Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 30 lat, 3k na rękę, jak poznać i zaroochac 18stke?

Polecane posty

Gość gość

Moja obecna kobieta jużmnie nie kocha i nie okazuje czułości. Nie dziwię się jej bo jeseśmy w związku od ponad 5 lat. Roochanko też już nie takie samo jak kiedyś :( Ona i ja potrzebujemy odmiany, i chyba każde z nas pójdzie swoją drogą. Ja bym chciał poznać jakąś 18 latkę, może być nawet z ukrainy. Ja jej zapewnie mieszkanie bo mam swoje, a ona mi urodzi dziecko. Mam szansę wykonać swój plan? Od dawna nie wyrywałem żadnych dup, jaki teraz trzeba mieć samochód i ubranie aby imponować licealistkom? O czym ****ajerować?

Gość gość
w sumie kasą można małolatom zaimponować, bo po wpisie widzę, że wysoko inteligencja nie jest twoim atutem ;)

Gość gość
:P

Gość gość
Masz 37 lat

Gość gość
dlaczego twierdzisz iz autor ma 37 lat, jak napisal, iz ma 30 lat?

Gość gość
manager 37 letni :D

Gość gość
ty chcesz utrzymac 3 osobowa rodzine za 3 tysie? haha jestes zalosny.Jak ja zarabialam tyle to ledwo mi wystarczalo do wyplaty a utrzymuje sie sama i utrzymuje sama mieszkanie w zyciu przy takich zarobkach nie pomyslalabym zeby zakladac rodzine

Gość gość
A ja pracuję w wojsku i mam 3200 na rękę i nic nie płacę za mieszkanie, za 6 lat będę na emeryturze i jeszcze parę lat mi zostanie do czterdziechy:P Laski wyrywam na pewność siebie, po części wynika ona z tego, że mam tyle hajsu.

Gość gość
Z taką pensją gołodupca to tylko ukrainki. Pewnie jeszcze manager czyli nic nie umie.

Gość gość
3200 "tyle hajsu" hahaha, oplulam ekran ze smiechu. Jestes golodupcem z marna pensyjka i pewnie jeszcze zyjesz na koszt mamusi swoja wyplate odkladajac do skarpety.3 tys to sa pieniadze na utrzymanie dla jednej osoby, mozna zyc za mniej ake jskim kosztem. Zyjac normalnie to trzy tysie to jest na styk. Nawet pewnie sobie ciucha niw kupisz a na obiadki do mamusi zwalasz.

Gość gość
menadżer mitoman :D

Gość gość
Wróc jak będziesz miał 5-cyfrową pensję :P

Gość gość
3200, opłaty telefon + internet 100 zł/mies. , paliwo do samochodu jakieś 300 zł (dużo jeżdżę w weekendy), co miesiąc kupuję sobie jakiś fajny gadżet, mam sprzęt stereo za 8 tyś., komputer za 5 tyś. Na wiosnę zaczynam budowę domu, mam już zakupione 1000 pustaków i 2 tony stali, działkę dostałem od rodziców 20 arów - wystarczy aż nadto. Fajnie być młodym i ogarniętym:)

Gość gość
no tez mi ogarniecie, zycie na koszt rodzicow rzeczywiscie zaradny jestes :/ typowy pasozyt. Swoja droga naucz sie pisac tys, a jako gadzet kup soie slownik ortograficzny