caryca rzeczywistości tak 265 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Nie. Nie kojarzę. Dawno nie oglądałam kabaretów. Te nowe skecze jakby mało zabawne. Toteż ja piszę o jakimś zamierzchłym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 30 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mаryś napisał: Ale po co? Podaj choć dziesięć powodów. Bo to Carycy, i to x10. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 265 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Maryyyś_+ napisał: Nieee, ja w domku swym, to musiałabym jakąś opcje - karnet kafeteria plus do konsalnetu wykupi . Kuriera też nie będzie, to mnie nie obudzi. Dobrze to wygląda. No i winko sobie można z wazonu wieczorem posiorbac Nie jesteś na czasie. Tera się wali aperol od rana. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 132 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Nie jesteś na czasie. Tera się wali aperol od rana. Codziennie do obiadu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаryś 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Tutaj nie ma nowych osób, są cały czas znajome i przebrane w inne maski twarze Tysiące twarzy, setki miraży... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаryś 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Maryyyś_+ napisał: Bo to Carycy, i to x10. Login inny, to wystarczy. Poza tym caryca mogłaby opatentować swój avatar... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 30 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Nie jesteś na czasie. Tera się wali aperol od rana. No paczaj, idziemy w droższe trunki i jeszcze to trzeba wymieszać! No i wazonu odpowiedniego chyba nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 265 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mаryś napisał: Login inny, to wystarczy. Poza tym caryca mogłaby opatentować swój avatar... Nie będę patentować, to randomowy awatar od kuzynki typu dzień dobry, smacznej kawusi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: Codziennie do obiadu Po obiedzie to już pozostaje abstynencja? Co robić wieczorem!??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 265 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Maryyyś_+ napisał: No paczaj, idziemy w droższe trunki i jeszcze to trzeba wymieszać! No i wazonu odpowiedniego chyba nie mam Weź słoik po sosie, będzie z nutą czosnku bogatszy aromat. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persоna 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Nie będę patentować, to randomowy awatar od kuzynki typu dzień dobry, smacznej kawusi. Czyli wiele hałasu o nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Maryyyś_+ napisał: No paczaj, idziemy w droższe trunki i jeszcze to trzeba wymieszać! No i wazonu odpowiedniego chyba nie mam Słoik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 30 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Mаryś napisał: Login inny, to wystarczy. Poza tym caryca mogłaby opatentować swój avatar... Caryca jest z KLIKI, to jest marka sama w sobie. Pode mnie też nie możesz się podszywać, Podróbcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Persоna napisał: Czyli wiele hałasu o nic. Szekspir był w ubiegłym tygodniu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаryś 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Maryyyś_+ napisał: Caryca jest z KLIKI, to jest marka sama w sobie. Pode mnie też nie możesz się podszywać, Podróbcia. Tak jest w Konstytucji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 265 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Maryyyś_+ napisał: Caryca jest z KLIKI, to jest marka sama w sobie. Pode mnie też nie możesz się podszywać, Podróbcia. Klika jest chyba pojęciem z dziedziny archeologii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 265 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Mаryś napisał: Tak jest w Konstytucji? Ej, ale to byś mógł napisać z carewicza, ja się chętnie posiłkuję konstytucją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Mаryś napisał: Tak jest w Konstytucji? W niepisanym kodeksie przegrywow z kafe. To wyżej niż konstytucja. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 951 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: ja się chętnie posiłkuję konstytucją. ja wolę schabowego z ziemniakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаryś 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Ej, ale to byś mógł napisać z carewicza, ja się chętnie posiłkuję konstytucją. Nie znam człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 30 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Weź słoik po sosie, będzie z nutą czosnku bogatszy aromat. 4 minuty temu, murb napisał: Słoik? Nie spelni mi wymogów estetycznych odpowiedniego wazonu. Evka by mnie poparła teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: ja wolę schabowego z ziemniakami Z kością! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 951 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Z kością! takiego rarytasu to nie jadłem ooooooo i jeszcze dwa oooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Maryyyś_+ napisał: Nie spelni mi wymogów estetycznych odpowiedniego wazonu. Evka by mnie poparła teraz. Owiń go gazetą motywem Versace albo logo Prady. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 246 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Toteż ja piszę o jakimś zamierzchłym. Nie pomogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: takiego rarytasu to nie jadłem ooooooo i jeszcze dwa oooo O! O! Oooo! Będziemy pisać do MO! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persоna 3 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, murb napisał: Szekspir był w ubiegłym tygodniu. No ale lepiej późno niż wcale. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 265 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: ja wolę schabowego z ziemniakami Cho na polędwiczkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 337 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Baba napisał: Nie pomogę. Dziś w pracy usłyszałam dowcip. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Cho na polędwiczkę. lepiej na jeźdźca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach