Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Ej jak można mieć ponad 20 lat i nie posiadac prawa jazdy

Polecane posty

Gość gość
A ten znowu, żenada

Gość gość
A ja mam 30 i dwa razy zabrane raz n a rowerze a raz na motorze od trzech lat jeżdze bez

Gość gość
ja się dziwię jak można być taką pizdą jak ty

Gość gość
Kiedyś ludzie żyli bez prądu i telewizora więc bez samochodu też przeżyją.

ale moge se pojechac gdzie chce i kiedy chce :D to troche wstyd ze facet po 20 nie ma prawka przywaznie tylko c***y zyciowe nie maja :D

Gość gość
Są różne przyczyny - ja mieć nie mogę, bo choruję na epilepsje. To też jest dla Ciebie szokujące?

tak, bo nie znam nikogo z taka choroba ale czemu zdrowe chlopy nie posiadaja? to proste bo sa aspolecznymy prawiczkami z kafe

Gość gość
Osoby na to chore nie mogą jeździć, bo mogą dostać nagle ataku i zabiją kogoś, nie tylko siebie. To kwestia odpowiedzialności.

Gość dohtór devil
rysiu a co robi taki "maczo" jak ty na forum dla ludzi ktorych uwazasz za "c/i/p/y życiowe"???? :D Idz wsród swoich i tam im gadaj, zadawaj sie z takimi maczo jak ty buehehe, poganliby cie przez suchy las pissdeczko🖐️

19:10 pissdo zapraszam do mnie do roboty, wylecialbys po jednym dniu, a ja w swoim tempem roboty nie jednego juz zajechałem :D szczegolnie jak robi ze mną jakiś nowy to żadna się zdarza że nie padnie przed koncem, wiec kurde jestem takze silniejszy od was

Gość gość
Ten człowiek jest chory psychicznie. Ludzie nie karmcie trolla!

Gość gość
Ludzi z padaką to tylko do śmieci, do niczego się nie nadają.

Gość Barnabus
Ech Rysiu a my tu z Wanią tacy ucieszeni żeś zadał kulturalnie pytanie (acz znowu monotematycznie) i że obejdzie się bez prawictwa, no i wulgaryzmów, dałbyś już spokój bo Wania cię znowu bdzie musiał uspokajać, wiesz jaki jest, tu u nas na naszej wioseczce spokój musibyć, a ty musisz się tego nauczyć skoro mieszkasz między nami...

Gość Barnabus
Ale, ale. Jak już raz mówiliśmy, to i mielim rację, że nie tylko o prawictwo tu chodzi, ale nie wiedzielim że chłopaków lubisz. To znaczy wiemy że nas lubisz, choć ciut, bo w realu takiś niewylewny. Ale żebyś jakichś chłopaków (i to niejednego) zajechał. No nie wiemy co powiedzieć. Znaczy ja i Wania, bo reszcie na razie nie powiemy. Acz za wulgaryzmy i prawictwo przypominamy podobny temat: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/facet-ktory-ma-powyzej-20-lat-i-nie-ma-prawa-jazdy-powinniem-byc-kastrowany-p_6649704/3

Gość Barnabus
Ale,ale. No wiesz niby po 20-tce a gadasz jak mężatka ze stażem nazywając pożycie robotą. Acz może i masz ten raz rację. Bo jak chłop z chłopem to nie pożycie. Nie wiemy jak to nazwać. Ale musimy ci pomóc bo babkę to załamie. Ona starej daty,ale wolimy jak jej te załamanie nie rozeźli,bo wiesz że nie bez powodu nazywają ją Star/u/ch/ą zLochów. Nie,nie wiemy czemu tak,nie pytaj bo nawet Kaloryferowy nie chce wiedzieć. Ile razy ci to mówić,a ty zawsze nas pytasz po sesji na kafeterii. Komp ma na cię zły wpływ

Gość gość
Beka