Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skompromitowany na maksa

Moje drugie życie z kochanką ujrzało światło

Polecane posty

Moja żona wynajęła detektywów,o czym nie wiedzieliśmy.Czas śledzenia był stanowczo za długi.Wyszły straszne nagrania.Przypuszczam,że kompromitują nas okropnie.Żona niestety nie chce mnie znać,zero rozmów,spotkań.Mam obiecane,że wkrótce nasze dzieci je obejrzą .Niestety,to nieobliczalna osoba,dotrzymuje słowa.Mam" mega" stracha.Boję się,że stracę dzieci.Jak powstrzymać żonę od tego?Co zrobić?Jestem u kresu wytrzymałości.Poradźcie coś sensownego.

Gość gość
odpowiedzialny , dorosły z podniesionym czołem ponosi konsekwencje

Gość gość
Nie pytaj nas co robic. Zapytaj kochanke. Dzi****z. Dzieci powinny wiedziec jakiego maja ojca palanta.

Tak wyszło.Nie obrażaj jak nie znasz życia.

Gość gość
żona doopy nie chciała dawać?

Gość gość
To ty nie znasz zycia skoro leciales na dwa fronty i liczyles na to ze jestes taki sprytny i przebiegly ze sie nie wyda. Oby zabrala ci wszytko.

Gość gość
jak nieobliczalna i jej nie kochasz to czemu się z nią nie rozwiodłeś wcześniej ? Tak śpieszno Ci było do kochanki? Za głupotę się płaci. A dzieci szkoda, niech zobaczą.

Kochanka to nic wiążącego, tylko spotkania.Nie mamy zamiaru rozwodzić się..A ta wyskoczyła jak filip z konopii.Trzeba było o tym ze mną rozmawiać a nie wygłupiać się.Teraz tym bardziej wiem,że to cios poniżej pasa.Pies ogrodnika.

Gość gosciowa
Czy ty w ogole widzisz co Ty piszesz? Miala cie zapytac czy ja zdradzasz, zebys zaprzeczyl. Miala watpliwosci i to sprawdzila. A cios ponizej pasa jest z Twojej strony, bo nie chcesz sie rozwodzic, ale ****asz na boku.. jestes zalosny i osmieszasz sie strasznie swoimi argumentami, ktorych nie ma. Fakty sa takie, ze zdradzales jakis czas, z premedytacja, ona cie nakryla i nic juz nie mozesz zrobic. Twoje proby zwalania na nia winy sa wrecz niebywale.. po rozwodzie powinni ci psychologa zasadzic zanim bedziesz mogl sie z dziecmi spotykac..

Nie wyjeźdżaj z psychologiem.Spokojna głowa.Skoro coś jej nie grało,trzeba było zadbać o rozmowy a nie przesiadywać z przyjaciółkami.Na to miała czas,a teraz wielkie oczy.Nie jestem niewolnikiem.

Gość gość
''pies ogrodnika'' :D ty jesteś nienormalny :o jak ci wierność nie pasowała a chodzi o nią w małżeństwie to trzeba było sie nie żenić... oby ci żona wszystko zabrała i pokazała dzieciom jakiego mają tatusia ku/rwiarza

Gość 1gość
zamiast latać z fiu/tem trzeba było rozmawiać jak miałeś pretensje do żony o przyjaciółki

Gość gość
przyniosłeś wstyd dzieciom jak poznają prawdę

Typowe babskie gderanie..Prosiłem od radę a nie wyzwiska.

Gość gość
a ty latasz bez cipki?

Gość gość
"Straszne zdjęcia"? To dopuszczałeś się strasznych rzeczy?

Gość gość
widać,że ty przyjaciół nie masz i zazdrościsz żonie mieć takiego męża/ojca ,to lepiej nie mieć wcale

Tak,zdjęcia okropnie kompromitujące.. Byli wszędzie.Mieli dużo czasu.Jak mogliśmy o tym nie pomyśleć? Diabeł ogonem zamiata.

Gość gość
"Kochanka to nic wiążącego..",a "żona się wygłupiła" Obie powinny kopnąć takiego jełopa w doopę.

Gość gość
następny który myśli,że jest taki sprytny,że nigdy się nie wyda a jak się wydało to aferuje jak baba żona była nieobliczalna jak za takiego k****arza wychodziła ale widać rozum jej wrócił

Gość Dostaniesz wpoierdol
Po pierwsze to sam jesteś tą " nieobliczalna osoba" Po drugie twoja żona jest bardziej dojrzała od ciebie , powinna ci skopać d**e !

Gość gość
No tak, ludzie, którzy żyją tak, że ich dzieci nie muszą się za nich wstydzić, nie miewają kochanek...Rzadko się zdarza, żeby zdrajca już za życia został za zdradę ukarany, cieszy więc chociaż ten jeden przypadek. Niemniej, ból jaki sprawiłeś żonie i dzieciom jest nieopisany. Warto było?

20:06 bo każde z nas lubi te gierki.I o to nam chodziło od początku..

Gość gość
Złamanie życia swojej rodzinie to dla Ciebie gierki?!!

Gość gość
Co się czepiacie chłopa? Szedł sobie spokojnie z bukietem kwiatów dla żony i biletami do kina dla dzieci a tu nagle z zaskoczenia spadł na niego romans! Obezwładnił, nie mógł się chłop bronić, no niewinny przecież, biduś...:P

Gość gość
ten romans to mógł na niego spaść,a nawet go zgwałcić jak chłopina rosół w domu wciągał jak żyć!??? a żony takie nieobliczalne,a nowoczesne cholery-detektywów wynajmują,zdjęcia upubliczniają i co taki chłop ma zrobić ? obwiesić się przyjdzie!

Gość gość
jaki biedny chłopina!!!!!!!!!!co za szmata!!

Gość gość
pies ogrodnika, nawet poduczyć swojemu facetowi na boku nie dała:p

Gość gość
ale wy głupi jesteście, nie wiecie jak było a piszecie bzdety i wyzywacie, skąd wiecie jak było? czasami facet mówi do was wprost o co chodzi i jak grochem w ścianę, dopiero jak zdradzimy to wielkie halo, wyzwiska, pogróżki, detektyw i mieszanie z błotem kochanki.. a jesteśmy w związku dla dziecka, serce się kroi jak mały mówi że chce być z tatą i mamą, tylko kiedy ta mama nie widzi że jest też żoną a nie tylko mamą..