Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

gdzie moja renta?

Polecane posty

Witam dzis na kafe ponownie. Jak wam mija dzien? Mnie STRASZNIE. Od rana BOLESCI kregoslupa, ze wstac nie umiem. Zaraz ide sie leczyc, ale pisze jeszcze tylko na forum - GDZIE MOJA RENTA? Staly moj wklad w to forum. Paczka na zycie - ja zrobilam z tego rente bo jak mam zyc w Polsce. I wiecie ale przeklinam, ale cos tam - spierdalaka ode mnie. Dzis W BOLACH - nie porodowych, ale bolach - tylko tyle napisze i to wszystko bo wiecie tak mnie boli kregoslup, ze chodzic nie umiem, renty jak nie bylo tak nie ma, a ci ludzie tu to wiecie tak naprawde ja nie wiem gdzie oni zyja, jakiej sa narodowosci.Dzis tak wiecie mozna powiedziec JAKO NIE GWIAZDA zapoznaje sie od rana w mojej chorobie, z tym ksiedzem, ktorego ciachnela Miroslawa Sz. ale wiecie wina jej tyle ile - to jest wina calej wsi i tyle. Wszyscy zabili tego ksiedza. Ja byc moze tez bo uwazalam, ze ksiadz katolicki nie ma dzieci. Jest bezdzietny i jest mu za to lepiej w zyciu. A co ja zrobie to nie wiem.Wtedy gdy tak myslalam chcialam byc lekarka. Czy to bylo madre? Chyba nie ale wiecie ja bylam strasznie poniszczona i W ZASADZIE do dzis proces z bona - gdzie moje rodowodody na sklep i co ona sobie nie wyobraza wiecie i tyle. I dostane rente i IDE. Zadnego procesu nie bede robic. Wiecie NIESTETY ta rodzina byla TAK PATOLOGICZNA , ze z nich nie ma wydania. Ta prababcia matka krolowej Wiktorii - burdel bedzie otwierala, zamykala w Anglii.Wiec z takiego czegos nie ma wydania i tyle. A z takiego ksiedza jak tu tez. No wiecie co - przy mysleniu tych ludzi niech maja 1 dziecko z kim popadnie. Bo wiecie - ten ksiadz to mial sie zesmolic tu, a pozniej sie dowiedzial sie ze mial dziecko se zrobic, a ogolnie to byl chyba tak niemoralny w tej sultannie, ze pozal sie Panie Boze - aczkolwiek nie wymawiam imienia Boga na daremno lecz powiem wam ze w sumie ten ksiadz zostal zabity przez GANG ZIELONYCH SWIATKOW. Ale dlaczego? Co on im zrobil? i bylo, ze on jest niemoralny? Wiecie on byl w sultannie. A np. Miroslawa latem latala z dupa na wierzchu i musial ja omijac z ta dupa na wierzchu - wiecie to juz nie chodzi nawet o obyczajnosc chociaz takze, ale on byl caly czas w sultannie takze on w ogole nie rozumial co ona chce od niego. I wiecie Kosciol tym ksiezom - z nich mialo byc po smierci ich PRAWO WIECIE IDEALNE i na Boga chcieli ruszyc tymi ksiezmi JAK ON TO STWORZYL TEGO CZLOWIEKA - Adam z kim mial dzieci? Ewa no to z Adamem?A KAin , Abel i Set to co to bylo? Takie cos poczytajcie sobie Biblie i wiecie tu - to co zalecal KK polski NA BRYGIDKI to bylo temu ksiedzu zamordowanemu tez - no to wiecie... aaaa co wam bede pisac. Ledwo zyje. No wiecie to bylo jeszcze NA BRYGIDKi pomysl ich i wiecie ok. roku 1984 - ja mam zdjecie z tym ksiedzem do komuni jak bylam. Do 1 komuni no to pare lat temu i tyle. No i to byl pomysl,ale zawsze gineli ze nie chcieli dziecka robic i gineli jak meczennik - nie wiem jak sie nazywal - zapomnialam - SZCZEPAN/STEFAN - takie cos. I oni pojda przez Ziemie Swieta PRZEPISAMI DLA DZIECI i wroca do Polski na rodowod i NA ZACHOD POJDA CI KSIEZA albo sie ozenia albo cos. Zadnego nie bedzie w Polsce bo od nich mialy byc IDEALNE malzenstwa a gineli za to, ze nie chcieli zrobic dziecka i nie umieli sie bronic a tez nie rozumieli nienawisci. I to sa wszystko morderstwa bab kurew - katoliczki/Zielone Swiatki i wiecie to jest wszystko wina Polskiego KK i dlatego oni DOCELOWO nie beda w Polsce tylko beda tu NA RODOWOD na brygidki i do Niemiec albo do Austrii. Oni byli z dobrych rodzin, takich naprawde dobrych. I wiecie moze mieli PRAWDZIWE powolanie , a nie tylko z chrztu, ale coz... taki uklad i taki koniec. I za to tez chce rente bo tak wylecialam z pracy w roku 2005 przez KOSCIOL KATOLICKI. Niby przez Zielonych Swiatkow, ale widziecie - takie samo cos. Bo dziecka nie dalam se zrobic. Bo wiecie za brak powolania mojego - to papiery i wywalaka. A jakie ja dostalam papiery? Do osoby chorej psychicznie i do dzis tak to wyglada i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

GDZIE MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :( Wiecie ja mam zycie tego ksiedza opisanego powyzej z tym ze on Ziemia Swieta i jeszcze pewnymi rzeczami, o ktorych NIKT NIE BEDZIE bo wszystko po cichu zostanie to wiecie z Niemiec ,Austrii , Anglia, USA. Tacy prawdziwi misjonarze. Z tym rodowodem z Polski z Faustyna z Dzienniczkiem. O milosierdziu Bozym beda uczyc i nawet do USA i do Ziemi Swietej jesli im dadza - przemyslec rozne rzeczy i tak dalej. Czy oni beda rzymscy? Oni beda od Boga -od razu z Ziemi Swietej i Z CZASEM RZYMSCY kto wyjedzie do USA, a w Europie zalezy wszystko od Niemiec - jak sie Niemcy ustawia w tej nowej rzeczywistosci i tyle. Takze to beda wasi najlepsi ksieza - ci pomordowani przez takich durniow jak ta wiocha. Takie Popieluszki. Z tym ze on byl z biedy, adopt, bez swiecen chyba a to byl ksiadz z dobrej rodziny takze on moze nawet do USA dotrzec i tam trzymac z Ziemia Swieta albo skonczy na Rzymie albo bedzie mial rodzine i wyjedzie na zachod. Moze ewangelik. BO TAK i tyle. I wiecie to jest niby smieszne, ale w ogole. I powiem wam nic tylko taka jest geneza ostatnich wyczynow rodziny krolewskiej w Londynie. Bo ludzie uznali ten KK w Polsce, ze cos wymysla na te brygidki. Wreszcie. No ale co sie dalo wymyslic w polowie lat 80tych. Ale cos tam robili zeby byc rzymscy. A pozniej? A teraz? i tyle. Takze wiecie ja to uwazam zyje bo jestem PROTESTANCKA od dziecka. Ja nie jestem taka katoliczka jak np. ten ksiadz. Bez chrztu? I tyle. Ja jestem ewangeliczna i tylko tak patrzylam na nich czy wszystkie klepy tu maja wszyscy na miejscu czy nie. I zobaczcie - czy to pasowalo zebym ja do szkoly w polsce chodzila? Takze wasze uczynki wzgledem mnie to jest JEDEN SKANDAL i nikt normalny wam sie nie da i tyle. Do mnie do domu mieli przychodzic jak mnie chcieli z Kevina bez krzyza rodowodowego brygidek i tyle. I ten ksiadz tez mial zrobic wiec wiecie skonczyl w HCL i to jest wiecie tyle ile juz tu wina ludzi - tak biskupi zalecieli. Bo wiecie ksiadz sie stracil , ludzie zaczynaliby latac. A tak? Biskup zalecil zeby tak konczyc - nowy ksiadz , nowe powolanie i tyle. No coz... jedyne co mozna bylo zrobic to zrobic ze mnie protestantke i tak mi nikt nie dal rady. I do dzis nie dawaja. Ta moja klasa z podstawowki na mnie , srednia tez. I wiecie o ile ta srednia to jeszcze - dzieki tym siostrom PO CICHU (to co to za rodzenstwo) albo zamordowanej przez klase Staline babce z angielskiego to wiecie nie wnikam , ale ta podstawowka to wiecie jedna kurwa - i moge tak napisac bo wiecie z Bona trzymaly na mnie, swietlik ukradly, jedna katechetka i najwyzej sklep KWIACIARNIA, ale od kogo ta kwiaciarnia? A ja co? I wiecie w Holandii mnie nie chca bo Zielinska miala racje. Tyle ile bo wiecie z rozwalonego zakladu przemysl chemiczny to pol na pol,ale wiecie ogrodnicza, kwiaciarnia - takie cos i tyle :( To wszystko :( I wiecie ja sie nie dam tej kurewskiej klasie - czemu one se burdelu nie otwarly? I po co im byl ten sklep i ta Bona - a tak jak sie zapytacie wszystkie slaska rodzina. No to praca z rodziny. A co z Bony? I ja mam z nia proces o sad i tak chce rente bo Miroslawa Sz. zabila co najmniej 5 osob wiec z nia nie ma kontaktu i tak wiecie natknelam sie na Iwone Zielinska w Holandii jak przyjechalam. TO SAMO. I wiecie ja nie pojde do zadnego sadu na Bone bo skoro Miroslawa Sz. ogolnie ADOPT Z AFRYKI z KAINEM i rodzicow miala tez z KAINEM - zabila. Po co? Zeby isc nie isc na poczte i tak dalej. Zeby miec stala prace w 2 miejscach - na poczcie i w szkole. I w sredniej doszla do wniosku, ze zabija dalej wiecie bo nie pasowaly jej studia, a juz wiedziala ze w dzieci pojdzie bo tak sie wyda a inaczej nie. I zabila DZIADKOW. i wiecie - gdzie ona ma rodzicow? i tak dalej. Plyn Lugola i HCL i wiecie wszystko gra. Jak z tym ksiedzem meczennikiem tu. I ja mam isc do sadu i sie sadzic na kredycie wiecie - takie kurwy to sa wszystko. KJU. I wiecie ona byla adoptowana z Afryki i rodzice tez. I teraz to ograjcie. Cala trojka z Kainem. I dziadkow miala chyba tez z Afryki z Kainem i tyle. I ona chyba byla dana i ta Bona moja matka biologiczna.No i se to poogrywajcie jak jedyny uczciwy ksiadz tu zostal w HCL pochowany i tyle. Moze jakis grob ma ale gdzie? Pozniej chyba za niego byla kukla bo wiecie odszedl, przyszedl. Choc nie wiem. Od razu mieli dac kukle z Londynu i dalej. Takze wiecie jak ten Londyn chce te wies ograc to nie wiem. To z kukla tego ksiedza i tyle. Ja mam zdjecie z nim do komuni jak bylam pierwszej. Nie wiem po co ja tam polazlam. Moze mnie w zoltej kiecce wyslala. Taka historia. Ale bylam , przystapilam. Wszystkie dzieci biale sukienki, a ja zolta. No to bez 1 komuni bo nie ochrzczona i tyle. Znaczy jakis chrzest mialam... a dajcie spokoj. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡 Na zachodzie sie wyzerowalam we wszystkich pracach - zostal po mnie telefon ale DOKAD pojecia nie mam. Na pewno nie za stala praca. Borowek w ogole nie bylo - jedynie miesiac na pile spalinowej. Nagle nie ma niczego. Jedynie brata nie mam, caly magazyn sie stracil albo dwa, Janiny tez nie bylo. Zielinska sie stracila. A jej rodzina? Ona rodzine tez slaska miala ani matki ani ojca ani syna ani corki. I tyle mysle o calosci. No i wiecie jedyny zarzut, ze wiecie w ogole pojechalam. NA SZCZESCIE NA POLSKICH PAPIERACH i tyle mnie slaska rodzina obchodzila. To sie mialy dupy wredne zapytac czy mam niemiecki pass i stoje o Jana Ewangeliste. Nie o UE i przegraly. Bo wiecie kto jest patronem UE? Jan Ewangelista? To niech mi to ktos udowodni i tak zegnam Holandie 2010 ze nic mi nie mieli do powiedzenia gdzie mam sie wyproznic jak w ubikacji nie moge bo przeszkadzam wszystkim i tyle :( Takie rzeczy to sa - a ta stala praca na amazon.de to mnie tez nie denerwujcie bo telefonu wprawdzie juz nie mam ze jedynie salatki dzwonily, ale coz... to mialo nie byc zadnego telefonu a jakis zostal, ale PO CO? I wiecie po co jak po co - JAK JA MIALAM ODEJSC i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Ja chce moja rente bez sadu z Bona ze taka sama szmata jest jak Miroslawa Sz. Po co ona mnie wziela ta szmata i tyle. Wylacznie na kase - rozkradla, sponiewierala. Bez pracy zostalam. A w wilkach tak mnie rozkradli, ze bez szans na bank od dziecka. teraz ale to sie wypchajcie a wiecie rente chce po matce z Anglii bez sadu bo gdzie mieszkanie? Gdzie Bona kupila mi mieszkanie. Rodzina byla tak zdemoralizowana , ze bez mieszkania z takiej choloty nie ma wydania, a no to dom dziecka jak zrobila ona z nimi HCL porzadek albo oderwac sie . Nie. No to co to jest. A oni jajca i penis. Cale ich zycie. Gdzie to sie z Anglii wydasz z czego takiego? I tyle. Ona sama tego nie rozumiala i to tak ich ciachnela byle nie na lyzke i widelec. No wiecie jej sprawa, ale takie sa fakty i tak chce rente i pasuja mi 2 inne konta - po carycy w Holandii i po matce Kevina z Australii, ale wiecie to jest figura plus moja paczka. I to sa po prostu pieniadze na zycie. Ja z tego zrobilam rente. No jak tu zyc? 1000 zl na miesiac do konca zycia i tyle. Moge sobie przekwalifikowac na fundusz rentowy i co miesiac na konto zeby mi wplacali. Tez tak moge zrobic i tyle. Zainteresowac sie rentami. I chyba tak sie to skonczy - reszta oszczednosci i to wszystko. Tyle ja to chce. Rodziny nie mialam zadnej. Zwrot kosztow utrzymania - jakby psa karmili. Taka to byla adopcja - ciuch i obiad. A oni zrobili obiad, a ja jestem z ciuch i obiad. takze i tak zle, cierpienie to bylo moje i tak dalej. bez sesnu wszystko i tak ich ogrywam. I wiecie dziadki wziely matke na pass USA, ale co? LATALI ZA NIA? A ta matka Kevina - wrabali jej tego Kevina zeby nie bylo, ze przez rodzine krolewska klon bez dzieci zostal. No ale byla wydana sie dowiem. No wlasnie. Za faceta po podstawowce po 2 kierunkach studiow. No to za to ja mieli skreslic - ty glupi klonie po cos ty sie uczyl. Kapujecie? Albo kazac trzymac z matka co go oddala w Australii.NIE!!! NIE !! Tylko nie ona. I tyle. No a ja to w ogole - Bona nie klon, idealna. Bo do klona jeszcze mozna miec zarzut, a do biologicznej to juz w ogole... takze wiecie ten brat nigdy sie w Holandii nie pojawi bo woleli klona od niego. A ja w Polsce tez bo moge mu sie wiecie zwierzyc ze na studiach jedyna rodzine PRAWDZIWA mialy 2 klony i tyle. Jedyna prawdziwa SLASKA rodzina to 2 klony ja mialy. Ikoniec. Tyle :( GDZIEjESTMOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

I widzicie wyraznie widac, ze w tej mojej paczce jest Edward 7 i jego figura i wiecie nic tylko ta moja uczelnia KAZALA 1 Amerykaninowi isc i poszczuc mnie figura Edwarda 7 ze co ja robie na biologii ze adopcja rodziny krolewskiej to PEDAGOGIKA - dom dziecka. No wiecie... ale to sie nie dam. To mieli patrzec KJU ze szkola mi nie pasowala i wiecie zaskarzyc KJU i tyle. Nic mi nie pasowalo,ale oddac nie. I wiecie - ja to mam gdzies bo te baby w dziekanacie to jakie sa takie sa, ale jedna Miroslawa Sz i Bona wiecie - no a ten co mnie kasowal ta figura to mi rosline ukradl bo ja mialam siostry w sredniej PO CICHU i daly mi storczyka no i nie wiem jak to bylo - oczywiscie za chwile zadnego storczyka nie bylo jak sie domyslacie i swietlika i storczyka i rosliny i babci i niczego wiecej no ale sluchajcie co dalej i tyle. I tak sie nie umialam dopasoawac, zeby SKONCZYC Z TA UCZELNIA. Z tej figury i ukradzionego storczyka i w sumie taka filologiczna zamiast to olac to ja na doktorat. A na ten ktorego nie skonczylam to byla moja 2 katedra i wiecie to jest wazne ze takie cos mialo miejsce bo co ja zostalam na tej uczelni? Tam tyle ile. Zaoczny wyrok smierci. I chyba tak mnie zakasowano, zeby w razie co dziekanat mogl mnie kropnac i tak uzywaja one te figury - na nia morduja tych co nie maja rodzin i tak nie mam doktoratu. takie cos to jest. Ten Amerykanin z RZYMSKIM RODOWODEM to ZA KARE bedzie wlascicielem ogrodnictwa w USA. Mial sie do mnie przyznac , a nie okradac.Nie. Jacy sa Amerykanie? Tacy. I juz nie zyje. Jeszcze mial kolezanke z USA w grupie , ale nienawidzili sie. Rzymscy obydwoje. Ta kolezanka tez nie zyje. Jest nizej od niego w tym ogrodnictwie i zawsze moze odejsc a kto odejdzie? I wiecie no tak jestem zakasowana ze nie filolog, ze nie uimialam odejsc z uczelni i na doktorat poszlam figura Edwarda 7 - nie mialam calej uczelni i tyle. A przeciez to tyle plynu Lugola i HCL wiecej i tyle. Dlatego ci ksieza polscy zamordowani takim a nie innym ukladem dzieci w Ziemi Swietej i rodowod w Polsce. A powinni cos z pedagogiki robic, ale widzicie taka pedagogika polska i do Ziemi Swietej. PRZEPISY DLA DZIECI. A jakie? Nie wiadomo i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Napisze wam jeszcze tylko, ze nawet za figure Edwarda 7 za uczelnie wyzsza z FIGURA Edwarda 7 Bonie moge wytoczyc proces o adopcje o byle co - bo ta figura jest IDEALNA zeby ja opuscic i tyle. Bo jak mi zyczyl ten Amerykanin - tak. I wiecie on sie ta figura powiesil. Z roku Amerykanin. Nie rozumial jakie to straszne. I nie mial dzieci bo mu nikt nie powiedzial, ze jak takie cos komus zrobi to sam sie nie ozeni, nie bedzie mial dzieci i sie przez to powiesi. Bo ten jeden Amerykanin jest DOKLADNIE TAK POWIESZONY, ze mnie zyczyl, ale czego? On byl proszony przez dziekanat zeby mi opowiedziec o tej figurze. Ale co. I tyle. Bo wiecie tez nie chce tych kobiet pomawiac bo co mu w sumie powiedzialy to nie wiem. To ten co nie chcial na 2 roku suszyc zwierzat i tyle. On mi chyba na 4 roku albo na doktoracie opowiadal COS TAM o tym Edwardzie 7 i chyba i on i jego kolezanka razem sie powiesili ta figura bo to sa zaburzenia tozsamosci, takie cos. Bo bedzie czy Polska szanuje USA. Ot figura 7 dla adoptow strzezcie sie i tyle. takie cos to jest. Bo wiecie zebym ja z liceum nie umiala byc filologiem albo wyjechac do Niemiec to dziwne. Taka to jest figura i wiecie powiem Bonie w sadzie - i gdzie mi kazala na studia isc, po co? Pani to poparla. A prawdziwych fitosocjolow tez - czy to jak prosze pani potraktowano ludzi nauki. Wysylajac mnie na uczelnie z takimi wartosciami pani to poparla i o co pani chodzi i wiecie w zasadzie - tylko nie wiem kiedy pozostaje mi jak w przypadku ojca biologicznego pisac do sadu o odebranie praw rodzicielskich Bonie i Mengelemu no i proces przeciw Miroslawie Sz. co ja robilam w szkole w polsce bez przedszkola przy takich rodzicach a takze wiecie no jedynie w sadzie moge okazac krzyz rodowodowy na gwalty i ze dziala - jesli do sadu przyjdzie Mengele. I tyle. Czyli? Cos jest nie tak.Bo jak ja przegralam - silnie zdemoralizowana rodzine, w ktorej jedna osoba cos osiagnela niby ale jak? Nikt mi nie powiedzial. Za to skreslilam ludzi , ze 1 osoba cos osiagnela i nikt mi nie mogl wybic z glowy tej osoby jak ona osiagnela cos i dlatego nie mam rodziny swojej. I ludzie mnie nie rozumieja. Ale to pretensje do Miroslawy Sz. - moze i do zamordowanego ksiedza , ze chyba??? KK mowil, ze maja pisac PRZEPISY DLA DZIECI i ogrywac Janusza Korczaka. takie cos to NIBY MIALO BYC. Tak sie to nie konczylo wiec nigdy tak nie bedzie, ale takie cos mialo byc i tak dalej. Jednak z tego powodu ich nie zabijano. Nie tego problem i sens problemu tych ksiezy dotyczyl. I np. oni ze maja wpisywac owady to sie dowiadywali po swieceniach. Nie przed swieceniami. Np. ten ksiadz sie dowiedzial po swieceniach - no chyba, ze przed ale byli na 5 roku i co mieli robic? KATECHIZOWAC sie dowiecie. Ale kogo. I tak sie zaczeli katecheci, a nie ze ksieza dzieci mieli i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Nie wiem gdzie jest ta renta, prosze mi ja przyniesc NATYCHMIAST!!! Jest figura wiecie - pieniadze carycy brata - pieniadze matki jego z Australii co go oddala i paczka moja z figura Edwarda 7 ze przez Amerykanina adoptowanego na roku nie umialam PRZEZ MENGELEGO i jego sukces , kariere odejsc z doktoratu i byc filologiem po prostu. No wiecie takim tam jakims - ale jestem DO DZIS (37 lat) bez kursu biblioteki i tyle. I wiecie takze ja nie mam wszystkiego Ok tez - to tak nie widac tego filologa. Po kursie biblioteki bym musiala byc bo lece nazwiskami I NIE ZMIENIE TEGO. Po co i tyle. Bo sie rozstalam z ta szkola sie dowiem. Wiecie daliby mi na biblioteke i bym tym filologiem byla, a tak mam 2 lata podyplomowki i co? I co dalej? To rok biblioteki i jakbym miala licencjat i tyle. I 2 jezyk by mi zostawal. A co z ta biola?No to Mikrografia i UCZELNIA. A kierunek? Bez znaczenia? No wiecie co ... nikomu sie nie dam. Wy studiujecie w tej polsce JA PIER PAPIER - tyle wam napisze. Byle co, za ile i koniec. Jedynie ta Gosia na 1 roku byla z matma przemyslana tyle ile umiala, a reszta? I wiecie otworzcie se taka uczelnie , ze 1 kierunek na wszystko i kasa. Bo co sadze o swoich studiach po latach tyle. I jeszcze w tym wszystkim SLONSKO RODZINA - maz, zona, 1 dziecko. A maz kierowca od sw. Krzysztofa albo Christofera i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie ja jedyne co jeszcze pociagnac to 2 meza. No wiecie cos to takie wszystko, ze dziwne. Ale co on mowil o figurze Edwarda 7. Zle . Ze zabijali nia dzieci na tej uczelni. To chyba mowil na ok. 2 roku doktoratu. On chyba byl dziennie i tak sie powiesil. I ze storczyka mial to poszedl na doktorat. I tak dalej. I wiecie mial pociagnac to troche ze niedlugo beda pisac na pedagogice tam prace o klonach i tak dalej. I nie umial tego pociagnac I ODEJSC. I chyba tak - Amerykanka napisala 2 doktoraty, zatrudniona byla jako pracownik techniczny, urodzila dziecko, ale czy to dziecko bylo zywe? i sie powiesila w 2008 roku. A on chyba tez. I ma ona na pewno posmiertny doktorat, no to on tez i tyle. I on nie umial KLONA wymyslic i sie z ta praca swoja przeniesc i tak jest wyzej od tej kolezanki ze po co pisala 2 doktoraty. A czemu? Nic tylko sie przejela moim egzaminem z angielskiego, moze sama chciala. I z powieszonego egzaminatora wiecie, ktory sie dopasowywal 2 doktoratami do pracy, ona moze to wiedziala??? i tez 2 doktoraty. Albo na kolege - tez Amerykanina - bo sie nienawidzili i tyle. I tak zostaje sie dowiem. No wiecie - romans wykluczam, ale moze troche lepsi beda. Tyle. Bo sie w sumie zniszczyli i koniec. I zostaje figura Edwarda 7 w paczce i prosze mi ja oddac bo sa wakacje i np. to moze spowodowac UTONIECIE. I np. dla dzieci byly pieniadze byly i sie je dawalo bo sie TOPILY i ja to mialam ograne. I caly czas mi to ogrywali. I teraz sa wakacje i jak cos sie stanie komus w wodzie to to przez figure Edwarda 7 jest, ja pisze w sieci CODZIENNIE , chce moja paczke i wiecie PROSZE DO MNIE NIE MIEC PRETENSJI jak sie jakies dziecko utopi i chyba tak jakos bylo w dziecinstwie ze do szkoly dzwoniono ze mam se przyjechac po forse wiecie po rente bo do szkoly nie wysla bo to jest paczka z figura i to sie potopia dzieci na to w wakacje. Nie moge i mam przyjechac z Bona i Mengele. I tak nie mam tej paczki do dzis. Taka wies to jest. Juz wszy lepsze niz tacy ludzie. A ta rodzina byla tak zdemoralizowana ze sie opisac ze sie nie da opisac i koniec. Nic wiecej mnie nie obchodzi. Przez to ten Mengele mogl byc bo mial prace, Bona tez.Oni bez pracy zyli stalej. Co oni w ogole robili? Na mnie nie liczcie i tyle. A rente prosze oddawac bo sie potopicie. Chyba ze jestescie klonami. Klon sie nie utopi- zawsze wyplynie. Tak sie najbardziej poznaje klona - ze nie idzie na dno. A czlowiek najrozniej - czasem sie topi, czasem nie i tyle. Bo czy zamierzam gdzies plywac latem? A jesli nie to czemu? Bo nie chce udowadniac nikomu ze jestem klonem i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

No chyba tam - ale mysle/a ze u Angeli Merkel i tyle. Moja renta wiesz. UCZCIWY ZNALAZCO RENTY. Bo zapomniales dopisac slowa UCZCIWY i tyle. No wiecie - do czytajacych , ja wiecie NIE WYRAZAM SIE TAK, ale JA NIENAWIDZE LUDZI, ktorzy rzadza innymi, a sami wiecie JAKIE MAJA WARTOSCI I JAKIM PRAWEM? I wiecie - nie mialam stalej pracy w zyciu a jestem sama - chyba mi nie powiecie, ze Bona to jest osoba, na ktora moge liczyc, a Mengele tez. Niestety w zyciu pozostalam sama. Moja adopcja to jest jedna z wielu adopcji, przy ktorych nawet KURWA STATYSTYCZNA wysiada i tyle. I to jest wlasnie rodzina krolewska w Londynie i nie ma sie w ogole czym ludzic i koniec. I wiecie UWIERZCIE ja w ogole nie jestem wycieczkowa z natury - wlasnie mieszkanie i na dupie siedziec. Tu jezdzili na wycieczki. I owszem mozna polazic ale zawsze gdzie i po co i wtedy sie nic czlowiekowi nie stanie a tak wszystko bez sensu. Ja nie mam zdrowia - samolotu NIENAWIDZE i tyle. No wiecie - jakbym caly rok nic nie robila to i tak nie wiem czy bym do Egiptu JAKBYM MIALA ZA CO, a przeciez to sa jeszcze kwestie zdrowotne - tym bardziej jakies egzotyczne kraje - jakies ryby, jakies malze, jakies nie wiadomo co - meduzy.Do Egiptu to sie jedzie jako ARCHEOLOG i to z Azji. Z Polski nie wiem - no ale ja nie jestem z Polski i tyle. I wiecie - KK POPIERA KLONOWANIE - ja tego nie wiedzialam i NIE MA ZE MNA ROZMOWY Zadnej NIGDY ze jakas baba oddala 2,3 dzieci do porno. Zadnych - ani swoje ani adoptowane. No to cholera - jest ta rodzina czy nie. Czy ci ludzie,ktorzy sie pobieraja - nawet i w urzedzie -maja szacunek do panstwa, do UCZELNI PANSTWOWYCH i wiecie jak ktos idzie na US to mozna takie rzeczy robic tak sie chyba znalazlam obok tej Magdy w ogrodnictwie ktora WYBACZCIE ciagle z cyckami na mnie - co ja mialam o tym myslec. Nie myslec tylko sie wyniesc. CYCKAMI tak? Z cyckow sie nie wynosi. Poszlam a wlasciwie wpierdolili mi 2 pajakami. Smieszce zawsze powiem , ze gowno sie znala na ogrodnictwie. Papiery sobie zakasowalam pajakami i mam wszystko w dupie. Wiecie moglam chciec jechac do Anglii dalej bo czasem jest tak - i to byl moj przypadek ze np. w Niemczech masz 2 pajaki, a w innym kraju np. Anglia - 1 pajak.I ja bym miala 1 pajaka no moze niekoniecznie. Ale wiecie to sa ogrodniki a reszta? i sie dowiem bez sensu bo jest pelno klonow. No trudno i tyle :( I koniec. I o klonach moge wam napisac, ze tak sa rodziny 3 dzieci w Holandii i to wszystko 2 klony albo 1 klon i wiecie mozna byc nawet w ciazy z klonem - sklonowany i implantacja, a mowia in vitro ja sie na tym nie znam i tyle. Z klonow panstwo nie pasuje. A ja wiecie pojechalam na wycieczke raz do Wloch WROBIONA przez klony w to. Ale ja tego nie wiedzialam. Ja sie z uczelni wynosilam od poczatku. I wiecie zawsze bylo - klon, a dziecko z gwaltu, przestepstwa takiego jak ja? I co teraz? Takze wiecie tym bardziej ze wzgledu na calosc zycia ode mnie zawsze SPIERDALAJ klonie - wez sie normalnie namnoz. Tyle moze zrobic klon, a studiujacy klon to ZERO i tyle. To wszedzie cie wyrzuci. A kujon jest z klona straszny i tyle. Wiec wiecie jak juz klon dojdzie do studiow to JA PIERNICZE wiecie i tyle :( Z wlasnego doswiadczenia wam powiem. I ze wyglad idzie przy klonie, czlowiek jest leniwy, myslec mu sie nie chce. Klon mysli, ty nie myslisz. Klony sa OBRZYDLIWE i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość Uczciwy znalazca renty
czyżby ona miala TWoją rentę?

Jak wam minal dzien? Ja chce moja rente i spadam stad. Pogoda beznadziejna u mnie - nie wiem jak u was. Burza taka straszna ze nie da sie opisac. Ja stwierdzilam wiecie POWIEM SZCZERZE, ze to jest 1 etap po bombie atomowej - CHMURA na kONIEC SWIATA, a w sumie no troche lalo, na chwile prad wylaczyli i teraz troche tam grzmi i blyska sie i tyle. No ale wiecie - to nie jest o tym list i ja sobie przy swieczce siedze i wypisuje do sadu po rente. I czy mam zaczac od odebrania praw rodzicielskich w Polsce rodzicom czy od tego jak zostalam potraktowana w 1 pracy i koniec? To byla druga sie dowiem. No i po co? Po co byla druga praca - a co w pierwszej szlo mi zle? NAUCZYCIEL ROKU to mi zle szlo? No bo wiecie doszlam do wniosku, ze 24 brak stalej pracy to zaskarzenie rodzicow BIOLOGiCZNYCH??? o brak stalej pracy i w zwiazku prosze UCHYLIC??? prawa rodzicielskie na kredyt mieszkanie, ze sa to osoby NIEPOCZYTALNE UMYSLOWO, ze ja nie mam ZADNEJ MOZLIWOSCI STALEJ PRACY. A wiecie ja w sumie zajechalam sie BYC MOZE tym, ze nie poszlam z UP szukac pracy tylko , ze mialam rodzine. Jaka kurwa mac? BIOLOGICZNA? CHUJA W DUPIE a nie rodzine biologiczna. Ja sie mialam wiecie wydac i ich pierdolic, ale co tu robic jak oni mnie cala wiecie ROZPIERDOLILI do tego 24 roku zycia - rozpierdolili mi magazyn, sklep - tu sa 2 sklepy ze mnie w sumie w tej miejscowosci. Wiecie poszedl mi rodowod na wladze , rodzine - to ten dziadek mi rozpierdolil. Brak wiedzy o Polsce, brak paszportu USA. Paszport NIEMIECKI? SKAD? i tyle. Skad to jest - ja to w sadzie ide wyjasnic - z jakich papierow to jest. No kurwa mac CZY WY JESTESCIE NORMALNI? Wiecie CIULAJCIE CHUJAJCIE JEBAJCIE I CYCAJCIE I MORDUJCIE miedzy soba bo kiedy ja mialam kurwa mac isc prawa rodzicielskie??? A MIELI TAKIE odebrac Bonie i Mengele to nie wiem. I kiedy ZARZNAC Miroslawe Sz. zeby miec stala prace w KJU tez nie wiem i kurwa wiecie WIEKSZYCH POCIULANCOW NIZ POLSKA, ANGLIA, NIEMCY a Francja tez nie ma i tyle. Jedno kurwidupstwo ale kazdy najmadrzejszy i wiecie w sumie tym chujom, cipom , kurwom i pizdom w Holandii i Niemczech zostaja procesy na mnie w Polsce, mnie NADZIEJA??? ze wygram i tyle. To wszystko. Jak zaczna sie procesowac, a o co?I tyle. O CO? I koneic. Bo wiecie ja przeklinam - to odpada bo to SLASKA MATKA jest - takie cos. Ale ja nie jestem. To nie mam dziecka ZYWEGO a co bylo to nie interesuje mnie i tyle. Miroslawa Sz. po zamordowanym ksiedzu miala sie sklonowac. Ten ksiadz - bo tego sie trzymam to on - rodzine mial byle jaka - byl OK no i powiedziano rodzinie, ze go wezwano na pewno i ze zginal poza obszarem panstwa polskiego. Takie cos to jest. I z tego pasowal mi wyjazd do Holandii i Niemiec i koniec. I wiecie mam nadzieje , ze zaraz wszystko skonczy i kazdy znajdzie sie w odpowiednim miejscu, towarzystwie??? i tyle. To wszystko. NO CO JESZCZE? CO JESZCZE MOGE NAPISAC zeby nie wyjsc na wariatke ze w CIULODUPSTWIE mieszkam i nie UCHYLILAM praw rodzicielskich rodzicom po studiach to mam - ani stalej pracy. Ale to juz bylo za pozno i koniec. W ogole zle studia. Ja mialam isc na to co chcialam i tak uchylic prawa rodzicielskie , ale jak? Ze stalej pracy nie mam? Bo wiecie oni 15 lat pracowali Z WILKAMI. Wilki padly.No i co dalej? I po co mi pass NIEMIECKI? Po co to bylo? i tyle. No bo wiecie bez tego passu to moze by nie bylo tak zle, a tak? i tyle. I Miroslawa Sz dla mnie CHUJA W DUPIE nie jest warta. Ani jednego pisma do babci - do Anglii - dlaczego? U brata podstawowka klonow - nie chcial chyba czy co? Chcial zostac lekarzem, ale coz... a ja co? Ja co mialam robic zdaniem tych SLASKICH CHUIC - jak rodzice pracowali z wilkami, a calosc zakonczyla sie zbiorowym samobojstwem? Tyle im zostaje i koniec. Powiesic sie ze mialy racje. To sa LESBY i tak powinny skonczyc, a ja na rencie i POLSKIE NIEROBSTWO - wysrac sie , wysikac - cale moje zycie W POLSCE - KIBEL NA GLOWIE i BIOLOGICZNA RODZINA. Czyja kurwa mac - bo wiecie dostane rente I TYM BARDZIEJ ide do sadu PROSZE UCHYLIC PRAWA RODZICIELSKIE BONIE I MENGELE ze SLASK MIAL RACJE zapierdalajac przy Auschwitz. Nie mial.Zbrodnia przeciwko ludzkosci.Tak samo moje siostry i ja - zbrodnia przeciwko ludzkosci to jest i koniec. Co wy sobie zlodzieje pierdolone KJU i inne ciule nie myslicie - sie wszyscy SKURWIELE ZLODZIEJSKIE powiescie i tyle mnie obchodzi pierdolona Bona i MENGELE pierdolony tak samo albo jeszcze bardziej.I udowodnie tym CHUJODUPOM londynskim jak CHUJA W DUPIE WARTE :LUB NIE sa ICH!! adopcje - i dudowodnie imwiecie jaka pierdolona racje mieli wszyscy trzymajac sie CIULICY KAIN Miroslawy Sz. I sobie ciule, chuje, cip[y i pizdy robcie co chcecie. Tak was nienawidze za moje zycie - se robcie biznesy z cipy, chuja, dupy i cyca. Tyle o was mysle. A renta moja gdzie i koniec. I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie ja sienie dam za te wyzwiska bo mialabym DOBRZE sklep wiecie i bym mezatka byla na swoj sklep. Z Anglii jakbym wiedziala , ze jestem to calkiem bym miala honor - choc no to jest trudne troche, ale coz... i tyle.No to tyle choc mieli tu wiedziec, zeby cokolwiek pasowalo.A ja sie nie dam- te baby w Holandii wyslaly mi bomby atomowe. I wiecie to bylo slawne, one, ten brat, klony holenderskie - to bylo slawne i padlo. Ta jego matka. Ja ich NIENAWIDZE i wiecie ja w Polsce MOGE BYC wylacznie z ksywy tego ojca dr Mengele i tyle. I wiecie np. zloza na mnie pozew , to ja od razu figury ZE NIE MAJA RACJi i oni placa i jaka ich racja? Bo jak skladasz figury to nie placisz a ja mam wszystkie figury i prace na poczcie. I co? No jak przegram to ide do gazety. Wtedy? Jakie maja szanse i tyle. No czekolady, ze poszlam ze stalej pracy. JEDEN DOWOD ze to jest stala praca. Bez firmy. Jaki dowod? i tyle. NIE MA TAKIEGO DOWODU. 1 dowod to bylby telefon tam z amazon. de ze mnie nie chcieli to oni tez i do widzenia i ...co robilam w ogrodnictwie dalej. Nie bylo zadnego ogrodnictwa. Alez bylo -mam adres. I tyle. No jeszcze mam opisy prac - co robilam codziennie. Moge opisac jak tam wyglada. Takie rzeczy - listy Agnieszki Smieszki i wice wersa - takie rzeczy. Listy Agnieszki Smieszki to jest dowod. Gdzie ona? Zostaje klon jej do sadu i tyle. Wszystko. A ja jej na oczy nie widzialam. Bo to jest tylko z e-maila znajomosc prywatnego. I wiecie ja nie chce jechac na zachod. Ja tam bylam tylko ze mam ukradziony pass USA z rodziny MENGELE. Juz tylko tak pisze, ze ci ludzie TO NIE MOJA RODZINA. Ja nigdy z nimi nie bede i koniec. No i tyle. Wszystko. GDZIE MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie mnie moga jedynie - a najwazniejsze jest slowo - no to ze powiedzialam , ze zapierdalam w Auschwitz - bo przeklenstwo to Holandia , Niemcy co troche.No to ze zapierdalam w Auschwitz powiedzialam i ze mam to w dupie. Czyli? ZBRODNIE PRZECIWKO LUDZKOSCI - nieludzkie traktowanie mnie w pracy fizycznej. I co oni chca mi w tym sadzie udowodnic w Polsce? Co? Nawet jakby przyszli? Ze co ze Auschwitz bylo sluszne? No to niech to wykaza w sadzie i wygraja. I tak kasuje Bone , ze takie mam z nia i z Mengele i tym bratem i tym samym CIULSTWEM, CHUJSTWEM, POJEBSTWEM i POJEBANSTWEM. Bo wiecie jak te rzeczywistosc nazwac polska? i tyle. JAK? I koniec. I figurami w was wale. Rente mozna spalic. Tyle mozna zrobic. To sa jeszcze 2 inne konta i prosze mi ja wyslac i brak kontaktu i tyle. A po reszte prosze sobie isc do Miroslawy SZ. a jeszcze bardziej do polskiego KK - jeden SSman jak dla mnie, jeden kat. Takze wiecie - ja nie zamierzam zniknac w HCL na PLEBANI za to, ze zniszczylam KLONA holenderskiego albo kilka klonow i nie rozwalilam sie na bombie atomowej wyslanej przez stare baby w Holandii, a klasa Stalina miala miec 3 dzieci bo anglistki w liceum nie dalam, juz pomine nauczycielke matmy. I wiecie nie miala ona slaskiej rodziny. Naprawde. 3 dzieci urodzila po studiach i wyszla na OSTATNIE ZERO. Bo nie byla Slazaczka. I tyle. PO studiach kobieta. Bo o co mi chodzi? O to, zeby sie takie rzeczy nie dzialy, ze 5 osobowa rodzine - matka, ojciec pracujacy GOWNIARY ZE SREDNIEJ W HOLANDII GNOJA bo moga za nie poparcie dla KLONOW. No dobrze,a matka Kevina? One jej nie popieraly. To po co z nia trzymaly? No po co? I tyle :( I koniec. I jak mi udowodnia ze nie. A Kevin to pasuje ze z nim spaly. I co? Udowodnia mi, ze ja zrobilam zle ze NIE CHCIALAM SIE WYDAC? Co mi udowodnia? Ze nie jestem kurwa i z uzytym materialem sie nie zadaje no to tez tak nie napisze, ze nie LECE na zuzyty DOSYC material i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Tak wiecie poleglam w 2005 w sadzie i sie nie dam. Wiecie to forum tu to jest najgorsze BARACHLO - bo to forum to sie powinno nazywac BARACHLO a nie kafe. Takie cos tam i wiecie w sumie nie wiadomo o co chodzi. Ale to nie jest sad tylko pierdy KAFE i tyle. No a w sadzie kazdy papiery argumenty , ja swoje - pozwy swoje. A w te pozwy sie wali KLONY i wiecie wystarczylo mi zebym powiedziala w tym sadzie w 2005 roku , ze Wysoki Sadzie wobec tego jakie argumenty ma strona przeciwna - brak powolania do pracy w szkole proponuje KLONA swojego rozpatrzyc jako przypadek czy moj klon PO CHRZCIE w Polsce bedzie mial powolanie czy nie. Normalnie takie cos i procesu nie bylo. Bo klonowac sie mozna zdaniem polskiego KK. Powolanie jest z chrztu. A zatem - poniewaz z takimi papierami nie mam szans na zamazpojcie, normalne zycie to gdzie mam zlozyc pytanie o to czy jak sie sklonuje bo powiedzmy mam jakies pieniadze to czy klon bedzie mial NA PEWNO powolanie po chrzecie - kto to orzeka - takie cos. Bo mialam klona na roku. Nie wiedzialam o tym. I taki balagan wyszedl mi w zyciu, ze nic mi nie pasowalo. A na koniec procesu rocznego zostalo mi klonowanie zeby cos po mnie zostalo ale po co? No SLASKA RODZINA wydajac na swiat 1 potomka nie ma takich watpliwosci czy to ma sens. To ja tez. Tylko chcialam wyjasnic problem powolania po chrzcie wiecie - czy ABY BEDZIE MIAL JE KLON uznane, zeby mogl uczyc w szkole - choc tyle. Czy jest to osiagalne taka odpowiedz dostac jeszcze przed sklonowaniem? I tak pozegnalam tego dyrektora, ktory co najwyzej za brak powolania mogl mi podziekowac i to wszystko. Tyle. To wszystko. Ja tego nie rozumialam. Musialam? A on co rozumial?I do widzenia i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(