Spaghetti .... 38 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Klaudia Madowna napisał: Czy możesz sie ode mnie raz na zawsze odp…….?????? Nawet jej nie masz by stworzyć dla niej temat Ty pajacu od siedmiu boleści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choru (R.I.P.) 2 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nawet jej nie masz by stworzyć dla niej temat Ty pajacu od siedmiu boleści Od… sie!!!!! Raz na zawsze. Od Nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choru (R.I.P.) 2 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 4 Napisano 1 godzinę temu Co to za down ten na gurze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 4 Napisano 1 godzinę temu On sie zachowuje jak Ireneusz Bednarz swietej pamieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Klaudia Madowna napisał: Od… sie!!!!! Raz na zawsze. Od Nas Wypjerdalaj ... yebany pod namiot zanim Cię glonojady wpjerdolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 1 godzinę temu Świrem byłeś taki zostaniesz staruszczak zakolaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Wypjerdalaj ... yebany pod namiot zanim Cię glonojady wpjerdolą Czemu przeklinasz? Zachowaj odrobine klasy w walce o damę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Klaudia Madowna napisał: Czemu przeklinasz? Zachowaj odrobine klasy w walce o damę. Ty walczysz sam ze sobą ćpunie i wpjerdalasz się do mnie Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choru (R.I.P.) 2 Napisano 1 godzinę temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ty walczysz sam ze sobą ćpunie i wpjerdalsz się do mnie Zachowaj spokój z wariatami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Idio.ta yebany jeden z drugim Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Zachowaj spokój z wariatami. Sorry Magda, ale przesadza pajac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Klaudia Madowna napisał: Czemu przeklinasz? Zachowaj odrobine klasy w walce o damę. Chciałeś maszynę przewozi przed chwilą dla Elci. O jaką dame ty walczysz? Zdecyduj sie. Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Sorry Magda, ale przesadza pajac. Z innymi możesz sie kłócić byleby nie ze mną. Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 4 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ty walczysz sam ze sobą ćpunie i wpjerdalasz się do mnie Czyli poddajesz sie nie walczysz o Nią? To właśnie mam pżekazac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Chciałeś maszynę przewozi przed chwilą dla Elci. O jaką dame ty walczysz? Zdecyduj sie. I dalej przewoze albo kupie nowa nowej generacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Z innymi możesz sie kłócić byleby nie ze mną. Chyba widzisz różnicę między naszymi kłotniami, a kłotnią z frajerami którzy Ciebie, mnie czy innych obrażają ? Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Klaudia Madowna napisał: Czyli poddajesz sie nie walczysz o Nią? To właśnie mam pżekazac? Róbcie co chcecie mówiłem już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Róbcie co chcecie mówiłem już W porządku. Sam tego chciałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 4 Napisano 1 godzinę temu Dla ciebie Kochanie. Nie ważna strefa czasowa zawsze w moim sercu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Klaudia Madowna napisał: W porządku. Sam tego chciałeś. Ok, więc wypad z mojego tematu i wyznawaj love na murach w swoim Nie potrafisz prawda ? Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ok, więc wypad z mojegotematu i wyznawaj love namurach w swoim Nie potrafisz prawda ? Nigdzie sie nie wybieram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Ok, więc wypad z mojego tematu i wyznawaj love na murach w swoim Nie potrafisz prawda ? Będę tu siedział i co mi zrobisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Klaudia Madowna napisał: I dalej przewoze albo kupie nowa nowej generacji. Dla Elci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach