250GodzinTak 35 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Czas najwyższy na rocznicę z wspomnieniami o swedzeniu Pieczeniu i zakupie maści i globulek.. A przecież Pan Profesor Libed zna się na wszystkim jako przedwojenny weteran tego forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 692 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Mareliska napisał: W takiej relacji ofiara-ratownik... zdarza się, że ofiara nigdy nią nie przestaje być bo misją ratownika jest ciągle ratowanie i to ma dla niego nadrzędny cel... jak ofiara przestanie być ofiarą to ratownik nie ma co robić... jest bezrobotny. : ) a była ofiara nie jest już tak atrakcyjna. Ratowniczka sobie szybko znajdzie następną ofiarę do ratowania, to widać na tym forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 7 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: marzysz o parowkowej z zachwytem bo libed ma tylko kabanoska Libed to ma takiego naganiacza ze byś sie wystraszył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mareliska 1 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Ratowniczka sobie szybko znajdzie następną ofiarę do ratowania, to widać na tym forum Pewnie tak bo rola ofiary wciąż przez wielu jest obsadzana... zabawa w trójkąt dramatyczny jest bardzo popularna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wszystkie weekendy robiłam w czerwcu i w lipcu. Mam tyle kasy, że dziś ją postanowiłam rozwalić i wolny weekend. A ty czemu nie w pracy? wszystkie szparagi z pola zebrane, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, nocna.zmiana napisał: Libed to ma takiego naganiacza ze byś sie wystraszył mnie nie intresuje co wy tam wyprawiacie w darku roomie, zapewne nie jeden naukowiec by sie wystraszył.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 35 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: wszystkie szparagi z pola zebrane, Czyli urlop? U mnie w tym roku późny urlop i prawie na jesień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 692 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Mareliska napisał: Pewnie tak bo rola ofiary wciąż przez wielu jest obsadzana... zabawa w trójkąt dramatyczny jest bardzo popularna. racja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 7 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mogłabyś zwrócić uwagę swojemu agresywnemu narzeczonemu, żeby zmienił obiekt do hejtowania? Mam go w ignorze i lata mi co ten wariat o mnie myśli, ale fajnie by było, gdyby odpuścił sobie ten stary powojenny weteran. Nie wiem co ty w nim widzisz? Stać cię na lepiej i pisze to szczerze. Z tego co widziałam to szantażowałaś go jakims imieniem i ze wywalisz jakies foty wiec nie wiem jakiej reakcji oczekiwałaś i czego ode mnie teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 222 Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: marzysz o parowkowej z zachwytem bo libed ma tylko kabanoska A ty w miesnym pracujesz czy wiecznie głodny chodzisz ze ciągle tylko parówkowa, kabanos. Kto tak mowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 7 Napisano 4 godziny temu Dobra nie wiem jak wy drogie parówki kabanosy i pasztetowe ja ide korzystać z faktu ze chyba zakończyła sie u mnie pora deszczowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Czyli urlop? U mnie w tym roku późny urlop i prawie na jesień nie mam urlopu, na poczatku lipca mialem 3 tygodnie. dzis na salce z bomblem jam jest... zalał cała koszulkę wodą, jizzu dobrze ze w kibelki mielo suszarke do rąk.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 7 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: mnie nie intresuje co wy tam wyprawiacie w darku roomie, zapewne nie jeden naukowiec by sie wystraszył.. No dlatego uwazaj żebyś przypadkiem jego nie zechciał zdominować bo mógłbyś sie zdziwić Pa Leksiu zabierz dzieci na lody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 83 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, nocna.zmiana napisał: Libed to ma takiego naganiacza ze byś sie wystraszył Wstawisz zdjęcie? 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nocna.zmiana 7 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Wstawisz zdjęcie? 🥰 Skrina wstawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 83 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, salix napisał: A ty w miesnym pracujesz czy wiecznie głodny chodzisz ze ciągle tylko parówkowa, kabanos. Kto tak mowi Lex używa zwrotu "kiełba". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 83 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, nocna.zmiana napisał: Skrina wstawie Twoje riposty są jak brzytwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 35 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, nocna.zmiana napisał: Z tego co widziałam to szantażowałaś go jakims imieniem i ze wywalisz jakies foty wiec nie wiem jakiej reakcji oczekiwałaś i czego ode mnie teraz. Ja nie znam jego imienia i nie chce mieć nic z nim wspólnego. Ja czasami pisze głupoty, a że Libedowi za bardzo weszło forum do czachy i cały czas tu siedzi, to może czas na wczasy i oddział zamknięty. Dobrze, że chociaż po 20 latach wyśmiewania innych, sadzenia byków, ktoś go w końcu zauważył. Współczuję. Sama też kiedyś się żaliłaś, że czasami masz go dosyć, więc może czas na zmiany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 35 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Lex używa zwrotu "kiełba". I w jego mniemaniu kobiety powinny mieć zabrane prawa wyborcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, salix napisał: A ty w miesnym pracujesz czy wiecznie głodny chodzisz ze ciągle tylko parówkowa, kabanos. Kto tak mowi pęto musi być okazałe, inaczej laska marudna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 35 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: pęto musi być okazałe, inaczej laska marudna Czyli twoim zdaniem rozmiar jest ważny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czyli twoim zdaniem rozmiar jest ważny? nie moze byc za duzy do anala, musi taki w sam raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 4 godziny temu (edytowany) ....dzis ladna pogoda, na spacer, po co gnic na kafe Edytowano 4 godziny temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 692 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: nie mam urlopu, na poczatku lipca mialem 3 tygodnie. dzis na salce z bomblem jam jest... zalał cała koszulkę wodą, jizzu dobrze ze w kibelki mielo suszarke do rąk.. i tak sobie patrzysz na te małe dzieciaczki i piszesz o kełbach i analach? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: i tak sobie patrzysz na te małe dzieciaczki i piszesz o kełbach i analach? ale masz nakopane we lbie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 35 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: nie moze byc za duzy do anala, musi taki w sam raz Anal to z gejami mi się ewidentnie kojarzy i nie preferuje tego Ale jak twoja żona lubi, to niech lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: I w jego mniemaniu kobiety powinny mieć zabrane prawa wyborcze no to powiedz ktora partia polit. od 1989 wypelnila swoj program wyborczy w min. 50%? Edytowano 4 godziny temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 396 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Anal to z gejami mi się ewidentnie kojarzy i nie preferuje tego Ale jak twoja żona lubi, to niech lubi laski lubio, ty dziwna jakas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 692 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: ale masz nakopane we lbie.... ja?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 35 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: ....dzis ladna pogoda, na spacer, po co gnic na kafe Czekam aż jasne rzeczy pralka wywiruje i jadę ojcu z wrzosami na grób.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach