Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

3 minuty temu, sebix lybedowsky napisał:

napisal dlaczego bo jak pojdzie do mopsu to nie dadza mu mieszkania a jeszcze dojda alimenty i wyladuje w noclegowni albo areszcie

on nie moze odejsc  od baby bo go nie stac ja juz teraz go rozumiem dlaczego jest nieszczesliwy. 

bezmyslnie zrobil 3 dzieci i juz nie ma wyjscia krzyz do smmierci

No ale to już dawno było pisane ze właśnie temu nie odchodzi

5 minut temu, sebix lybedowsky napisał:

dzieki ze napisales dlaczego ty masz te wieczna frustracje. nie wpadlbym na to ze chodzisz do roboty bo musisz a chcialbys doic z mopsu

jako jeden z tych oganietych nie mam w zwyczaju utrzymywac bab. ty sie podlizujesz, pajacujesz, robisz za wioskowego glupka a i tak mają cie w doopie i wolą meskich typow.  swoją frustracje kieruj do krejzi, ktora trzyma cie w friendzonie 😅

3 minuty temu, nocna.zmiana napisał:

No ale to już dawno było pisane ze właśnie temu nie odchodzi

no to jak ma odejsc i byc szczesliwy jak mu doiwala alimenty i nie dadza pomocy z mopsu 😄 ?

rady komorowskiego wez kredyt albo wyjedz zagranice to nie dla niego bo to pisior maja mu dac 

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

jako jeden z tych oganietych nie mam w zwyczaju utrzymywac bab

no nawet jeden z tych jeszcze mniej licznych jestes utrzymywany przez babe 😄 gratulacji oczekujesz ?

po prosty nie narzekaj jestes podrecznym twoja sprawa po co jeczysz ?

masz racje wiekszosc pracuje i sibei utrzymuje niektorzy nawet dzieci i baby a ty jestes smalec beta na samym szczycie piramidy i baba utrzymuje dzieci i ciebie. to wyjatkowe wiec gratuluje ci tylko ten twoj obraz psuja te narzenia. dobra podreczna nie narzeka tylko pokazuje zalety ucz sie od nich i zachowuj jak dobry podreczny to moze zaczne ci zazdroscic 😄 wiecej blasku mniej narzekan 😄

Edytowano przez sebix lybedowsky

moze sie dyskretnie pozbyc podrecznej swojej bo naprawde nie wiadomo jak mu pomoc zeby dópy ludziom nie zawracal a frajer oczekuje pomocy psychologicznej oesu

13 minut temu, nocna.zmiana napisał:

Nie frustracji tylko obiektywizmu.

zabolała doopa i robisz te swoje fikolki jak zwykle byle wyszlo na twoje.

a prawda taka ze ja juz nic nie muszę, ogarnąlem wszystko co moglby facet ogarnąc o moge sie z was cierpietnic wiecznie poszkodowanych przez facetow, posmiać rubasznie 😴 to babie termin przydatnosci leci nie facetowi.. hehe

Przed chwilą, Proboszcz napisał:

moze sie dyskretnie pozbyc podrecznej swojej bo naprawde nie wiadomo jak mu pomoc zeby dópy ludziom nie zawracal a frajer oczekuje pomocy psychologicznej oesu

pomozesz siadajac doopą na gniazdo osów

1 godzinę temu, nocna.zmiana napisał:

Nie mam kotow, nie przepadam 😝

Czemu nie lubisz kotów? Masz alergie? 

4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

jako jeden z tych oganietych nie mam w zwyczaju utrzymywac bab. ty sie podlizujesz, pajacujesz, robisz za wioskowego glupka a i tak mają cie w doopie i wolą meskich typow.  swoją frustracje kieruj do krejzi, ktora trzyma cie w friendzonie 😅

Wspolczuje ci autentycznie ze sie wrobiłeś w rodzinkę pl bo musiałeś spełnić pravilny scenariusz. Nikt ci nie kazał tak naprawdę ale to trzeba mieć jaja umieć sie wyłamać z jedynego słusznego życiowego scenariusza bo co kuzyni powiedzo;)

• Thanks 1

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

pomozesz siadajac doopą na gniazdo osów

frajer 

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

zabolała doopa i robisz te swoje fikolki jak zwykle byle wyszlo na twoje.

a prawda taka ze ja juz nic nie muszę, ogarnąlem wszystko co moglby facet ogarnąc o moge sie z was cierpietnic wiecznie poszkodowanych przez facetow, posmiać rubasznie 😴 to babie termin przydatnosci leci nie facetowi.. hehe

Ja nie jestem poszkodowana, więc skończ wrzucać wszystkie kobiety do jednego wora 😅

3 minuty temu, Proboszcz napisał:

Jedynie co może teraz to zdradzać na kafeterii i podtrzymywać ułudę małżeństwa. Zgadzam sie ze te rozwody itd rzeczy związane z finansami są śliskie i możliwe ze na niekorzyść faceta. Wiec ciężko pewnie sie odważyć i uruchomić te machine i do tego naprawdę chyba trzeba mieć dobry hajs. Patowa sytuacja ale niepotrzebnie pluje jadem w innych tutaj no to nie nasza wina 😛

Edytowano przez nocna.zmiana
  • Like 1

1 minutę temu, nocna.zmiana napisał:

Wspolczuje ci autentycznie ze sie wrobiłeś w rodzinkę pl bo musiałeś spełnić pravilny scenariusz. Nikt ci nie kazał tak naprawdę ale to trzeba mieć jaja umieć sie wyłamać z jedynego słusznego życiowego scenariusza bo co kuzyni powiedzo;)

dlatego gnijesz na kafe od lat i sie podlizujesz Lex tak by nikt nie widzial, ale to widać, desperacja przecieka. wiadomo ocb.😆

dlatego gnijesz na kafe od lat i sie podlizujesz Lex tak by nikt nie widzial, ale to widać, desperacja przecieka. wiadomo ocb.😆

Ja tu jestem najkrócej z całej tej waszej zgrai wiec jak ja jestem ‚od lat’ to ty od ilu, 1.5 dekady?

masz jakaś schizofrenie chyba bo jesteś konserwa a to konserwa chce narzucić ludziom jak rzyć i sam jesteś tego ofiara 

Edytowano przez nocna.zmiana

Przed chwilą, nocna.zmiana napisał:

Ja tu jestem najkrócej z całej tej waszej zgrai wiec jak ja jestem ‚od lat’ to ty od ilu, 1.5 dekady?

nie podlizuj sie to bedziesz niewidoczna, nie bedziesz sie tlumaczyć. żal

Dobra bo kawusia już zimna (jak widać nie tylko madki piją ją zimną wiec to tez nie jakis wyraz wielkiego zarobienia, skoro można to porównać do pisania na Kafe ) 😛 

leks umow sie z szynszyla na oglądanie cyckow nad morzem, miej coś z tego zycia:p życie nienjest takie czarnobiale ale tego Kaczor ci nie powie 😛😛😝

Krejzi nie jest tutaj długo. Najdłużej siedzi Żaba i Libed. Bo kiedyś Żaba chlapnęła, że jej i Libeda przygoda zaczęła się tutaj w 2002 roku 😁

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Krejzi nie jest tutaj długo. Najdłużej siedzi Żaba i Libed. Bo kiedyś Żaba chlapnęła, że jej i Libeda przygoda zaczęła się tutaj w 2002 roku 😁

Tak i wspólnie z rozrzewieniem wspominali tematy o grzybicy pochwy 😝

Dobra bo kawusia już zimna (jak widać nie tylko madki piją ją zimną wiec to tez nie jakis wyraz wielkiego zarobienia, skoro można to porównać do pisania na Kafe ) 😛 

leks umow sie z szynszyla na oglądanie cyckow nad morzem, miej coś z tego zycia:p życie nienjest takie czarnobiale ale tego Kaczor ci nie powie 😛😛😝

Czemu mieszasz Szynszylę do tego? 

• Like 1

Tak i wspólnie z rozrzewieniem wspominali tematy o grzybicy pochwy 😝

Niestety twój narzeczony to weteran kafeterii do kobiet 😅

9 minut temu, Proboszcz napisał:

nie podpowiadaj mu rozwiazan rodem z thrillera 😄 bo jeszcze upozoruje wypadek zony 😄 

Edytowano przez sebix lybedowsky

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

Dobrze już koncze sie podlizywać tobie i marzyć o twoich 10deko pasztetowej 😝

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

przeciez wiem pani adwokat, ta krejzi to typowy przyklad ksiezniczki ktora uwaza ze musi byc jak facet by zainteresowac sobą facetow. i tak juz gnie 40 lat 😆

4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

Czemu ciśniesz tak każdej kobiecie? 😄

6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

wszystkie ktore ci pisza inwektywy leca na ciebie 😄

dlatego od nadmiaru tych bab zapragnales zostac gejem 😄

przeciez wiem pani adwokat, ta krejzi to typowy przyklad ksiezniczki ktora uwaza ze musi byc jak facet by zainteresowac sobą facetow. i tak juz gnie 40 lat 😆

Ale co to ma do tematu i dlaczego znowu pojawia się twoja frustracja?😴 Zeszyty i podręczniki byś dzieciom kupił, bo wakacje niedługo się skończą, a nie dramatyzował. 

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Czemu mieszasz Szynszylę do tego? 

Nie uczestniczyła w inbie cyckowej?;) nie uznaje świętych krów uznałam to za zabawne wiec to wplotlam. 

1 minutę temu, nocna.zmiana napisał:

Nie uczestniczyła w inbie cyckowej?;) nie uznaje świętych krów uznałam to za zabawne wiec to wplotlam. 

Też nie uczestniczyłam, ale Szynszylę dobrze wspominam. 

6 minut temu, 250GodzinTak napisał:

znowu sie popisalas wlasna tepota w 2002 roku nie wiedzialem ze cos takiego jak kafeteria istenieje i wiele razy pisalem od kiedy tu jestem nawet mi sie pare razy nick pomylil wiec widac bylo dokladna date :d

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się