Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skompromitowany na maksa

Moje drugie życie z kochanką ujrzało światło

Polecane posty

Nie jesteśmy już tacy młodzi.Drugie życie trwa dość długo.Zdjęcia kompromitujące.Nasze dzieci są dorosłe.Nie przekreślam swojego małżeństwa.Kuźwa,pogubiłem się..Kochanka to przeszłość.Nie chcę mieć z nią kontaktu..Chcę nadal mieć rodzinę.Żona zawzięła się i na pewno zdania nie zmieni.Policja w niczym mi nie pomoże.Fakty są faktami.A ja zabiegam jak ostatni głupek.Faktycznie nasrałem w rodzinę,obesrałem się,już gorzej nie może być.Żyć się nie chce.

Gość gość
Oj tam,oj tam nic wielkiego sie nie stało . Leć w zaparte , a te zdjęcia to fotomontaż :D

Gość gość
Na miejscu tej żony,zaprosiłabym detektywów na spotkanie z dziećmi.Detektywi i będą świadkami w sądzie. Co to za rady:"idź zaparte". To są profesjonaliści z licencją a nie znajome ale buractwo!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
gość dziś Oj tam,oj tam nic wielkiego sie nie stało . Leć w zaparte , a te zdjęcia to fotomontaż kolejna szmata udziela k***wskiej porady

Gość gość
następny k****arz!

Gość gość
Każda zdradzana żona/mąż powinien wynajmować detektywów,wtedy takie zdradzające ścierwo nie wyprze się.

Gość gość
Wściekłe Dulskie matrony , babole, obcięte na babochlopy :p

Gość gość
Nie chcesz znać kochanki przelałeś na tę kobietę odrazę i wszystkie negatywne uczucia jakby była wyłącznie winna. Była fajna póki była tajemnicą, a teraz nią gardzisz? Nagle się obudziłeś i chcesz odzyskać zonę, a tę druga kobietę kopnąłeś w kąt jakby była wstydliwą zabawką? Ty chyba nie liczysz się z uczuciami nikogo, myślisz tylko o sobie, nagle się przestraszyłeś ze zostaniesz bez rodziny, pewnie bardziej się martwisz co otoczenie powie i tego, że stracisz pewien status ojca i głowy rodziny. Myślisz, że tylko żonę skrzywdziłeś?

Gość gość
Idź na terapię Masz teraz poczucie winy, obniżona samoocenę i nie widzisz nic ponad ratowanie zdechlego związku Przy okazji srasz teraz na kochankę Ogarnij się bo się tylko pograzasz

Gość Sjsjjsjxnnx
Autorze a czy Twoja zona z Toba sypia?

Gość gość
Myślisz, że tylko żonę skrzywdziłeś? " To dobrze,że chociaż teraz dotarło do ciebie,że możesz stracić wszystko.Wszystko postawiłeś na jedną kartę;albo żona albo kochanka Czy to wyszło od ciebie,czy żona zażądała? Autorze,nie można mieć ciastko i zjeść ciastko Musisz teraz konsekwentnie działać by udobr***ać żonę.To ona jest najważniejsza .Myślę,że twoja kochanka liczyła się,że tak się może skończyć.

Gość mandariinkii
Nie jestes ojcem, samo splodzenie nie tworzy ojcostwa. Gdyby Twoje dzieci byly u ciebie na 1 miejscu i kochalbys je z calego serca to chocby twoj kurd**elek sterczal jak na wojnie, nadchodzil koniec swiata a przed toba stalaby naga miss universe i krzyczala bierz mnie to nic bys nie zrobil bo caly czas w Twojej glowie bylyby niszczace konsekwencje dla twoich dzieci. Zamiast ich dobra na cale zycie wybrales swoje wyuzdane przyjemnosci, sam zadecydowales gdzie stawiasz priorytety. W zwiazku z tym nie jestes ojcem a tylko plodzicielem. Mysle, ze w odpowiednim wieku dzieci maja prawo a wrecz powinny znac prawde o ojcu, ktory zamiast ich wybral kvrestvo. Dla ktorego od nich wazniejsza byla para cyckow i kawalek d**y jakiejs zupelnie obcej lafiryndy. Watpie, ze ta twoja niunia ci na starosc szklanke wody poda, ale masz to na co sobiue zapracujesz. A twoim dzieciom z calego serca zycze, by ich mama poznala cudownego mezczyzne, ktory zastapi im ciebie i bedzie ich prawdziwym tata i oby szybko zapomnialy o tobie.

Gość gość
A ja myślę,że kochanica nie odpuści i dalej będzie wpi...... się w jego życie,one są bez honoru .Przecież ona chciała być ważniejsza od żony,ale wyszło inaczej.To tylko ****adełko autorze,zero kontaktu z tą zdzirą

Gość gość
Autorze ile masz lat?

Gość gość
Zero kontaktu z tą zdzirą. Jasne bo to zła kobieta jest, a on taki biedny ona go omamiła, rzuciła urok. A może ona się zakochała, a on to wykorzystał? Myślicie, że kobiety potrafią tak chłodno podejśc do seksu? Mogę się założyć, że ona czuje do niego coś więcej a dla niego to była dobra zabawa i odskocznia, A teraz ona ma być tą najgorszą, a on niewinny i skrzywdzony? Przestańcie wyzywać ludzi, oboje są dorośli oboje podjęli taką a nie inna decyzję ona go siłą nie ciągnęła, najprawdopodobniej to on za nią latał i adorował i zawrócił jej w głowie, tak jest zazwyczaj kobiety nie nachodzą facetów nie są nachalne nie narzucają się, to faceci zabiegają o względy kobiety. Jeśli on tak potraktował tę kobietę, jak zabawkę, a teraz w kąt jak rzecz to ja mu życzę żeby żona tez go kopnęła w kąt. Ja bym się na miejscu tej zony zgadała z ta kochanką i dała mu do pieca bo on się bawi ludzkimi uczuciami.

I bardzo dobrze Ci tak. Masz za swoje tchórzu. Trzeba było podjąć odpowiednie kroki, a nie czekać aż żona się dowie od kogoś. Teraz powinna dać Ci kopa w doopę i dowalić alimenty. Teraz możesz mieć kochankę na stałe. Zastanów się czy było warto ściemniać...

Gość Sorina
Kogo obchodza uczicia tej kobiety?Wiedziała ze jest zonaty,wiec dobrze jej zdzira mogla się nie pchać,jak suka nie da to pies nie weznie.

Gość gość
ha ha ha co za DEBIL ja jeszcze bym go wykastrowała i zabrała wszystko . W gaciach i bez fiuta do kochanki WON

Gość gość
kochanka i zona powinny ci skopac d**e i wyperdolic na zbity ryj rozwod z twojej winy dla zony a dla kochanki starty moralne zalosny frajerze... jestes smieciem i hujem i nie peirdol nam tutaj o twojej milosci do zony nawet jak da ci szanse to odda ci z nawiazka i zniszczy cie zobaczysz..

Gość gość
szmaciarz najpierw pierdlil sie z kochanka a teraz nagle nie chce jej znac to tylko swinia i huj tak postepuje.

Gość gość
kochanka wiedziała ,że jest żonaty przez myśl im nie przeszło,że żona w białych rękawiczkach odkryje ich k***wstwo oczywiście z kochankę omijaj na kilometr,to zły babszty,to ona rozwalała ci małżeństwo, chyba bardzo mamiła cię,a ty bidulku dałeś się tak ??? a teraz draniu kajaj się przed żoną a co myslałeś s.....,że będziesz miał i rodzinę i kochankę?

Gość gość
no to teraz kochanka wyje po kątach no widzisz bidulku,jak skrzywdziłeś swoją odskocznię?! brawo dla zony

Powiedziałem już wszystko.Co niby jeszcze może być ważniejsze.?Na stare lata zbłaźniłem się i nigdy sobie tego nie daruję.Jeszcze raz mówię,że nie ma takiej opcji bym spotkał się z przyjaciółką.To moja decyzja ostateczna. Było ,minęło.Nie będę przekreślał swojej rodziny.Leżę, a wy jeszcze dowalacie mi.Wielkie dzięki,nie baty mi chodziło.

Gość gość
szmaciarz!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ile masz lat autorze?

Mam swoje lata i czuję się jak ostatni gówniarz.Nie pierdziel,że żona w białych rękawiczkach... Wszystko biorę na klatę.

Doszło do rozmowy z żoną .Dzieci nie chciały uczestniczyć w dzisiejszej rozmowie,przełożyliśmy na następne spotkanie.Wszystko postawiłem na jedną kartę.Albo mi wybaczą ,albo nie.Dostałem szansę i tego się trzymam..Za dużo nie mogę tu wyjawić ze zrozumiałych względów.Najważniejsze ,że coś drgnęło. Nie życzę tego najgorszemu wrogowi!

Gość gość
pojawiłeś się zboczeńcu,nie żal mi ciebie ani trochę jeszcze cię zona nie wywaliła z domu?

Gość Cyganeczka1
Mieszkasz z dziecmi ?A czemu wamn tak zal kochanki,ona też nie jest niewinna pchała sie żonatemu facetowi do łóżka wiec ma za swoje,nie jest lepsza od niego.A Ty rozumiem że mieszkasz z dziecmi ?