Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koszalinka

Wymieńmy się kosmetykami których już nie używamy

Polecane posty

Nika hehe cos o tej zaginionej wiem co nie? bo to ja ci wysyalalam i nie doszlo:((((( kurde no...trzeba cos z ta poczta zrobic:((((((((( ale ta paczuszka ktora wyslalam wczoraj poszla priorytetem :P daria --> tobie tez dzis wyslalam:)

koszalinko--------------ale przeciez wiesz, ze ja sie nie obrazam;)I ze to nie twoja wina:PZ toba juz najdluzej i najwiecej sie wymieniam i jestem zawsze zadowolona, wiec ta jedna niech sobie poczta wezmie:P

koszalinka +++ pamietasz o mnie??? poslalam ci cienie Avon, czekam na jakies probeczki. A paczka od kaszczunio nie doszla. moze cos wam sie przyda \'++++ niestety nic nie potrzebuje z twojej listy rasiaaa ++++ odezwij sie prosze - co z wymiana? Sorry za bledy, ale nawala mi klawiatura.

KamaO --> pamietam pamietam...tylko mowilas o Vichy a ja narazie takich nie mam ..:P moga byc tez jakies inne??:)

Może coś wam się przyda......nic niestety mnie nie interesuje Aktorka w dalszym ciągu jestem zainteresowana mleczkiem wygladzającym z Garniera...

STAR--------------przypominam, ze interesuje mnie wszystko z twojej listy zuzienka-------------jestes tu??Bardzo mi zalezy na tych cieniach, jednym i drugim, jesli z kosmetykow nic nie wypatrzysz, to mam 2 flakoniki po perfumach i buteleczki kolorowe SoOlar-------------jestem juz, zawsze mam niedostepny status, ale mozesz pisac, ja to potem odbiore. Jakby co moj mail: nika1232@wp.pl, GG 4288176 frotka--------------wyslalam ci maila;)

mail: nika1232@wp.pl, GG: 4288176 🌼 ❤️ nawilżający podkład wygładzający cerę Avon, kolor Warm Beige, została 1/3 🌼 ❤️ błyszczyk do ust Glazewear, kolor Rosebud, mało używany 🌼 ❤️ pomadka nabłyszczająca Bell, kolor nr 6, taki różowo-łososiowy, hmmm właściwie to nie potrafię trafnie opisać :P 🌼 ❤️ poduszeczka do nakładania pudru, trójkątna, gruba 🌼 ❤️ masażer do ciała avon, taki różowy, kupiłam bo był w promocji, ale nie użyłam ani razu;) 🌼 ❤️ kosmetyczka fioletowa Cilest, niezbyt duża, ale bardzo ładna, z takim sznureczkiem do powieszenia:) 🌼 ❤️ nawilżające mleczko po opalaniu Avon, ok. 1/3 🌼 ❤️ balsam do opalania, faktor 40,Dax Cosmetics ok. 1/3 🌼 ❤️ modelująca pasta do włosów Avon, nie duzo zostało, ze 150 ml, może z 20-30ml, ale może ktoś będzie chciał sobie wyprobowac;) 🌼 ❤️ błyszczyk do ust nadający lekko różowy połysk, nie wiem jaka firma, bo opakowanie jest bez napisów;) 🌼 ❤️ krem Ziaja masło Kakaowe, raz użyłam na wypróbowanie, ale jest dla mnie troszkę za tłusty 🌼 ❤️ cień RIMMEL Duo, biały i błękitny, troszkę używany, ale jeszcze dużo zostało, mam pełno innych niebieskich, i ten jakoś tak leży.......... 🌼 ❤️ 1/2 opakowania samoopalacza do twarzy AVON Bronze I troszkę „innych” rzeczy niż kosmetyki: ❤️ pudełko na anty- żółte microgynon ❤️ kosmetyczka mała, brązowa, jakby ze skórki węża ❤️ kaseta wideo oryginalna, film pt. „Go” z Katie Holmes, fajny filmik tylko troszkę zakręcony;) ❤️ kasety: 🌼 MELLOW TRAX techno vibes 🌼 THE OFFSPRING americana 🌼 AQUA aquarius 🌼 AQUA aquarium 🌼 AC/Dc the razors edge 🌼 ALICE DEEJAY who needs guitars anyway? 🌼 EMINEM the marshal mathers 🌼 CLUB ROTATION vol.2 ❤️ płyty(mogę oddać oryginał): 🌼 ROBERT CHOJNACKI big beat ❤️ Książki: 🌼 Turystyczne rozmowki angielskie 🌼 „Syn pocahontas prawdziwa opowiesc” Mari Hanes 🌼 „Biały Jaguar” Arkady Fiedler 🌼 „Zelazny wilk” Tytus Karpowicz 🌼 „Jozef Pilsudski i jego legenda” 🌼 „Dzieje sprawy Katynia” 🌼 „Nastolatki-trudne pytania” Giorfano 🌼 podręczniki do podstawówki i średniej, książki do matury, w większości mało używane ❤️ 2 ramki( takie kolorowe z babcią i dziadkiem, pewnie w sklepach widziałyście), ❤️ pokrowiec skórzany na Siemensa C 35 i i ładowarka do Siemensa C 35 i , bo mi telefon ukradli i mi zostało, ❤️ puzzle(różne wielkości, obrazki z Disney’a) ❤️ porcelanowe figurki ❤️ pajacyki z porcelanowymi główkami 🌼 może o czymś zapomniałam, to pytajcie, poszukam;) 🌼

frotka----napisalam ci maila, daj znac co i jak, to dzisiaj albo jutro wyslalabym paczke:)

Gość Jagabrz
Moja lista: - mascara do rzęs Beyond Colour Lash Fortifying Avon (czarny, wzmacniająco-pogrubiający (3/4), - podkład Avon Color Trend Bisque (2/3), - maseczka Avon z mango (3/4), - odzywka do wlosow imbirem i rozmarynem w sprayu Avon (prawie nowa), - chłodzący żel pod oczy z aloesem Avon (prawie nowy), - odblaskowa pomadka w płynie Yves Rocher (Couleurs Nature), kolor brązowy, użyta kilka razy, - perfum Evidence Yes Rocher (7,5 ml), nowy, - żel do kąpieli piwoniowy (Yves Rocher, 50 ml), - cień Rimmel Cool Touch ,,Chili it" (zielonkawo-szarawy, w tubce, nówka), - pomadka Oriflame Vision, Rose Blush (nówka), - Balsam do ust Oriflame aloes (z 4,8g zostało ok.80%), - pomadka Giordani Oriflame, odcień ,,scarlett" (piękna klasyczna czewień, połowa) - Rozświetlający cień do powiek w kolorze srebrnym (z 4g zostało ok.85%, konsystencja błysczącego kremu, w pudełeczku), - konturówka do ust Pierre rene, Brązowa, (ok. 3/4), - paski do manicure francuskiego, Jagabrz (gg: 2287500)

UAKTUALNIAM: Kosmetyki: *Podkład Manhattan Soft&Light,natural 30(bardzo jasny)-użyty góra 5razy *Cień do powiek Sensique podwójny dwa bardzo ładne odcienie niebieskiego,uzyty raz(niestety nie ladnie mi w tym kolorze) *balsam do ciała \"rain\"w fajowym słoiczku o zapachu avokado-mnie się już znudził....zostało pół słoiczka(rezerwacja dla Niki) *odżywka do paznokci Belweder prawie pełna *szampon Timotei do włosów zniszczonych i farbowanych,użyty raz *perfumowana emulsja do ciała Rossman,nie uzywana,nowa. *błyszczyk do ust lovely jasny róż,uzyty kilka razy,super zapach,dlugo sie utrzymuje na ustach:) Płytki z muzyką: -Oryginalna płyka Kylie Minogue \"Body language -The best of Ryszard Rynkowski(6utworow) -U2 Live1 -U2 Elevation 2001 part 2of 2 -Dido(skladanka) -Linkin Park -Limp Bizkit -muzyka lata 60,70,80 -Lenny Kravitz(skladanka) -Wilki -Łzy -The chemical brothers -Scorpions -Sandra -Red Hot Chili Peppers -Nelly Furtado -Music Instructor -Flying Steps -Evanescence -Bryan Adams -Bomfunk M,cs -Blue Cafe -Muzyka z filmu Amelia i wiele innych .. W wiekszosci sa to skladanki,ale nie wszystkie... oraz cd.Krolewskie bramki Polakow Mundiale 1938-1986 -mapa zasiegu sieci Idea Filmiki: *Amelia *Basen *Efekt motyla *Czarny rycerz(kom.) *Dirty dancing 2 *Evelyn *Granice wytrzymalosci *Lepiej pozno niz pozniej *Zgromadzenie *Wszystko sie wali *Nowozency *Sadny dzien *Shrek1 *Shrek2 *Gdzie jest Nemo *Solaris *Recruit *100dziewczyn *Mrowka Z Mam możliwość wyslania zdjęcia dowolnego kosmetyku

❤️ lakier do paznokci PIERE ARTHES kolor bez z lekkim połyskiem błekitnym....nr 62...4 razy użyty ❤️ pełno probek róznych kremów przeciwzmarszczkowych ❤️ raz użyta (sprawdzenie koloru na dłoni ) pomadka Eveline w bardzo eleganckim granatowo-złotym opakowaniu w kolorze średniego różu ❤️ Vipera blyszczyk do ust w kolorze amethystowego rózu...ale jasnego...nowa nieużwywana jeszcze z ceną link do kolorku Vipera nr 46 http://www.esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=26336&session=2696b47fce3f8f0d oczywiście błyszczyk ładnie błyszczy co daje jeszcze ładniejszy kolor niż na zdjęciu ❤️ 2 błyszczyki z Oriflame z Visions...w kolorze orchidei i rózy w opakowaniu do wyciskania z dziurki ( zadna kulka, dziubek czy sztyft ) bardzo higieniczne rozwiązanie w każdym połowa... ❤️ 4/5 serum liftingującego z Avonu ❤️ ładne srebrne lusterko DOVE zamykane ❤️ cyrkonie na paznokcie ( srebrne, niebieskie, rózowe - diamenciki okrągle i w kszalcie lezek na allegro kosztują 14,50 za 100 więc to są te najlepszej jakosci ) ❤️ nieużywana próbka perfum Bruno Banani NOT FOR EVERYBODY ❤️ próbka wody Today Avon ❤️ prawie caly perłowy podkład opalizujący z Yves Rocher nie nadaja on kolorku a ladnie rozświetla efekt ogolnie taki jak po użyciu pudru ale duzo trwalszy ❤️ 5 nieużywanych próbek zapachów YR ❤️ próbka zelu pod prysznic DIVINE TIME Avon 10 ml ( kolor czerwony ) róza i jaśmin ❤️ tusz do rzęs Avon stylista kolor Claret....uzyty dosłownie raz ( nie pasuje mi ten kolor ) zakupiony w tamtym tygodniu w srodę... ❤️ błyszczyk futurysta bezbarwny z brokatem, przekręca się oprawkę i na gąbeczce pojawia się blyszczyk, Avon nowiutki, zafoliowany, kosztuje 43,90 od 11 katalogu jest niedostępny dlatego interesują mnie konkretna wymiana

moze coś wam sie przyda....napisz mi coś wiecej na temat tego podkladu z YR....kolor, konsystencja i na ktorej stronie jest w zielonej księdze

moze coś wam sie przyda....napisz mi coś wiecej na temat tego podkladu z YR....kolor, konsystencja i na ktorej stronie jest w zielonej księdze

Gość rasiaaa
:) do kamaO wyslalam maila :) do frotka interesuje mnie *perfumowana emulsja do ciała Rossman,nie uzywana,nowa. :) do blond wamp masz próbki YR, chcialam kupic w ciemno Shafari ale wogole nie znam tego zapachu, jesli go znasz moglabys mi opisac,? albo moze ktos inny zna zapach YR shafari?? :-)))

Gość kinq
_ELLE_------> interesują mnie bardzo te bokserki. Mozesz cos wybierzesz w zamian? 🌼 pomadka Color Trend Avonu kolor Sequin, uzyta ze 3 razy 🌼 klamra do włosów jasnobrazowa z siedmioma zębami nachodzacymi na siebie , nowa 🌼 błyszczyk do ust Glazewear Avonu, kolor Sunkissed ( rudawy), zużyty w 1/3 🌼 błyszczyk Fruity Lip Juice Avonu, kolor Fresh Grape, fioletowy, z 15ml zostało 3/4, sliczny zapach, bezsmakowy 🌼 punktowy zel antybakteryjny Kolastyny z serii Nastolatki, zostało nie mniej niz połowa ( wazny do września tego roku)

Kto chcial plyte red hot chili peppers?bo juz sie gubie...... >>Rasia>>a gdzie jest Twoja lista?:)

Kto chcial plyte red hot chili peppers?bo juz sie gubie...... >>Rasia>>a gdzie jest Twoja lista?:)

Gość kinq
_ELLE_------> interesują mnie bardzo te bokserki. Mozesz cos wybierzesz w zamian? 🌼 pomadka Color Trend Avonu kolor Sequin, uzyta ze 3 razy 🌼 klamra do włosów jasnobrazowa z siedmioma zębami nachodzacymi na siebie , nowa 🌼 błyszczyk do ust Glazewear Avonu, kolor Sunkissed ( rudawy), zużyty w 1/3 🌼 błyszczyk Fruity Lip Juice Avonu, kolor Fresh Grape, fioletowy, z 15ml zostało 3/4, sliczny zapach, bezsmakowy 🌼 punktowy zel antybakteryjny Kolastyny z serii Nastolatki, zostało nie mniej niz połowa ( wazny do września tego roku)

Gość kinq

STAR--------------przypominam, ze interesuje mnie wszystko z twojej listy zuzienka-------------jestes tu??Bardzo mi zalezy na tych cieniach, jednym i drugim, jesli z kosmetykow nic nie wypatrzysz, to mam 2 flakoniki po perfumach i buteleczki kolorowe SoOlar-------------zawsze mam niedostepny status, ale mozesz pisac, ja to potem odbiore. Jakby co moj mail: nika1232@wp.pl, GG 4288176 frotka rasiaa kamao przed chwila wyslalam paczuszki priorytetem, powinnyscie miec jutro;) ROBACZYNKA----------------te rzeczy dla ciebie byly takie duze i ciezkie, ze musialam z tego zrobic 4 paczki, w jednej sa kosmetyki(ta paczka poszla priorytetem), pozostale 3 to te z gazetkami z polskiego, byly ciezkie, wiec je wyslalam zwyklym, mam nadzieje, ze ci to nie przeszkadza?Kosmetyki powinnas miec jutro, a gazetki najdalej w piatek.:)

Gość SoOolar
nika 1232.. pisze.. ale Ty nic nie odpowiadasz..

nika1232 ---> dziś już nie dam rady wysłać ;-) Jutro będzie u mnie luźniej, to skoczę na pocztę. rasiaa ---> nic nie dostałam - wysłałas na dobrego maila? Ponawiam pytanie o nawilżająca maseczkę!!!!!!!!!!! Moja lista: 1. JOKO Virtual Color lakiery do paznokci: czerwono bordowy (ubyło może z pół centymetra) 2. Gąbka do podkładu z lateksu - AVON - trójkątna 5. Płyn do higieny intymnej ZIAJA konwaliowy - 200ml - cały/nówka COLORAMA lakier do paznokci nr 10 POP CORN (ciepły, perłowy beż z nutą pomarańczowego) ubyło ok.0,5cm Kosmetyczka MAYBELLINE czarna na zamek, z obrazkiem dziewczyny na jednym z boków Tusz PIEERE ARTHES Lift&Curl - brązowy - nieużywany - nie lubię brązowych maskar Krem gommage Faberlic z wymiany - ma postać maseczki z glinką, którą ściera się po zaschnięciu. Nie lubię glinek Lakier do paznokci RIMMEL Color Fun nr38 - transparentny pomarańczowy z błyszczącymi drobinkami (perłowy) - uzyty raz - nie spodobał mi się na paznokciach

NIKA ... narazie umowilam sie z frotka wstepnie na ten cien ... ale gdyby cos nie wyszlo jestes nastepna ... mam jeszcze pomadke nowiutka \"look\" bordowa, samoopalacz zilowy nowy oraz maskara zielona \"bielenda\" takze nowa ... dostalam od cioci a ja nie uzywam takich rzeczy :) a nika ... flakoniki po jakich perfumach ? i jakie buteczki ? najlepiej niebieskie badz ladne ale przezroczyste :)

kamao-opisz dokladniej ten krem faberlic;)duzo go zostalo??Moze cos cie interesuje w zamian za niego?