Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Wyżej z AMD to pójdzie ci jeszcze RX 6600XT... szybszy odpowiednik RTX 3060 ale mniej prądożerny... realistycznie 450W powinien go uciągnąć luzem...

Polecane posty

Zieloni Xbox nVidia

Niebiescy PlayStation Intel

A jak miałem kiedyś amd800 to mi do dziś żal jest że nie miałem pentium 2-3 700-1000 i korci złożyć retro pceta naprawic błąd 

Bo wtedy też się pokusilem na 100mhz więcej czy nawet tylko 66 bo taniej i więcej 

A koledzy mieli firmowy sony crt 17 pentiumy wszystko fajnie wyglądalo u mnie jak pcet wypluty z psa żeby taniej i lepiej 

2 minuty temu, Kadłub zrobione tak napisał:

O co właściwie macie wszyscy ból dopy? Bo wolę sledzenie promieni 60fps niż 144fps bez? Bo poczucie estetyki jest dla mnie istotne? 

Że chcesz zapłacić więcej za de facto znacznie gorszą ofertę w twojej sytuacji (limit jakim jest zasilacz, budżet itp) a chcesz zapłacić więcej za mniej, bo znaczek nvidia będzie ładnie wyglądać... tak to w sumie sam określiłeś innymi słowami.

Noob totalny 😆 

4 minuty temu, Kadłub zrobione tak napisał:

O co właściwie macie wszyscy ból dopy? Bo wolę sledzenie promieni 60fps niż 144fps bez? Bo poczucie estetyki jest dla mnie istotne? 

Gdy masz kartę graficzną sterowniki to później z nimi obcujesz przez następną dekadę i można bardziej lubić zielone opcje i ramki niż czerwone.

Ogólnie z czerwonym mi nie po drodze nintendo amd całe życie 

Klękaj i ssij

Przed chwilą, RC + napisał:

Że chcesz zapłacić więcej za de facto znacznie gorszą ofertę w twojej sytuacji (limit jakim jest zasilacz, budżet itp) a chcesz zapłacić więcej za mniej, bo znaczek nvidia będzie ładnie wyglądać... tak to w sumie sam określiłeś innymi słowami.

Noob totalny 😆 

Nie wiem czy gorszom, nVidiie ma lepsze rozwiązanie sledzenia promieni, ma dlss, pobiera mniej prądu elektrycznego i nie będę musiał żadnych wątpliwości czy nie spale chaty 

Przegląd od AI

+3

Karta AMD Radeon RX 6600 XT ma «TDP» wynoszące 160W, co oznacza jej teoretyczny pobór mocy w typowych warunkach pracy. W praktyce, pobór mocy może się wahać w zależności od obciążenia i specyfiki karty, dlatego producenci często zalecają zasilacz o mocy około 500W lub 550W. 

Ja mam 240w

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się