Baba 238 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Ja kilka razy wymieniałam kanapę. Ale to przez to, że szukałam doskonałej. Przy kolejnym zakupie będę szukać sprężynowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 238 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: gdzie drwa rąbią tam wióry lecą Nie będę przytakiwać, bo i tak nikt w to nie uwierzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 326 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: a to wystarczy materac wymienić, a nie łóżko A jaki uważny czytelnik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 238 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Kup se wyro a nie kanapę. Z materacem lateksowym, jest dożywotni. Gdzie je postawię? U ciebie w pokoju? Tam gdzie ci wino wywaliło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 260 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Gdzie je postawię? U ciebie w pokoju? Tam gdzie ci wino wywaliło? A nie masz dwóch pokoi? Syna nie ma to spokojnie byście sypialnię urządzili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 947 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Baba napisał: Przy kolejnym zakupie będę szukać sprężynowej. obczaj Ikea: NYHAMN wygląda jak kanapa (dobierasz sobie pokrycie i poduszki) a jest materacem sprężynowym na ramie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 238 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: A nie masz dwóch pokoi? Syna nie ma to spokojnie byście sypialnię urządzili. Mam, ale ten drugi jest maly i przejściowy. Nie mam warunków na oddzielną sypialnię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 326 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: obczaj Ikea: NYHAMN wygląda jak kanapa (dobierasz sobie pokrycie i poduszki) a jest materacem sprężynowym na ramie Proszę wziąć pod uwagę, że rama zaczyna skrzypieć po pewnym czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 947 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Proszę wziąć pod uwagę, że rama zaczyna skrzypieć po pewnym czasie. to najwyżej będą sąsiedzi zazdraszczać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 238 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: obczaj Ikea: NYHAMN wygląda jak kanapa (dobierasz sobie pokrycie i poduszki) a jest materacem sprężynowym na ramie Kupujemy wszystko w Agacie i raczej się to nie zmieni. Przywiozą, wniosą i skręcą co trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 326 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: to najwyżej będą sąsiedzi zazdraszczać Wiesz jak patrzą na mnie w windzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 31 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Wiesz jak patrzą na mnie w windzie. Jak Śląsk z Lechią na skisle i ich podnóżków z chorzowa? ;-)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 947 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Baba napisał: Kupujemy wszystko w Agacie i raczej się to nie zmieni. Przywiozą, wniosą i skręcą co trzeba. to tylko rzuć okiem na sam patent coś tego typu mają w Jysku to może w Agacie tez mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 947 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Wiesz jak patrzą na mnie w windzie. z zazdrością? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1663 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Baba napisał: Na okładce książki jest o tym wzmianka. Muszę najpierw wybadać grunt, czyli "Ości". Właśnie uważam, że tamte są lepsze od Ości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 238 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: to tylko rzuć okiem na sam patent coś tego typu mają w Jysku to może w Agacie tez mają Odpada. Rzuciłam okiem. Brak pojemnika na pościel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 238 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Właśnie uważam, że tamte są lepsze od Ości. Nie mam zdania, po nie wiem jeszcze jakie będą "Ości". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1663 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie mam zdania, po nie wiem jeszcze jakie będą "Ości". To jeśli sie nie zniechęcisz to polecam tamte w następnej konieczności, jak masz dystans to możesz też debiutanckie Niehalo przeczytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 238 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: To jeśli sie nie zniechęcisz to polecam tamte w następnej konieczności, jak masz dystans to możesz też debiutanckie Niehalo przeczytać. Dystans do czego? Mam w domu sporo nowych, nietkniętych książek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1663 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Dystans do czego? Mam w domu sporo nowych, nietkniętych książek. Do stereotypów o starych babach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 238 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Pokraka napisał: Do stereotypów o starych babach Autoironia, to moje 4 imię 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 326 Napisano 1 godzinę temu 56 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: z zazdrością? Nie wiem bo skromnie spuszczam wzrok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 326 Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, Baba napisał: Dystans do czego? Mam w domu sporo nowych, nietkniętych książek. Ja mam w torebce sporo nietkniętych książek. Noszę ze sobą całą bibliotekę. Tak na wszelki wypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 238 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Ja mam w torebce sporo nietkniętych książek. Noszę ze sobą całą bibliotekę. Tak na wszelki wypadek. Pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 326 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Baba napisał: Pamiętam Powtarzam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 238 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Powtarzam się. Gorsza wersja jest taka, że posądzasz mnie o sklerozę z racji mojego wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 326 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Baba napisał: Gorsza wersja jest taka, że posądzasz mnie o sklerozę z racji mojego wieku Może być też taka wersja, że to ja zapominam o czym już pisałam. Mogę powiedzieć kawał na tę okoliczność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 947 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, murb napisał: Mogę powiedzieć kawał na tę okoliczność. ja poproszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 326 Napisano 56 minut temu 8 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: ja poproszę Ale obiecaj, że będziesz się śmiał. Siedzą dwie stare sowy na drzewie i jedna mówi do drugiej: "Możesz mnie pocałować w du/pę". A druga na to: "A ty mnie w du/pę". 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 238 Napisano 50 minut temu 5 minut temu, murb napisał: Ale obiecaj, że będziesz się śmiał. Siedzą dwie stare sowy na drzewie i jedna mówi do drugiej: "Możesz mnie pocałować w du/pę". A druga na to: "A ty mnie w du/pę". Dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach