Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marsaaa25

Nimfomanizm

Polecane posty

Czy któraś z Was jestm nimfomanką? mam z tym problem. Ciągle chce seksu i pociągają mnie faceci!

znam takie które uwielbiają się dymac i to ciągle z innym,takie hobby :-)ale fajnie z taką pobroic bo nie wieje nudą :-)

Gość duchownyd
to w czym problem....korzystaj póki możesz.....;)

Nimfomanka a puszczalska,która daje każdemu to dwie inne rzeczy. Tutaj chodzi o sam pociąg seksualny do dwóch,trzech partnerów naraz. Z każdym jest nieziemsko i nie można zostać tylko z jednym...

Problem w tym, że mam trzech mężczyzn naraz, uwielbiam każdego z nich ...każdy daje mi w łóżku coś innego.. to chyba nie jest normalne hehe

a co w tym nienormalnego?ciesz się i używaj do woli . Chciałbym mieć taką przyjaciółkę:-) mniam mniam

hahaha.. najpierw musiałbyś mne zaintrygować swoją osobą...:) skąd jesteś? pytam z czystej ciekawości:)

zaintrygował bym cię gdybyśmy spotkali się w odpowiednich okolicznościach :-) aż byś piszczala:-) z pomorskiego i mam 31latek a ty skąd ? Z ciekawości pytam ? :-)

Nie piszczę na widok mężczyzn,którzy mi sie podobają... patrzę i myślę:) jestem z krakowa...

nie powiedziałem że piszczala byś na mój widok (chociaż przystojniak ze mnie bo podobam się kobietom )tylko jeśli w odpowiednich okolicznościach udało by nam się pobroic:-) wtedy mrrrr aż na samą myśl gorąco się robi.szkoda że tak daleko :-( jeśli chcesz możemy poznać się przez male? A może kiedyś .... Dużo po polsce jeżdżę (i nie tylko)

Gość Doktor Drejfus
nimfomania, głupi niedouczony onanisto

Gość nie macie pojęcia co to jest
nimfomania to nałóg, ma się ochotę na seks obojętnie z kim, obojętnie gdzie, nie panuje się nad pożądaniem to co opisujecie to jedynie wysokie libido i fantazja nimfomanki nie panują nad sobą, nie myślą nad konsekwencjami, dla nich nei ma znaczenia z kim uprawiają seks, ważne jest tylko zaspokojenie żądzy

Dziękuję za profesjonalny komentarz, w takim razie nie mam az takiego problemu:)

Gość kl,dm
ganteman-przestan pieprzyc bo to jest nienormalne.Nie utwierdzaj autorki w bledzie.Ok?

Gość matim21
Cześć jestem z Krakowa ... jeśli masz ochotę porozmawiać to daj znać

Gość szukam chicago
szukam kobiety z ta dolegliwosicia sam to posiadam i rozgladam sie w chicago ale nie moge spotkac kogos takiego rozwiazal bym problem i nie musial bym sie wysilac za kazdym razem na glupim bajezeniu tylko poto by to ugasic i non stop byc w przekonaniu ze oszukuje i jestem jednym z wielu

Gość niewolnik_pozadania
A ja chętnie poznam nimfomankę

Gość Stary Poznański Luj
A skąd mam wiedzieć Gosia, że jesteś seksowna? Każdy żyd swą dupę chwali ;-)