Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaMalejMi

Blagam o pomoc przez chorobę dziecka zwolnili mnie:(

Polecane posty

Gość mamaMalejMi

Jesli znajdzie sie tutaj ktos kto wierzy ze dobro powraca i bedzie chcial i mogl otworzyc swoje serce i nam pomoc bede ogromnie wdzieczna i nie przestane sie modlic za szczescie i zdrowie tej osoby. Jestem teraz w bardzo ciężkiej sytuacji jesli.ktos zechce pomoc to opiszę ja dokładnie na priv podam meila itp. Pokaze dokumenty i zaproszę do siebie.Potrzebuje pomocy rzeczowej przede wszytskim lekow i jedzenia dla corki chorej na astme ktora praktycznie od września caly czas lapie infekcje i choruje przez co stracilam prace:( jesli ktos chce nam pomoc podam meila dziękuje Bog zaplac

Gość gość
Skad jestes? Ile ma mala?

Gość niebieskakarolcia
Hei, glowa do gory! Jak cie mogli zwolnic przez chorobe dziecka? Zglos ich do sadu pracy. Poza tym podaj namiar ma siebie. Skad jestescie?

Gość mamamalejMi
Pracowalam jako opiekunka z ogloszenia bez umowy zadnej i jak mala zaczęła chorowac to wiadomo nie przychodziłam bo nie mialam jej z kim zostawic w domu.podeslalam koleżankę na zastepstwo by nie zostawic podopiecznej.na lodzie ale pracodawcy powiedzieli ze wola tamta osobe bo ona nie ma dziecka i jest bardziej dyspozycyjna a na mnie nie zawsze nizna liczyc;( jetesmy spod Lublina corka ma 8 lat

Gość gość
No to faktycznie kiepsko...ale mala jest w wieku szkolnym to nie tak tragicznie, moze znajdziesz inna prace. Najlepiej legalnie, bo wtedy i ubezpieczenie itp

Gość gość
Czytam i nie wierzę....... 8 letniego dziecka nie mozna zostawić samego w domu!!!!! Co sie wyrabia na tym świecie. Mnie mama zawsze zostawiała jak byłam chora i to jak miałam już 7 lat.........

Gość gość
A autorka ma na imię Anna

Gość mamamalejMi
Na caly dzien od 6 do 20 ciezko zostawic nawet 8 letnir dziecko mysle..zwlaszcza ze ma ciezkie ataki astmy a jak jeszcze dolacza sie zapalenie pluc czy oskrzeli(od wrzesnia juz 4 razy;(((((i ma goraczkr to jak ja zistawic calkiem sama?maz wraca po 18 do domu dopiero a dziadkow nie mamy

Gość mamamalejMi
Mam na imie Kamila czemu Anna?????o co chodzi?

Gość gośćBambusZetiopi
Kamilko chce ci przeslac 100tys euro z zagranicy ale podaj wszystkie dane na kafeteri,nr rachunku,imie,nazwisko,adres.....moge tez zalatwic mezowi prace w kraju za 8zl/h ale podaj adres i zapodaj link ze zdjeciem.

Gość gość
Masz męża który pracuje czego więc chcesz bezczelna krowo?

Gość mamamalejMi
Nie jestem osoba z podanego linku ale szkoda mi tej osoby ktora tak szkalujecie i mnie przy okazji.niewinnie bo co ? Tez mam corke z astma? I co z tego? Tematu nie usunelam komus najwyraźniej przeszkadzal, trudno.

Gość gość
ja jestem też z Lublina, może wpadnę do ciebie na herbatę jak nie masz nic do ukrycia, wesprę Cię, jeśli to co mówisz jest prawdą

Gość mamamalejMi
Mieskzam okolo 20 km za lublinem jak masz ochote zapraszam moj meil kamilakos.90@wp.pl nie mam ni do ukrycia

Gość gość
i co dalej? Ania siedzi i wymysla kolejną tozsamosc