Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Fakt trochę za dużo. dużo...mało który facet ma 1.80 i wiecej. chyba, ze zamiast szpilek takie obcasy jakby krótsze, byle tylko były Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Zresztą jakby była nawet jakoś tako dawno by znalazła. Tak szuka na siłę, może kogoś znajdzie potem porzuci. Brak instyktòw kobiecych. One obydwie femcelki to dziwne przypadki. Marudzo na tych facetow ale jak sie jakiś pojawi to go obsrywajo i gardzo. A potem płacz w kiblu przy puszczonej wodzie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu No na pewno kobiety będą chodzić na płasko bo Januszek konus ma kompleksy xD se weź babe na kaczych lapach co ci do peta sięga. Przynajmniej jej kręgosłup nie siadze od klękania do miecza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 57 Napisano 3 godziny temu Wy jesteście jakimś wyznacznikiem normalności bo myślałam że wariatami i większość ma tu bekę z tatuskow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BlaskBabkiBożej napisał: No na pewno kobiety będą chodzić na płasko bo Januszek konus ma kompleksy xD se weź babe na kaczych lapach co ci do peta sięga. Przynajmniej jej kręgosłup nie siadze od klękania do miecza nie karze chodzić płasko, ale wystarczy policzyć sobie wzrost. ja nie byłem z wyższą laską ale dziwnie bym sie czuł jakby na mnie z góry paczyła. trzeba mieć troche wyobrażni i wyprzedzac fakty.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, bocibot napisał: Wy jesteście jakimś wyznacznikiem normalności bo myślałam że wariatami i większość ma tu bekę z tatuskow dobrze juz to pisalaś... mają beke, posmieją sie na zdrowie a potem sie uspokoją i zaczną rozumować jak ludzie z maturą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: nie karze chodzić płasko, ale wystarczy policzyć sobie wzrost. ja nie byłem z wyższą laską ale dziwnie bym sie czuł jakby na mnie z góry paczyła. trzeba mieć troche wyobrażni i wyprzedzac fakty.. Ale to twój problem zakompleksiencu. Każdej normalnej to jebje czy jej sięgasz do pasa bo szuka wysokiego a nie achondroplazje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BlaskBabkiBożej napisał: Ale to twój problem zakompleksiencu. Każdej normalnej to jebje czy jej sięgasz do pasa bo szuka wysokiego a nie achondroplazje. tak i nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: One obydwie femcelki to dziwne przypadki. Marudzo na tych facetow ale jak sie jakiś pojawi to go obsrywajo i gardzo. A potem płacz w kiblu przy puszczonej wodzie.. Widzisz łączy ich Autyzm tylko u jednej z ADHD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Widzisz łączy ich Autyzm tylko u jednej z ADHD Lepiej mieć autyzm niż być ritardem jak twoja cała rodzina Adamsów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BlaskBabkiBożej napisał: Lepiej mieć autyzm niż być ritardem jak twoja cała rodzina Adamsów. Rodzina Adamusòw się bardzo kochała, ty nigdy tego nie doświadczyłaś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Rodzina Adamusòw się bardzo kochała, ty nigdy tego nie doświadczyłaś. Wzruszyłam sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: dużo...mało który facet ma 1.80 i wiecej. chyba, ze zamiast szpilek takie obcasy jakby krótsze, byle tylko były Albo koturny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Widzisz łączy ich Autyzm tylko u jednej z ADHD i jedna i druga udaje jaka szcześliwa w tym zakonie na własne życzenie, po tylu latach pewnie juz w to uwierzyły. liczą, że dostaną jakieś medale i od rydzyka za zycie w czystosci.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Albo koturny. pamietasz koturny na techniawe? kiedyś miałem sobie kupic takie. byly modne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 57 Napisano 2 godziny temu (edytowany) A co to ojdza jakiegoś obchodzi, i tak nie zaroocha dzieciorob, nie rozumiem serio Edytowano 2 godziny temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 57 Napisano 2 godziny temu Niektóre tatusie są okej ale od tych aż czuć pieluchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 81 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ten sztywniak Nemezis to jakiś projekt chyba. Można być takim imbryczkiem? ImbecyIem miało być… chociaż ciekawy wyraz się wkradł. Edytowano 2 godziny temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 57 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Ten sztywniak Nemezis to jakiś projekt chyba. Można być takim imbryczkiem? Imbryczkiem? nabimbanym na imbe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 480 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, BlaskBabkiBożej napisał: Wzruszyłam sie. Po co cudze rodziny od razu w to mieszać? Sprawdź, czy gołębie nadal siedzą na parapecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Po co cudze rodziny od razu w to mieszać? Sprawdź, czy gołębie nadal siedzą na parapecie ty pierwsza do mieszania rodziny jak brakuje argumentów... także ten Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Po co cudze rodziny od razu w to mieszać? Sprawdź, czy gołębie nadal siedzą na parapecie Może zostawi jej pamiątkę..Najwięcej bakterii mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Po co cudze rodziny od razu w to mieszać? Sprawdź, czy gołębie nadal siedzą na parapecie A ty sprawdź czy cie nie ma pod buniem i odbij hełmofon ode mnie. Jak ty mieszasz rodzine królika i córkę jej starego to jest ok bo salowa może a plebs nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 57 Napisano 2 godziny temu Ja to się jednak ciesze ze tak nie umiem pojechać jak Baba Boża bo trzask obolałej doopy niesie się latami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 2 godziny temu Jak bedzie za dużo bakterii zostawi na parapecie, nie wyjdzie z miesiąc puki nie wyparuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Ten sztywniak Nemezis to jakiś projekt chyba. Można być takim imbryczkiem? ImbecyIem miało być… chociaż ciekawy wyraz się wkradł. won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 480 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: ty pierwsza do mieszania rodziny jak brakuje argumentów... także ten Lubię mieszać w zupie i w kotle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu Dorośniesz to też bedziesz trzaskać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, bocibot napisał: Ja to się jednak ciesze ze tak nie umiem pojechać jak Baba Boża bo trzask obolałej doopy niesie się latami niskich lotów trzask, którego nikt nie zauważył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 480 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BlaskBabkiBożej napisał: A ty sprawdź czy cie nie ma pod buniem i odbij hełmofon ode mnie. Jak ty mieszasz rodzine królika i córkę jej starego to jest ok bo salowa może a plebs nie. Powtarzasz się. Nie znam nikogo takiego i odbij irytująca osobo. Bujaj i sprawdź, czy ktoś nie strzela do gołębi z dubeltówki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach