choroszcz wzywa 39 Napisano 2 godziny temu ale wam dziś odpjerdala wszystkim chyba słoneczko za mocno przygrzało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choru (R.I.P.) 2 Napisano 2 godziny temu dobra pety, soundtrack straszniejszy niż main theme z archiwum x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, choroszcz wzywa napisał: ale wam dziś odpjerdala wszystkim chyba słoneczko za mocno przygrzało Dziś malo słońca bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, OdbytnicaBoża napisał: A dla kogo jest widoczna? Miasto aniołów to był gniot kompletny a główna scena to jakiś dramat xD i co ma demencja brusa do ról które zagrał wtf Ja poznasz inny język i życie niż rynszok Boni to się dowiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 35 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ja poznasz inny język i życie niż rynszok Boni to się dowiesz Nie bądź śmieszny. Kolejny raz wystawiasz sobie świadectwo jaki naprawdę jesteś. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Z Willisem najlepsze szklane pułapki, kod merkury i szósty zmysł. Miasto Aniołów też lubiłam. Lubie filmy w kturych jest dużo dialogu i szukania siebie i drogi życia i jeszcze dodana erotyka. Najlepsze to fakt i dlatego fizycznie dał radę, ale psychika pózniej siadła niestety. Miasto spoko jak mówisz. Witaj w klubie, bo szukanie siebie i drogi mam w realu od dawna plus erotyka która czasem i mnie dotyka Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 39 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dziś malo słońca bylo na ich łysiny wystarczająco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, OdbytnicaBoża napisał: Nie bądź śmieszny. Kolejny raz wystawiasz sobie świadectwo jaki naprawdę jesteś. Dobranoc. Nie musisz mi wierzyć nie oczekuje tego. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, OdbytnicaBoża napisał: Nie bądź śmieszny. Kolejny raz wystawiasz sobie świadectwo jaki naprawdę jesteś. Dobranoc. Czyli jaki jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, choroszcz wzywa napisał: na ich łysiny wystarczająco A ty masz bujne włosy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 39 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A ty masz bujne włosy? nie jestem typem, więc nie mam ani zakoli ani łysiny, to wystarczy, aby mi słońce w czerep za mocno nie przygrzało Edytowano 2 godziny temu przez choroszcz wzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Spaghetti .... napisał: Najlepsze to fakt i dlatego fizycznie dał radę, ale psychika pózniej siadła niestety. Miasto spoko jak mówisz. Witaj w klubie, bo szukanie siebie i drogi mam w realu od dawna plus erotyka która czasem i mnie dotyka Może ta psychika i tak by siadła z powodu choroby? Ale w fajnych filmach zagrał. 50 twarzy Graya oglądałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, choroszcz wzywa napisał: nie jestem typem, więc nie mam ani zakoli ani łysiny, to wystarczy, aby mi słońce w czerep za mocno nie przygrzało Noe jestem typem to kim jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 35 Napisano 1 godzinę temu Polecam gejoski film żydowski gdzie ładny pan dostawał listy do skrzynki od adoratora i zdradził babe z tym kolesiem chyba. Fajne miał uszy słodkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz wzywa 39 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Noe jestem typem to kim jestes? no domyśł się kim, skoro przyjmiemy istnienie 2 płci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, choroszcz wzywa napisał: no domyśł się kim, skoro przyjmiemy istnienie 2 płci Jesteś ekskluzywna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: 50 twarzy Graya oglądałeś? Podobno jedne narzejaly że słaby aktor a inne przychodzily z ogorkiem do kina 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 35 Napisano 1 godzinę temu Ten film się nazywa listy od nieznajomego i naprawdę istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 12 minut temu, Onaaaa napisał: Może ta psychika i tak by siadła z powodu choroby? Ale w fajnych filmach zagrał. 50 twarzy Graya oglądałeś? Może nie wykluczam tego, ale znam się na psychologii i uwierz mi, że jego psychika pomimo gry twardziela siadła stąd ta demencja. Zagrał świetnie w wielu filmach to prawda. Tak oglądałem Greya, to już zupełnie inny klimat Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 35 Napisano 1 godzinę temu Jakie teorie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, OdbytnicaBoża napisał: Jakie teorie xD Skończ Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OdbytnicaBoża 35 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Skończ Boni Bo pisze prawdę. Wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, OdbytnicaBoża napisał: Bo pisze prawdę. Wiem. Taka jest twoja prawda ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 801 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Pusio sennik tak napisał: Podobno jedne narzejaly że słaby aktor a inne przychodzily z ogorkiem do kina Bo autor taki sobie był i film też ale takie filmy są właśnie ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pusio sennik tak 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Bo autor taki sobie był i film też ale takie filmy są właśnie ciekawe No nie wiem ken jak adwokat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moderacja_official 4 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Spaghetti .... napisał: Taka jest twoja prawda ... A tutaj masz całą prawdę https://iili.io/Fy3z6yF.gif Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 38 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, moderacja_official napisał: A tutaj masz całą prawdę Nie, to ja znam prawdę Moon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach