Minnie Moskowitz 80 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, kde napisał: Twoja przyjaciółka Magda Salowa też go podrywała Bycie odrzuconym zawsze generuje stek bzdur i pomyj wylanych na obiekt nieszczęśliwego zauroczenia przez pokrzywdzonego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 477 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Świat się kończy. To chyba za wiele na mój umysł. Dla mnie też niepojęte. Alkoholik po gimnazjum, bez pracy hejtuje całe forum. Kiedyś jeden recydywa się wkurzył i pojechał do Łyszkowic. Dopadł Pravika i kazał, no wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 80 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dla mnie też niepojęte. Alkoholik po gimnazjum, bez pracy hejtuje całe forum. Kiedyś jeden recydywa się wkurzył i pojechał do Łyszkowic. Dopadł Pravika i kazał, no wiesz Co takiego? Ten Kotarba? A co z nim, włazi tu jeszcze? Kojarzę tylko ze słyszenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach