Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca

Pytanie o test ciążowy.

Polecane posty

Gość niewiedząca

Czy biorac pigulki antykoncepcyjne moge zrobic sobie test ciazowy liczac na prawidlowy wynik, czy musze czekac na siedmiodniowa przerwe??

Gość hermelina
o matko boska, co za kretynka do potęgi

Gość niewiedzaca
Sama jestes kretynka:P Skoro jestes taka madra to odpowiedz mi na pytanie. Co za chamstwo sie szerzy na tym forum.

przecież pigułka zabiezpiecza w 99 procentach a ty chcesz robić test ciążowy??? masz objawy, podejżewasz coś?? ps ile Ty masz lat??

Ej! Co Wy takie krytyczne? Czasem się zdaży ciąża przy pigułkach - jak się pigułkę zapomni wziąść, albo nie zadziałają, bo np w tym samym momencie bierze się antybiotyki (a sorry, nie każdy lekarz przepisujący leki - które mogą spowodować dziwne działanie pigułek - nie pyta się, czy pacjentka stosuje doustną antykoncepcję). Zdaża się, że są podejrzenia o ciąży podczas brania pigułek - wtedy lekarz zazwyczaj poleca zrobić test. Niewiedząca - możesz zrobić sobie test w każdym momencie (obojętnie, czy weźmiesz w danym dniu tabletkę, czy nie), ponieważ działa on w ten sposób, że hormony z pigułek nie zafałszują wyniku.

Gość moze wiecej krytyki
dla siebie RENIKA i odrobiny zrozumienia dla innych????? podejrzewasz pisze się przez "rz" (jeśli mowa o podstawowych informacjach) :)

Gość a może przez ż a nie z

Gość odp
tam pewnie ci odpowiedza www.trudnepytanka.mylog.pl

Renika, nie wiem czy zauwazyłaś ale 99% nie daje cąłkowitej pewności. Chyba, że Tobie, to piątka z matmy dl Ciebie ;p

Gość no pewnie
no pewnie, dziewczyna sie denerwuje, a wy ja jeszcze bardziej takie wpadki przy tabletkach sa czeste, byc moze i Ty jestes juz brzemienna nie stresuj sie w Twoim stanie trzeba duzo wypoczywac w czasie seksu nie naciskajcie za mocno na brzusio, bo tam juz ktos mieszka gdyby co pisz

Gość wziąć
nie żadne -ść

Gość ___
Ludzie, bez jaj, to chyba dobrze że dziewczyna chce zrobić test mając jakiekolwiek wątpliwości -- chociażby po to żeby wykluczyć ciążę w razie np. "dziwnych" objawów i szukac innej przyczyny. Tym bardziej, że łykanie pigułek podczas ciąży jest niewskazane dla maluszka.

Gość dobrze ze
dobrze ze pyta test warto zorbic mi sie okres spoznia choc zawsze seksik z zabezpieczniem zrobilam test ..wyszlo ze nie jestem w ciazy...ale okresu nadal niet:( juz 3 tydzien mi sie spoznia, niedlugo ide do lekarza.....ciekawe o co chodzi:(

Gość a jak sie pomylil
zrob jeszcze jeden

Gość PYTANIE***
jak robię test z porannego siusiu, to czy ma znaczenie, czy jest to ten pierwszy strumień? czy może być mocz złapany chwilę później (pod koniec siusiania)? stężenie jest takie samo?

Gość PYTANIE***
odswiezam

Gość odpowiedz***
dowszystkich badan powinien byc poanny, po przebudzeniu srodkowy strumien do testu tez tylko nie zasikaj lazienki :)

Gość PYTANIE***
dziękuję :) a z tym środkowym strumieniem do testu to na pewno?? Bo myślałam, że największe stężenie jest w początkowym...??? dlaczego takich informacji nie piszą w ulotkach?!! pozdrawiam

Gość odpowiedz***
stezenie w sikach jest to samo ale cewka jest, jakby to powiedziec lekko przeplukana z wczorajszego dnia, w ten sposob wiec wynik testu i innych badan jest bardziej wiarygodny