Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela ludzie w polsce lubią namyslow

Polecane posty

Gość gość

Registered User royggbiv's Avatar Join Date: Aug 2008 Location: Czestochowa Posts: 171 Likes (Received): 1 Namysłów - mało znana perełka W dzieciństwie spędzałem tam często wakacje, ale dopiero niedawno, po 10 latach, wybrałem się tam z aparatem i chciałem podzielić się z wami tym co uwieczniłem. Miasto jest dość mało znane, ale bardzo urokliwe, zwłaszcza dla mnie, bo ćwierćmilionowe miasto w którym zyję ma do zaoferowania mniej niż ta mieścinka. Ludność: około 15 tys Połozenie: woj. opolskie przy trasie Kluczbork - Wrocław Zamek z XIV w, od XIX jego większa częśc służy miejscowemu browarowi

Gość gość
namysłów już dziś dzieki zakupie browaru braniewo i reklamom piw z browaru namyslow i po zakupie browaru braniewo chyba w 2013 roku badz 2014 roku po zakupie wszedzie w mediach o tym mówiono i namyslow zasłynął dzięki browarowi braniewo bo w tv mediach radiu internecie o tym mówiono i dzieki festiwalowi czochraj bobra fest itd namyslow zasłynął i dziś już mało znanym miastem nie jest i rowniez najwięcej o zakupie browaru braniewo we wszystkich mediach na mazurach w tym w powiecie braniewskim było głośno więc tam już każdy zna namyslow a i namyslow rowniez dzieki moim wpisom na kafe zasłynął

Gość gość
A co to za dziura ten Namysłów to jest gdzieś na mapie bo chyba takich dziur nie ma

Gość gość
komentarze o namyslowie ŁoŁ Faktycznie - takie malutkie a takie ciekawe... Pawelski no está en línea Reply With Quote Old February 17th, 2009, 02:17 PM #3 Steel Rider Registered User Steel Rider's Avatar Join Date: Nov 2005 Location: Lublin Posts: 365 Likes (Received): 16 Faktycznie robi wrazenie, nastepnym razem na trasie do Wrocka zahacze o to urokliwe miejsce

Gość gość
namyslow gosciu od homocwela nie jest dziurą Namysłów Pogoda: Namysłów Słonecznie · 21 °C 09:11 Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
gościu od homocwela o piniTOMek9 czerwca 2013 17:54 z tego co wiem to piwo się warzy...jednak. A Namysłów trzeba mocniej schłodzić, wtedy jest b. dobre. Odpowiedz Gryglas13 czerwca 2013 13:21 Faktycznie TOMek, całość procesu produkcji piwa można nazwać warzeniem. W otwartych kadziach przeprowadza się fermentację, a warzenie w sensie węższym, czyli gotowanie brzeczki z chmielem zachod******otle warzelnym. Mieliby niezłą saunę w browarze gdyby gotowali brzeczki w otwartej kadzi ;) Gdyby jeszcze nie promowali się hasłem "Dla tych co się znają" można by im to odpuścić, ale w takim zestawieniu jest to trochę rażące. Odpowiedz Anonimowy19 sierpnia 2013 23:56 Tak piwo Namysłów smakuje idealnie jak dla mnie ale dopiero po schłodzeniu, lekko chłodne, czy nie schłodzone wcale mi nie podchodzi... Obecnie nie mam ochoty na żadne inne piwo :) Słyszałem, że kiedyś podobnie smakowała Perła ale jej smak się zepsuł (sam nigdy jej nie piłem, więc nie potwierdzam), oby nie stało się tak samo z Namysłowem! Puki co każdy komu poleciłem to piwo po spróbowaniu kupował całą zgrzewkę, musi więc mieć coś w sobie :D Pozdrawiam entuzjastów tego piwa :) Odpowiedz Anonimowy8 września 2013 00:01 Namysłow jest świetny! Odpowiedze o namyslowie wklejam

Gość gość
Anonimowy13 września 2013 17:43 może nie jestem smakoszem,ale jest to dla mnie najlepsze piwo jakie piłem.u mnie jest chyba w promocji 2,29 za butelkę. Odpowiedz Anonimowy27 września 2013 21:38 Bardzo dobre piwo, włączając w to kształt butelki, nie krzykliwa etykietę, smak... przypadkowo wpadłem na nie w swoim lokalnym monopolowym sklepiku osiedlowym "z ambicjami" ściągają rożne trunki chmielowe z Polski. Bardzo podchodzi. Życzę sukcesów i nie spuszczeniu z jakości jak to bywa gdy piwne bąbelki uderza do głowy producentowi. (Mój lokalny Kasztelan i Niepasteryzowane które w ciągu kilku lat zmieniły się jak narzeczona przed ślubem i po) Odpowiedz Anonimowy11 listopada 2013 20:49 Witam ,też próbowałem Pilsa ale lepsze jest Namysłów Export ma bardziej wyrazisty smak. Odpowiedz Anonimowy14 grudnia 2013 00:06 Bardzo dobre piwo jak na tę cenę. Może nie oszałamia, ale nie pozostawia żadnych nieprzyjemnych posmaków, zapachów. Goryczki niewiele, wysycenie bardzo w porządku. W swoim segmencie nie ma konkurencji. Perła, Łomża, Żubr, Tyskie, Lech - zostają sporo w tyle. Potwierdzam, że należy je dobrze schłodzić. W lecie wchodzi jak ambrozja.

Gość gość
to są opinie o namyslowie jednak ludzie go lubią a ty dalej za dziure uznajesz Anonimowy16 kwietnia 2014 16:35 jak za tą cenę może być , nie powala ale też nie odrzuca , typowe na grilla i lepsze od całej bandy żywiec tyskie itp Odpowiedz Anonimowy23 kwietnia 2014 23:52 dobry to był jakieś rok temu teraz to szczy.... ostatnio z kumplem po 3 strzeliliśmy wieczorkiem a na drugi dzień czuliśmy jak po litrze krajowej z Biedry. totalna masakra, chyba wazą go na spircie lub na denaturacie. wolę 1,50 dorzucić i Koźlaka wypić i się nie męczyć tą trucizną. Odpowiedz Milian Wójcik2 czerwca 2014 21:24 Świetnie Piwko polecam Pintę w puszce już dawno nie piłem ze smakiem nutka chmielu goryczka lekko gazowane i nie odbija się drożdzami najlepsze w tym roku piwo reszta to siki Odpowiedz Anonimowy8 sierpnia 2014 20:28 piję Namysłów ze smakiem i potwierdzam schłodzone jest bardzo dobre,perła się bardzo popsuła,a była dobra, mam nadzieję że Namysłów nie popełni tego błędu,mogę zapłacić te 3zł, ale jakość żeby była jak teraz,oby nie poszła w ślady perły bo szkoda by było...w tej chwili cena w stosunku do jakości jest ok. Odpowiedz Anonimowy1 września 2014 11:44 najlprze piwa to Namyslow!!! a nie jakies poploczyny tyskie,zywce.

Gość gość
najlprze piwa to Namyslow!!! a nie jakies poploczyny tyskie,zywce. Odpowiedz Anonimowy9 grudnia 2014 19:22 Najlepsze piwo jakie ostatnio piłem, idealne proporcje smakowe! Odpowiedz Anonimowy5 maja 2015 08:43 Te opinie powyżej to chyba reklama:). Namysłów nie jest złym piwem ale do najleprzego mu daleko. Dla tych co piszą, że Perła się popsuła - wypijcie po Perle Export lub Chmielowej butelkę Namysłowa i wtedy oceńcie. Odpowiedz Anonimowy12 czerwca 2015 21:10 masz racje w jednym: NIE ZNASZ SIĘ :))) Odpowiedz Tomasz Kolodziej3 sierpnia 2015 17:37 Próbowałem różnych piw Czechy Węgry Słowacja Belgia Holandia Niemcy Szwajcaria Najlepszy jest Namysłów pils ktos napisał wypijcie perłea chmielowa i namysłów tak to najlepsze piwa ale nr 1 to namysłow nr 2 perła chmielowa perła eksport odpada

Gość gość
Komentarze Marcin Marcin dnia 21 października 2011 o godz. 10:34 Jaka jest cena? Nie widziałem tego piwa jeszcze nigdzie w sklepach. Odpowiedz kopyr kopyr dnia 21 października 2011 o godz. 11:47 Cena atrakcyjna – 2,79zł. Odpowiedz Bartek Bartek dnia 21 października 2011 o godz. 12:48 Piłem i Zamkowe i Kozackie (kozacko wygląda w butelkach euro:)) tylko u mnie ceny jakieś niższe 2 i 2,5 zł. Zamkowe zapamiętałem dużo gorzej. Odpowiedz Zbigniew Ostrowski (@zbychowise) Zbigniew Ostrowski (@zbychowise) dnia 24 października 2011 o godz. 16:40 butelki bezzwrotne zawsze można napełnić własnym piwem;) Odpowiedz Seweryn Seweryn dnia 26 października 2011 o godz. 09:08 A jak wypada w porównaniu z Namysłowem Niepasteryzowanym ? Solidniejsze w smaku czy mniej więcej ten sam poziom ? Odpowiedz kopyr kopyr dnia 26 października 2011 o godz. 09:31 Chyba jest ciut treściwsze, ale generalnie są bardzo podobne.

Gość gość
kopyr dnia 26 października 2011 o godz. 09:31 Chyba jest ciut treściwsze, ale generalnie są bardzo podobne. Odpowiedz Zamkowe na Facebooku Zamkowe na Facebooku dnia 10 listopada 2011 o godz. 23:00 Gratuluje jak zawsze trafionej oceny i pragne zwrócić uwagę na starania naszego skromnego lecz z ogromną tradycją browaru Namysłów. Administrator strony Zamkowego na Facebooku Odpowiedz jsz jsz dnia 15 listopada 2011 o godz. 22:13 Witam, Bardzo zainteresował mnie fragment o teście skórnym, jaki przeprowadziłeś na obecność żelaza. Na czym on polega? Osobiście jestem uczulony na nuty metaliczne w piwie i wyczuwam je nawet gdy innym nie przszkadzają, dlatego też będę wdzięczny za jakieś info na ten temat. Z góry dzięki. Odpowiedz kopyr kopyr dnia 16 listopada 2011 o godz. 12:25 Zerknij do wpisu o Leżajsku Pszenicznym, tam to wyjaśniałem.

Gość gość
Bardzo ładne miasteczko, jest co zwiedzać. Nie miałem okazji być ale na zdjeciach super miasto wygląda. pozdrawiam. Anna Piernikarczyk Wysłano: 2015-05-19 19:31:59 Bardzo ładny ten Namysłów, Marianie :) Zupełnie nie znam FotoAnia.pl - fotoblog ze zdjęciami dzieci, fotografią produktową i z podróży krajtroter.pl - turystyczna karta rabatowa e-parkrozrywki.pl - portal o rodzinnych parkach rozrywki Piotr Rzewuski Wysłano: 2015-05-20 10:32:48 Zdjęcia zachęcają :) tylko odległość:( , ale i tak biore na celownik :D . Pozdrawiam Barsolis Karol Turysta Kulturowy Wysłano: 2015-05-20 10:43:02 ladny ten Namyslow , podobny do Olesnicy . No i ma BROWAR

Gość gość
ladny ten Namyslow , podobny do Olesnicy . No i ma BROWAR Karol Ps zamawaim jedno piwko z Namyslowa marian Wysłano: 2015-05-20 11:04:31 Karolu piwko Namysłów jest bardzo smaczne.Polecam. Krzysztof Dorota Wysłano: 2015-05-20 17:42:13 ciekawe miasto , podoba nam się ta wieża noi piwko z browarem też he he Maciej A Wysłano: 2015-05-21 21:37:36 Fajne miasto, a i ten browar ;-) pozdrawiam Ela Wysłano: 2015-05-22 19:05:08 Super że odkrywasz Namysłów turystycznie a nie tylko zakupowo. Ja tak miałam z Lwówkiem Śl. Zawsze szybko i w biegu. Ale dzięki Psz spojrzałam na niego innym okiem:) Góry są moim życiem. Marcin_Henioo Wysłano: 2015-05-27 17:23:11 Śliczny ten Namysłów, dzięki Marianie za pokazanie tej miejsowości. No i ten browar, piwo jest mi znane i smaczne :-) ...czy trawa gdzie indziej jest bardziej zielona...?

Gość gość
I co ludzie lubią?

Gość gość
I co?

Gość gość
Wiadomo że nie wszyscy lubią Namysłów ale większość widać to po tych komentarzach specjalnie wkleiłem opinie z kilku stron internetowych byś widział że nie jest tak źle

Gość gość
Wkleję kolejne linki

Gość gość
W latach 1975-1998 miasto administracyjnie należało do starego woj. opolskiego. Prawa miejskie uzyskano ok. 1249 roku. Według danych z30 czerwca 2008 miasto miało 16 297 mieszkańców. W mieście bardzo silnie rozwinął się przemysł spożywczy (zakłady ziemniaczane, wytwórnia lodów Nestle), ale także przemysł piwowarski (Browar Namysłów) oraz przemysł elektrotechniczny, metalowy i obuwniczy. W mieście znajduje się stacja kolejowa, z której odjeżdżają pociągi w kierunku Oleśnicy (i dalej Wrocławia) oraz Kluczborka (linia do Lublińca). (Źródło: wikipedia) No Comments »Bez kategorii Sty02 Witaj na Namysłowskim blogu! krisnamyslow Witaj na oficjalnym blogu o Namysłowie. Mamy nadzieję, że Ci się spodoba i polecisz go następnemu. Życzymy miłej zabawy oraz przyjemności z oglądania tego bloga. No Comments »Bez kategorii

Gość gość
Takie tam różne Magiczny Namysłów Helloł! Jakiś czas temu mieliśmy parę spraw do załatwienia na dolnym Śląsku, byliśmy przejazdem w Namysłowie. Słyszałam od rodziny która mieszka nieopodal, że to bardzo ładne małe i miłe miasteczko. Postanowiliśmy sobie rozprostować kości z drogi i troszkę się poruszać. Nie było za dużo czasu na zwiedzanie, ale mam zamiar kiedyś zostać tam na dłużej. Niby malutkie miasteczko ale urocze posiadające historyczne budynki. Wydawało się troszkę wyludnione, a byliśmy w południe. Jestem przyzwyczajona, że w mieście zwłaszcza w centrum są wielkie tłumy, każdy gdzieś do dokądś zmierza, w jakimś konkretnym (to tylko część wpisów z pewnego blogu o namyslowie ludzie go lubią a ty dalej za dziure uznajesz

Gość gość
ciąg dalszy tego wpisu południe. Jestem przyzwyczajona, że w mieście zwłaszcza w centrum są wielkie tłumy, każdy gdzieś do dokądś zmierza, w jakimś konkretnym celu. Tutaj było ich na prawdę niewielu. Miasto ma swoje ciekawe pod względem architektury budynki np średniowieczna wieża warowni z cudowną bramą Krakowską. Takie budynki z ogromną historią kręcą mnie najbardziej i wtedy moja wyobraźnia pracuje na najwyższych obrotach ;) Bardzo ładny zarys kościoła św Piotra i Pawła w otoczeniu miejskich kamienic. Przejeżdżaliśmy koło historycznego browaru, którego niestety nie udało mi się sfotografować, a szkoda bo jego historia sięga XIV wieku. Piwo w każdym razie jest smaczne ;) To małe miasteczko skrywa więcej tajemniczych i pięknych miejsc, na które zwiedzanie trzeba mieć troszkę więcej czasu. Mieliśmy sporą trasę do pokonania jednak i tak bardzo się cieszę że udało nam się co nieco zobaczyć.

Gość gość
w tym blogu są jeszcze zdjęcia i wpisy pod zdjęciami ale tych wpisów nie dam i zdjęć też nie bo nie umiem komentarze pod spodem kudels 4 sierpnia 2013 13:40 czasem można się natknąć na ładne miasteczka :)) trzeba tylko dobrze poszukać :) ślicznie wyglądacie. Odpowiedz Gosia92 4 sierpnia 2013 13:47 Rejestracja genialna :D A kociaki słodkie <3 Odpowiedz frambuesa 6 sierpnia 2013 07:32 Slicznie :) Odpowiedz Agnieszka eS. 6 sierpnia 2013 12:09 Ooo, pięknie w tym miasteczku, nigdy o nim nie słyszałam, a szkoda :) A rejestracja mnie rozwaliła, haha :P Odpowiedz Viki Vogue 6 sierpnia 2013 13:20 widać że miło spędziłaś czas :) zapraszam do mnie :)

Gość gość
Cudowne zdjęcia!:D Miejsce piękne;) W Namysłowie jeszcze nie byłam... Pozdrawiam!:D Odpowiedz Karolina Banaś 8 sierpnia 2013 05:55 oj całe szczęście, że nie jest to 35, bo miałabym niezły problem z butami, nie wiem jak bym to przeżyła :P Odpowiedz Fantazja 9 sierpnia 2013 06:03 Nigdy nie byłam w Namysłowie, ale po zdjęciach widać, że pięknie tam! :) Odpowiedz Fashiondoll.pl 12 sierpnia 2013 07:22 wspaniałe miejsce na ziemi!♥ ♥ pozdrawiam, Ola ♥ ♥ Odpowiedz taka jedna madzia 8 września 2013 08:13 rejestracja "miszcz"!:) A Twój mężczyzna wygląda jak okaz zdrowia, wszystko już oki?:)) Odpowiedz Odpowiedzi Maya catchthosemoments 8 września 2013 08:17 Hehe rejestracja mnie zwaliła z nóg jak ją zobaczyłam, akurat miałam takie szczęście że aparat był pod ręką i pomyślałam o tym żeby to uwiecznić ;) A Patryk czuje się super, już w ogóle nie ma kataru i dobrze się mu oddycha. Dzięki :* taka jedna madzia 8 września 2013 08:19 To fajowo, zdrówka dla Was obojga:* Maya catchthosemoments 8 września 2013 08:21 Dziękujemy Madziu!:** To jest najważniejsze w życiu :** Tobie też dużo zdrówka :****

Gość gość
i co zatkało? ludzie jednak lubią namysłów czego ty go tak nienawidzisz przecież to piękne miasto czyste zadbane i zabytkowe i nie jest dziurą bo są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast

Gość gość
Odpisz

Gość gość
1. lubić to można pomidorową, ciocie Jadzię, miasto w którym się mieszka, a nie mieścinę, którą się raz odwiedziło. Ona może się co najwyżej podobać lub nie 2. to są opinie kilku osób, które tam były. Przeciętni ludzie w Polsce mają gdzieś namysłów i fakt jego istnienia lub nie 3. To czy jest tam ładnie czy nie nie zmienia faktu, że jest to dziura i zadoopie. Dziury są ładne i brzydkie, a fakt "ładności" nie sprawia, że jakieś zapomniane przez boga miejsce przestaje być dziurą 4. Dzięki tobie przygłupie i spamowaniu od lat ludzie z rozmaitych for gdzie spamujesz NIENAWIDZĄ tego zadoopia. Na kafe to chyba najbardziej znienawidzona miejscowość w polsce jest A teraz przeproś i wypie rdalaj na śmietnik historii imbecylu 🖐️

Gość gość
dam ci więcej opinii napisz co jest złego w małych miastach przecież to bardzo ładne miasto opinie z innych forów fragment bloga o namyslowie Trzy razy Opolszczyzna – Brzeg, Opole i Namysłów - Niech pan natychmiast zabiera te rowery! Odwróciłem się zaskoczony i spojrzałem wprost w przepełnione złością oczka człowieczka mikrej postury. Nie tylko oczami, ale i całą postawą zdawał się sygnalizować nieprzyjazne nastawienie. Te zaciśnięte w pięści dłonie, ta szczęka wysunięta mocno do przodu… - Chwileczkę, czterech sam nie przeniosę… - To niech pan oprze je na „nóżkach”, a nie o moją elewację, zrozumiano!? - Te rowery nie mają „nóżek” - A powinny, drogi panie, powinny!

Gość gość
to nie zad***e zrozum co w tym mieście jest nie tak dam jeszcze inne komentarze inny blog Namysłów Namysłów to piękne polskie miasto położone w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim. Namysłów wybudowano nas rzeką Widawą. Urokliwe miasteczko położone jest w granicach historycznego Dolnego Śląska. Jest też siedzibą gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. W latach 1975-1988 miasto należało do województwa opolskiego.

Gość gość
Tomasz Szejnar / 15 grudnia 2013 / W Reportaż ślubny / Brak Komentarzy A w Namysłowie szalona zabawa trwała do białego rana! O Ani i Tomku już wcześniej nadmieniliśmy kilka słów, teraz jednak nadszedł czas na drugą porcję ich zdjęć – oczywiście w Strefie Klienta pojawią się też dodatkowe zdjęcia – tutaj zapraszamy tylko na taki delikatny przedsmak. Zabawa była w rzeczy samej p.... gość Namysłów to fajne miasto :) 9 lat temu | reply Tomek gość Ładne miasto z ciekawym rynkiem warte obejrzenia. 5 lat temu | reply Podobne obiekty Pobliskie obiekty Miasta w pobliżu