Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o takiej jego postawie?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli na poczatku: dzwonił codziennie, mówił dużo czułych słów, sugerował ,że chyba mnie kocha, potem przestał dzwonić zaczął pisać tylko smsy, co prawda codziennie, ale jednak nie dzwonił, teraz przestał mówić czułe słowa, wpada na seks raz w tygodniu i chociaz obiecuje ,że gdzies wyskoczymy to po 3 godzinach " musi " wracac oczywiscie po seksie...nie chce nigdzie wychodzić bo zawsze ma wymówkę, nie okazuje uczuc tylko mówi ,że jest mu ze mną dobrze w łóżku... na Mikołajki nawet nic mi nie kupił, ja jemu kupiłam, ale ,że nic mi nie podarował to i ja jemu też nie...

a Ty co myślisz? że cię kocha szalenie i potajemnie planuje zaręczyny i ślub? :) :) :)

Gość gość
szczerze? Tak na początku myślałam ... :( no może nie o zaręczynach i slubie od razu ,ale,że się zakochał myslałam

Gość gość
wiem... mysle poważnie nad tym żeby to zakonczyc :( jesli sie jeszcze odezwie do mnie ( bo od 2 dni milczy) to mu napiszę ,że przykro mi ,ale nie tego oczekuję w tej znajomości, a co on z tym zrobi to nie wiem... albo jeszcze jest opcja , ze ja go zaczne teraz olewać nie wiem co lepsze

Gość gość
ostatnio przysłał sms-a , że kocha! uparcie i skrycie. i , że latem mnie wyróha w życie

Gość gość
9:12-spadaj podszywie....

Gość gość
a ja z miłości do niego nawet na rimming się godziłam

Gość gość
może ty się godziłaś podszywie...nie sądź innych po sobie :P

Gość gość
Spotyka sie na seks i tyle Skoro widzicie sie raz w tyg, tylko pisze sosy i nawet nie kupił ci głupiej czekolady na mikolaja

Gość gość
może coś robię nie tak ? może kiepsko mu obciągam? że nawet na głupią czekoladę na mikołaja nie zasłużyłam. pomózcie!

Gość gość
ale nie ze mną takie numery, też mi dobrze z nim w łozku ,ale niestety muszę mu powiedzieć ,że wóz albo przewóz... powiem mu to bez jakis pretensji, ze spokojem ,ale bede stanowcza. Jak szuka panienki tylko na seks to nie odpowiada mi to :(

Gość gość
stanowczo zażądam podarku na mikołaja np. by mi kupił klapki fakirki albo chociaż nowe majtki bo już wszystkie mam nadgniłe i sine od spermy. znów będzie mógł przyjeżdżać na sex

Gość gość
ja pierdzielę sama gimbaza się tu dzisiaj zebrała :O żeby te podszywy były chociaż śmieszne...

Gość gość
przez pomyłkę wsadziłam obspermionego palca do pochwy. boję się , że zajdę