Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lampiarka

Ksiądz w mojej parafii jest BOSKI!!! czy są szanse na zbudowanie jakieś relacji

Polecane posty

Ma 31 lat. Ciemne włosy, ciemne oczy, jest opalony, widać że ćwiczy. Mega pięknie pachnie. Auto też ma cudne! Jak go zobaczyłam pierwszy raz oczy mi wyszły na wierzch. Jest w naszej parafii od Sierpnia ale ja nie chodzę za często do kościoła i go nie znałam. Na Boże Narodzenie wyjechałam toteż nie byłam u siebie w kościele. Natomiast widziałam go jak sprawował Liturgię w Wielką Sobotę. Wtedy zobaczyłam go pierwszy raz. Ta piękna liturgia i on. Robił to z taką fascynacją i zaangażowaniem że mi nogi miękły. Od tego momentu jestem co tydzień na mszy. Nie zawsze jest. Ale wzieło mnie, coraz częściej o nim myślę. Chciałabym z nim móc porozmawiać. Pogadać poznać go. Czy są jakieś szanse na to, że moglibysmy się zapoznać? Jak to jest księżom wolno utrzymywać relacje z kobietami. Mam 26 lat, jestem raczej przeciętnej urody

Gość gość
No to dziwne że poszedł do seminarium jak taki przystojny ?

Gość gość
Lampiarka dziś ten ksiądz jest zajęty - na wieczność nie wchodź mu w drogę bo narazisz się na śmieszność

Gość Lampiarka
Nie powiedizałam że chcę go uwiesc. Ale jestem ciekawa czemu taki boski facet, poszedł do seminarium co było powodem? Chciałbym go poznać

Gość gość
już przy tobie jest czort , porzuć te głupie zapędy bo może wykorzystać twoją głupotę.