nie ma komu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylpro
No i masz racj臋, 偶e jestem malutk膮 kobietk膮, mam tylko 152 cm wzrotu :) tylko po czym wnosisz, 偶e mam kompleksy? rozwi艅 to prosz臋 bo jestem bardzo ciekawa :)

Udost臋pnij ten post