Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szefowa

Ludzie dlaczego się nie myjecie???

Polecane posty

Gość zapytanie234
:classic_cool:

Gość zapytanie234
mozesz mi opisac te wszystkie jakie maja nazwy

Gość Prosze Cię bardzo
cool usta serce kwiatek śpioch beksa zły wściekły usta mordki to chyba potrafisz robić

Gość zapytanie234
[pokazac komuś język]

Gość Chyba jednak nie potrafisz
jest jeszcze: cześć mordki: : ) : P ; ) : D zlikwiduj spację i będą mordki

Gość zapytanie234
:classic_cool: 👄 ❤️🌼 😴 😭 a mordki jak sie robi?

Gość zapytanie234

Gość zapytanie234

Gość zapytanie234
sory ze zapackalem topik 🌼

Jeszcze mała dygresja... nie rozumiem, dlaczego golenie pach przez facetów niektórym kojarzy się z homoseksualizmem? Przecież wiadomo, że przy ogolonych pachach łatwiej zachować higienę. Ostatnio odwiedzając koleżanki z poprzedniej pracy poznałam nowego stażystę - cudozoziemca - który był tak elegancki i czyściutki, że aaż pożerałam go wzrokiem. Czyściutka koszula, twarz idealnie ogolona i zadbana, paznokcie krótko przyciete. Niestety, póki idealnie zadbany i wypielęgnowany facet będzie się kojarzył z gejem, albo z metroseksualnym (ostatnio szalenie modne słowo) to nie widzę żadnych szans na poprawę. Nawet mój chłopak powiedział, że aza Chiny Ludowe nie ogoliłby sobie pach.Na szczęście cęsto się kąpie, regularnie używa dezodorantów, wody po goleniu, więc nie cuchnie. Co więcej, lubi, jk mu \"robię\" paznokcie (tzn. zajmuję się skórkami), depiluję lekko zrośnięte nad czołem brwi czy nakładam maseczkę. Sam by tego nie zrobił, ale jak ja sie nim zajmuję, to się cieszy. Jakiś czas temu nawet, gdy zabrakło mu pianki do golenia, poratował się moim żelem dla kobiet \"Gillette\". Użył raz i powiedział, że od tej pory niczego innego nie będzie używał. W efekcie czego zawsze podrzucam mu jakiś kosmetyczny drobiazg - a to szampon, a to mydełko, a to dezodorant. A on się cieszy. Mało tego, przy mnie polecał kiedyś "Gillette" swojemu koledze, który narzekał, że się pociął przy goleniu...

pracuje w Zakladzie Rehabilitacji. Podobnie jak u ayurtorki topicu sa u nas masaze, kinezyterapia, zabiegi fizykoterapii i hydroterapii. Od niektorych ludzi smrod bije taki, ze czesto mam lzy w oczach i nie moge wykrztusic slowa bo mam wrazenie, ze zwymiotuje mu na twarz. ludzie to brudasy...przy mnie kolezanka rozmawiala z facetem odsunieta z krzeslem na srodek pokoju. Po prostu nie miala sily sie zblizyc do niego......nie wiem juz jak delikatnie dac takiemu delikwentowi do zrozumienia, ze nie mozna z nim wytrzymac! alkohol zagryzany cebula + smrod potu chyba miesiecznego......jednemu panu kolezanki powiedzialy wprost, ze ma sie umyc bo nie mogly mu zrobic zabiegu. umyl sie, owaszem ale zalozyl te same brudne ciuchy i smierdzial jak zawsze......cos potwornego!

Gość ja tam tez
nie lubie sie myc a mam 20 latek :) na prawde !! oczywiscie myje sie i to dokladnie ale tak co 3 dni. no chyba ze mam okres to wiadomo ze codziennie. i co wy na to ?? ale nie smierdzi ode mnie!! mam chlopaka, on jest strasznym czysciochem. i nie mowi mi ze smierdze albo cos takiego !!

Gość mlle
o Boże............ skąd ty się wziełas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pewnie z obory

A właściwie czemu kosmetyczki, lekarze i fizykoterapeuci mają znosić smród? Uważam, że ewidentnie nieumytej osobie można spokojnie zwrócić uwagę i kazać się umyć. Niestety w Polsce panuje przekonanie, że najlepiej się nie wtrącać do swoich spraw, czyli ludzie wstydzą się - albo boją - zwrócić uwagę śmierzielom czy palaczom, którzy dmuchają nam dymem w twarz. Z całym szacunkiem, ale w naszych czasach to śmierdziel powinien się zawstydzić, słysząc upomnienie, a nie, że ludzie muszą cierpieć w milczeniu. Jedna z moich koleżanek kiedyś zwymiotowała na przystanku, sieząc obok eleganckiej dziewczyny, od której waliło papierosami zmieszanymi z potem... dodam, że był upał a koleżanka rochę słabo się czuła, ale gdyby nie ten smród, doejchałaby spokojnie do domu. Powiedziała później, że żaluje, iż się odsunęła, a nie zwymiotowała babie na kolana.

Gość heniek owsiak
ciekawy topik.Chce dodać że według mnie to poprostu czy ktoś dba o higiene czy nie to się wynosi z domu.Jak rodzice niezbyt dbają o higiene to dziecko będzie powielać wzorce od rodziców.Wiem to po sobie też niezbyt dbałem o higiene (nie byłem brudasem) bo tak było w domu.Ale pewnego razu kolega powiedział mi pare rzeczy żeby zacząć dbać o siebie .I rzeczywiście bardzo poskutkowało.W tej chwili nie wyobrażam sobie wyjścia z domu bez wzięcia prysznica.Jestem mu za to wdzięczny.Ludzie zacznijcie dbać o siebie to nie jest zbyt skomplikowane a daje dużą satysfakcje :)

Gość ratowac ten topik

Gość rogul
kołka stara jebie starym ogurkiem przy ulicy fiołków 6b/13 w R.Śląskiej.

Gość rogul
chromica ma grzyba n\a piżdzie

Gość rogul
muci siostra ma krzwom dupe

Gość Magda M.
U mnie tez w pracy jest babka taka 50letnia-damulka najmodniejsze ciuchy, makijaże itd a smród od niej ciągnie na kilometr, jak ide korytarzem to wiem gdzie w danej chwili ona jest lub była. podobno sie myje, ale prać to już nie pierze ciuchów, bo sie niszczą no i chodzi w samych sztucznych bluzkach. kiedys zgadałysmy sie o depilacji w miejscach intymnych to była bardzo zdziwiona ze kobiety to robia

Gość MjakMiłość
podciagam, bo warto

Gość MjakMiłość

Gość MjakMiłość
wpisujcie sie ludzie

Gość anetunia123
Moja koleżanka jest położną , i zawsze opowiada mi jakie czyścioszki przychodzą dzieci rodzić , jak jedna bab miała nogi czarna rzepa i jak jej pielęgniarka zwróciła uwage ze do szpitala się myje to powiedziała że one już takie są. ale najbardziej podobają mi się opowiadania drugiej koleżanki która wykonuje zabieg kolonoskopii (rura w odbyt )to dopiero jest!!!

Gość MjakMiłość
do góry

Gość anetunia123
dodam ponadto, ze ostatnio jak mi kolezanka robila lewatywe mialam mega orgazm sutkowy.

Gość anetunia123
jeeeeeeeeeeezuuuuuuu weszłam po koleżance do kibla teraz....

Gość anetunia123
ta lewatywa to podszywacz wstrętnyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!

Gość anetunia123
napewno mu śmierdzi z jaj