Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JOVAN

Ciąza a pojawienie sie miesiączki,na ile możliwe???

Polecane posty

Chciałam sie zapytac kobiety ktore rodzily czy miały miesiączke kiedy były w ciązy.Musze zapytac bo ogłupieje.Robiłam test wyszedł negatywny ale przez 2 misiące moja miesiączka jest bardzo skapa.Normalny kolor ale naprawde wydaje mi sie ,że coś jest nie tak....Napiszcze kobietki jeśli możecie,ktora z was misala plamienia w pierwszych 3 miesiącach ciązy i jakie je odróżnic od zwklego krwawienia miesiączkowego.Dziękuje,pozdrawiam.

Gość BARBARELLA
Proponuje Ci zrobić jeszcze raz test.Ja tez podejrzewam że niałam miesiączkę będąc w ciązy ale na 100 % powiem Ci jeśli urodzę w tym miesiącu:) W grudniu miałam mniej obfity okres i tylko 3 dni.Powodzenia

Gość Olusiek
Do 12 tygodnia ciązy kobieta może mieć krwawienia w momencie spodziewanej miesiączki, są one zazwyczaj bardziej skąpe. Nawet jeśli nie jesteś w ciązy, a krwawienia są nagle skąpe, warto by pokazać się lekarzowi - może to objaw zaburzeń hormonalnych, z ciążą niekoniecznie związanych.

Gość Olusiek
Do 12 tygodnia ciązy kobieta może mieć krwawienia w momencie spodziewanej miesiączki, są one zazwyczaj bardziej skąpe. Nawet jeśli nie jesteś w ciązy, a krwawienia są nagle skąpe, warto by pokazać się lekarzowi - może to objaw zaburzeń hormonalnych, z ciążą niekoniecznie związanych.

Gość angiiiii
Ja mialam miesiaczke d o4 miesiaca ciazy, przy synku. i wyobrazcie sobie moje zdziwienie , jak pewneog razu nie dostalam okresu i poszlam do ginekologa, a on mi mowi: gratuluje, to juz 4 miesiac.... bylma w szoku!

Gość gość
ekstra