Klaudia Madowna 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dla Elci? Tak a co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TAXI Choroszcz 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dla Elci? Zapraszam do samochodu, w bagażniku jest jeszcze miejsce dla ciebie i twojego chłopaka makarona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Spaghetti .... napisał: Chyba widzisz różnicę między naszymi kłotniami, a kłotnią z frajerami którzy Ciebie, mnie czy innych obrażają ? Widzę różnicę dużą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, TAXI Choroszcz napisał: Zapraszam do samochodu, w bagażniku jest jeszcze miejsce dla ciebie i twojego chłopaka makarona. Nie jestem jej chłopakiem Moon. Odbij ode mnie razem z fifim Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, TAXI Choroszcz napisał: Zapraszam do samochodu, w bagażniku jest jeszcze miejsce dla ciebie i twojego chłopaka makarona. W bagażniku? Dziękuję bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nie jestem jej chłopakiem Moon. Odbij ode mnie razem z fifim Tak sie nie mowi o kobiecie. I ty sie dziwisz ze sprawy sie potoczyły jak sie potoczyły……….. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Klaudia Madowna napisał: Tak sie nie mowi o kobiecie. I ty sie dziwisz ze sprawy sie potoczyły jak sie potoczyły……….. Posłuchaj uj mnie twoje zdanie prawiczku czy kim tam jesteś obchodzi. Idż gdzie chcesz i z jaką chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Posłuchaj uj mnie twoje zdanie prawiczku czy kim tam jesteś obchodzi. Idż gdzie chcesz i z jaką chcesz Powiem tak nie mam pytan ……. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Klaudia Madowna napisał: Tak sie nie mowi o kobiecie. I ty sie dziwisz ze sprawy sie potoczyły jak sie potoczyły……….. Kim ty jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choru (R.I.P.) 2 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Posłuchaj uj mnie twoje zdanie prawiczku czy kim tam jesteś obchodzi. Idż gdzie chcesz i z jaką chcesz przestań w końcu obrażać kobiety... to jakaś się tobą zainteresuje może... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 3 godziny temu Dla uspokojenia nastroju. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, choru (R.I.P.) napisał: przestań w końcu obrażać kobiety... to jakaś się tobą zainteresuje może... Jedynym który obraża tutaj kobiety jesteś Ty pajacu i wypad leczyć łeb Bo Cię kiedyś wyniosą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choru (R.I.P.) 2 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Jedynym który obraża tutaj kobiety jesteś Ty pajacu i wypad leczyć łeb nie chcesz posłuchać dobrych rad i dlatego jesteś sam jak palec prawiczku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, choru (R.I.P.) napisał: nie chcesz posłuchać dobrych rad i dlatego jesteś sam jak palec prawiczku... A ty z kim jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, choru (R.I.P.) napisał: nie chcesz posłuchać dobrych rad i dlatego jesteś sam jak palec prawiczku... Ty pało łysa prawilna czym Ty imponujesz kobietom tutaj i w realu tym bardziej ? Niczym ... opórcz hejtu na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 35 Napisano 3 godziny temu Makron chciałby być każdym bohaterem ze swoich teledysków. Gangsterem z brodom włoskim kochankiem i rokmenem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, OdbytnicaBoża napisał: Makron chciałby być każdym bohaterem ze swoich teledysków. Gangsterem z brodom włoskim kochankiem i rokmenem Nie Boni, od początku jestem sobą, a filmy lubię różnego kalibru i wynoszę z nich lekcje jak z realu. Reżyser też scenariusza z powietrza nie wizął Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 35 Napisano 3 godziny temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia Madowna 5 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Nie Boni, od początku jestem sobą, a filmy lubię różnego kalibru i wynoszę z nich lekcje jak z realu. Reżyser też scenariusza z powietrza nie wizął Nigdy Jej nie odzyskasz Edytowano 3 godziny temu przez Klaudia Madowna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Nie Boni, od początku jestem sobą, a filmy lubię różnego kalibru i wynoszę z nich lekcje jak z realu. Reżyser też scenariusza z powietrza nie wizął Jakie lubisz filmy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Klaudia Madowna napisał: Nigdy jej nie odzyskasz A ty nigdy nie wyjdziesz z podziemi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Onaaaa napisał: Jakie lubisz filmy? Tego typu co wrzucam, oprócz tego romanse, a Ty ? Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choru (R.I.P.) 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: opócz tego romanse jesteś pedałem albo kukoldem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 3 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Tego typu co wrzucam, oprócz tego romanse, a Ty ? Lubię Thierry i akcji najbardziej z Brusem Willisem czy Nikolasem Cages. Trochę jeszcze lubie horrory i komedię. Romanse też mogą być ale o zabarwieniu erotycznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, Onaaaa napisał: Lubię Thierry i akcji najbardziej z Brusem Willisem czy Nikolasem Cages. Trochę jeszcze lubie horrory i komedię. Romanse też mogą być ale o zabarwieniu erotycznym. Z thirrelów polecam Ci film ''Siedem'' co do Bruca Willisa wypowiadałem się jakiś czas temu. Aktor perfekcyjny kina akcji, ale zapłacił za to chorobą która go obecnie zabija niestety. Nicolas Cage i słynne ''Miasto Aniołów'' to top 3 w mojejk olekcji romansów i dramatów jednocześnie. Erotyka w kinie pokazuje różne oblicza i nie zawsze jest widoczna dla publiki. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 35 Napisano 2 godziny temu A dla kogo jest widoczna? Miasto aniołów to był gniot kompletny a główna scena to jakiś dramat xD i co ma demencja brusa do ról które zagrał wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choru (R.I.P.) 2 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Z thirrelów polecam Ci film ''Siedem'' co do Bruca Willisa wypowiadałem się jakiś czas temu. Aktor perfekcyjny kina akcji, ale zapłacił za to chorobą która go obecnie zabija niestety. Nicolas Cage i słynne ''Miasto Aniołów'' to top 3 w mojejk olekcji romansów i dramatów jednocześnie. Erotyka w kinie pokazuje różne oblicza i nie zawsze jest widoczna dla publiki. dla ciebie to najlepiej brokeback mountain pedziu, śmierć lamusom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Z thirrelów polecam Ci film ''Siedem'' co do Bruca Willisa wypowiadałem się jakiś czas temu. Aktor perfekcyjny kina akcji, ale zapłacił za to chorobą która go obecnie zabija niestety. Nicolas Cage i słynne ''Miasto Aniołów'' to top 3 w mojejkolekcji romansów i dramatów jednocześnie. Erotyka w kinie pokazuje różne oblicza i nie zawsze jest widoczna dla publiki. Z Willisem najlepsze szklane pułapki, kod merkury i szósty zmysł. Miasto Aniołów też lubiłam. Lubie filmy w kturych jest dużo dialogu i szukania siebie i drogi życia i jeszcze dodana erotyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 35 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Z Willisem najlepsze szklane pułapki, kod merkury i szósty zmysł. Miasto Aniołów też lubiłam. Lubie filmy w kturych jest dużo dialogu i szukania siebie i drogi życia i jeszcze dodana erotyka. Prowadzić troll czy tam projekt też trzeba umieć. Tak gwoli ścisłości. Przeginanie w jakakolwiek stronę jest bezczelnością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach