Gość Tomasz40v13 Napisano Sierpień 10, 2018 Jak to jest , że piszecie że wydalają, jest to nie prawda, będąc w zborze w Bydgoszczy na dworcowej można uprawiać sex , być w związku z katolikiem - starsi zostali poinformowani o tym , że ich siostra Miram Filiżanowska jest w związku z katolikiem, uprawiają sex i nic z tym nie zrobili, cała jej rodzina wie o tym związku, a też należą do zboru w Sępólnie Krajeńskim, na początku informując starszych ze zboru w Bydgoszczy o tym byli zainteresowani , a później kontakt się urwał, żadnej informacji co zrobili z tym zgłoszeniem, czyżby miała takie znajomości wśród starszych , że jest nietykalna, co im obiecała w zamian za nietykalność co na to NADARZYN? Sprawdźcie zbór Bydgoszcz na ul. Dworcowej. Nie piszę tego tak ,żeby tylko pisać . Kontakt do mnie tomasz40v13@ wp.pl, tel 517277139. Wszystkie dane o tym związku z katolikiem podam, mam świadka na to wszystko. Mam nadzieję ,że nie zostawicie tego tak sobie jak w Bydgoszczy , czyli nie zamieciecie pod dywan, jeśli Wy nie zrobicie z tym porządku, udam się do mediów i opowiem jak to się robi w zborach, żeby nie być wydalonym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach