Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobno III wojna wybuchnie 30 listopada 2016 jesteście już gotowi?

Polecane posty

Gość gość

najpierw wojna z muzułmanami w Europie, a potem to się rozleje na resztę świata, jesteście przygotowani?

Gość gość
taaa; przeżyłem już przynajmniej 10 wybuchów 3. wś i jakieś 20 końców świata. Wszystkie daty były "pewne" :D

Gość gość
Ja przeżyłem ich znacznie więcej, przynajmniej 25 III Wojen Światowych, tylko końców świata nie pamiętam, ale na pewno parę było, wszystkie przeżyłem ;-)

Gość WieściZeŚwiataNiepokoją
Wszystko wskazuje na to, że wojna zbliża się wielkimi krokami. Rosyjskie władze zaapelowały właśnie do swoich obywateli, aby pilnie powrócili do ojczyzny. Zalecono, aby wszyscy, którzy tylko mogą, wrócili do Rosji. Zasugerowano tym samym, że wojna światowa może wybuchnąć w każdej chwili. Jak donosi brytyjski dziennik Daily Star, Rosjanie zostali poinstruowani, żeby wracać pilnie do kraju. Dotyczy to też młodzieży, którą uczęszcza do zagranicznych szkół. Nakazano, aby rodzice polecili im przerwanie edukacji i pilny powrót do Rosji. Świat znalazł się w niebezpiecznym momencie. Napięcie jakie powstało między Rosją a Stanami Zjednoczonymi, może doprowadzić do tego, że mocarstwa te nie będą już prowadzić wojnen pośrednich takich jak te w Syrii i na Ukrainie, tylko szykują się na militarną konfrontację i to najprawdopodobniej z wykorzystaniem broni jądrowej. Wskazuje na to tak wiele poszlak, że to czas, aby zacząć się poważnie obawiać o naszą przyszłość.

Gość gość
Wystarczy podsumować sekwencję zdarzeń z ostatnich tygodni. Rosjanie przeprowadzili na przykład wielkie ćwiczenia angażując w nie aż 40 milionów obywateli. Sprawdzano w nich zdolność do ewakuacji ludności do schronów przeciwatomowych. Do tego dochodzi fakt rozmieszczenia w Obwodzie Kaliningradzkim rakiet średniego zasięgu Iskander, które są w stanie przenosić broń jądrową. W ich zasięgu jest praktycznie cała Polska. Pewnym wskazaniem jest też wypowiedzenie przez Rosję umów na temat redukcji potencjału nuklearnego. Z drugiej strony Amerykanie też ćwiczą naloty zarzucając atrapy bomb atomowych. Ich generałowie grożą wojną nie tylko Rosji, ale też Chinom. Nie pozostali im dłużni ich odpowiednicy w armii rosyjskiej. Generał Jewgienij Bużynski powiedział w wywiadzie dla BBC, że jeśli USA chce konfrontacji, to będzie konfrontacja i to na wszystkich frontach. Dzisiaj nadeszły informacje, że Rosja dokonała testów rakiet balistycznych wystrzeliwując je z okrętów podwodnych i z wyrzutni mobilnych. Rakiety potem spadły na poligon wojskowy na Kamczatce. Niestety wygląda na to, że Stany Zjednoczone dążą konsekwentnie do tej wielkiej wojny zdając sobie sprawę, że ich dominacja militarna nie będzie trwała wiecznie. Obecnie czekamy jeszcze na rozstrzygnięcie wyborów prezydenckich w USA i jeśli będzie ono mogło być niekorzystne dla grup interesów sprawujących obecnie władzę w Ameryce, a czym byłby wybór Donalda Trumpa, wielka wojna może się zacząć jeszcze przed 8 listopada. Z drugiej strony gdy wybory wygra Hillary Clinton, wojna może wybuchnąć i tak, tylko nieco później. Wszystko wskazuje na to, że idą ciężkie czasy, ale większość ludzi jeszcze tego nie dostrzega...

Gość gość
mam bunkier z własnym zasilaniem, dojsciem do studni głębionowej i zapasami zaracia na 3 lata

Gość gość
dobry jesteś :-) brawo! :-)

Gość gość
a jak można zrobić zapasy żarcia na 3 lata? no i jak wytrzyma własne zasilanie przez 3 lata?

Gość gość
Amerykańska walka o demokrację i porządek na świecie polegająca na interwencjach wojskowych, wspieraniu militarnie i finansowo określonych państw czy dosłownym obalaniu dyktatorów spowodowała, że USA ma na świecie coraz więcej wrogów. Czy to możliwe, że to właśnie Stany Zjednoczone będą odpowiedzialne za wybuch III wojny światowej? Specjaliści uważają, że obecna sytuacja polityczna przypomina to, co działo się przed pierwszą wojną światową. Czy wojna naprawdę wybuchnie? Jeśli tak, już nie Wielka Brytania i Niemcy będą odpowiedzialne za wybuch konfliktu.

Gość gość
znowu niemcy? dobrze ze bunkier mam juz wybudowany

Gość gość
przestańcie pitolić...

Gość gość
bunkier to za mało, musi być szczelny, bo Amerykanie chcą użyć broni biologicznej, a Rosjanie atomowej. Poza tym pod pretekstem skażenia będzie się szczepić ludzi chorobotwórczymi szczepionkami, Polska już teraz truje własne dzieci i zgodziła się sprowadzać skażoną, modyfikowaną genetycznie żywność, a to pierwszy krok do depopulacji, a ci co przeżyją zostaną niewolnikami, coś jak jeńcy w czasie II WŚ.

Gość gość
Moj bunkier, moja sprawa. nie po to kase ze spadku na niego wydałem zeby mowic co i jak.

Chciałem cię poinformować że wojna z brudasami arabskimi na terenie Azji toczy się na łącznej powierzchni malutkiej wyspy Sri Lanki i ciągle się zmniejsza. Wojna z brudasami w Europie? A gdzie oni są? Jak sobie ich nasprowadzali niektórzy to niech sobie z nimi walczą teraz na swoim podwórku.

Gość BaszarAlAssad
„Jesteśmy świadkami eskalacji konfliktu. Głównym celem Stanów Zjednoczonych jest utrzymanie amerykańskiej hegemonii nad światem. Amerykanie nie pozwalają nikomu być partnerem na arenie politycznej lub międzynarodowej, czy to Rosja lub nawet sojusznicy na Zachodzie. W związku z tym, czuć zapach konfliktu, który można opisać jako trzecią wojnę światową. To jest odczuwalne, to wisi w powietrzu, choć nie ma jeszcze bezpośredniej konfrontacji wojskowej”- powiedział prezydent Syrii.

Gość WojnaJużTrwaTerazArmagedon
...konflikt - jeżeli rzeczywiście wybuchnie - będzie prawdziwie globalny, o wiele bardziej śmiercionośny, z dużo większa liczbą ofiar i mniejszym respektem dla granic państwowych, niż w czasach poprzednich wojen, co doprowadzi do kolejnych eskalacji. Lista "spokojnych" krajów Global Peace Index znacząco się skurczy - puentuje O'Grady. http://fakty.interia.pl/swiat/news-czy-trzecia-wojna-swiatowa-juz-trwa,nId,2290285

Gość gość
Świat płonie. Fanatycy religijni grożą innowiercom. Muzułmanie masowo wyruszają do Syrii i walczą w wojnie domowej. Dżihad się rozkręca. A do tego tuż przy polskiej granicy Putin popisuje się rakietami, które mogą przenosić bombę atomową. Prorocy i jasnowidzowie ostrzegali już setki lat temu, że podobne wydarzenia zwiastują wybuch III wojny światowej. Islam pokona w niej chrześcijaństwo, a Franciszek będzie ostatnim papieżem. Czy powinniśmy już szykować się na armagedon? http://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/przepowiednie-o-iii-wojnie-swiatowej-sie-sprawdzaja/m4jyrdq

Gość gość
– Nastaną bardziej bolesne wojny i bitwy, z ogniem i mieczem nadejdą z Persji – pisał Nostradamus o tym przed wiekami. Persja pokrywa się niemal z dzisiejszym Irakiem! A to tam dzieją się najstraszniejsze masowe mordy. Proroctwa potwierdzał najbardziej znany polski jasnowidz Krzysztof Jackowski, a zmarły ojciec Klimuszko zapowiadał, że w czasie kolejnej światowej wojny ważną rolę odegra Polska. Wielu z jasnowidzów i proroków ostrzegało o tym, że wojnę wywołają radykalni wyznawcy Allaha. Nostradamus napisał nawet, że przed wybuchem wojny światowej przez 10 lat świat zdominuje terror. Wprawdzie atak na World Trade Center miał miejsce w 2001, ale pospolite ruszenie dżihadystów zaczęło się od wojny w Iraku w 2003 roku. Ale akurat teraz mija dziesięć lat, od kiedy światem w 2004 roku wstrząsnęła seria ofiar z państw zachodnich, którym fanatycy ścinali głowy, a zamachy bombowe zabijały dziesiątki i setki niewinnych. Dziś to samo znów dzieje się na naszych oczach. W niedzielę znów kolejny szok i przerażenie. Terroryści obcięli głowę kolejnemu zakładnikowi, a premier Wielkiej Brytanii nazwał ohydne bestialstwo wprost: – To akt czystego zła. Przesada? Niemal w tym samym czasie papież Franciszek ostrzegał, że dziś możemy mówić, że III wojna światowa już się zaczęła! Co gorsza, może to mówić ostatni z papieży, bo to islam ma zakończyć chrześcijaństwo. I znów pisał o tym Nostradamus. – Arabski książę poprzez morze rzuci na kolana rząd kościoła, Królestwo kościoła będzie pokonane przez prawie milion Persów – pisał w zamierzchłych czasach. Ale tak źle jeszcze nie było, bo fanatycy założyli ostatnio kalifat. I to gdzie? W tym samym Iraku, w którym ohydne ścinanie głów się rozpoczęło. Radykalni fanatyczni muzułmanie mordują kobiety, dzieci i wszystkich, którzy nie przejdą na islam. Ofiarami są też chrześcijanie, ale wcześniej kościoły palono też w Egipcie, Syrii i krajach Afryki. Św. Malachiasz, XII-wieczny prymas Irlandii, według badaczy trafnie przewidział wybór poprzednich papieży, łącznie z Benedyktem XVI. Miał też proroctwo dotyczące Franciszka. To on ma być ostatnim papieżem! Malachiasz pisał, że to człowiek „który będzie paść owce podczas wielu cierpień, po czym miasto siedmiu wzgórz zostanie zniszczone i straszny Sędzia osądzi swój lud – przestrzegał wizjoner. Ile czasu nam zostało?

Gość gość
Ale za to kalendarz Azteków nie przewiduje jeszcze końca świata.Pocieszające :>

Gość gość
Farmazony ani Ruski ani Ameryka nikt nikogo nie zaatakuje. To chinole walna w Ruski. Gdzie nawet sie pewnie tego niespodzieja Ruski. To chinole sa najbardziej niebezpieczni i prawdopodobno ataku

Gość gość
Farmazony ani Ruski ani Ameryka nikt nikogo nie zaatakuje. To chinole walna w Ruski. Gdzie nawet sie pewnie tego niespodzieja Ruski. To chinole sa najbardziej niebezpieczni i prawdopodobno ataku

Gość gość
mam swoje lata i jeszcze tak nie ciekawie jak teraz to nie było a sciąganie z zagranicy swoich obywateli przez rosjan brzmi naprawde groźnie

Gość gość
Jeszcze za wczesnie na wojne :-) za 10 15lat jest ona mozliwa.

Gość gość
Ja osobiście tak jestem zmęczony życiem, że chętnie kibicuję temu wybuchowi wojny. Po prostu nie daję już rady, a problem w tym, że boję się popełnić samobójstwo. Jak raz stałem na dachu wieżowca i zastanawiałem się nad skokiem to nie dałem rady, dopadł mnie taki strach że szybko zszedłem z dachu i przez resztę dnia chodziłem roztrzęsiony. Może i są ludzie dla których ten scenariusz jest okropny lecz dla mnie byłby wybawieniem.

Gość gość
Dla ludzi zmęczonych życiem śmierć w ogniu wybuchu bomby termojądrowej byłby wybawieniem, ale niestety Polsce może to nie być dane, co najwyżej skażenie, a więc wieloletnie męczarnie w agonii.

Gość TajneDokumentyUSAgrożą
Wyciekły tajne dokumenty opatrzone nazwą: The U.S. Army Operating Concept. Owe dokumenty zakładają, iż w latach 2016-2040 dojdzie do globalnego konfliktu, w którym jedynymi zwycięzcami mają być Stany Zjednoczone. Dokument także wyjaśnia, dlaczego USA angażuje się w tak liczne konflikty zbrojne na całym świecie. Dzieje się tak, dlatego ponieważ w ten sposób armia USA zdobywa kolejne przyczółki, które zostaną użyte w czasie owej wojny. To sprawi, że działania militarne będą dzięki temu bardziej mobilne, efektywne i skuteczniejsze a to podstawy do tego, aby odnieść sukces i ostateczne zwycięstwo. Dlaczego akurat wojna i tego typu działanie? Otóż w ten sposób USA zapewnią sobie pozycję jedynego supermocarstwa na świecie, to pozwoli na moderowanie globalnych wydarzeń i przede wszystkim pozwoli na szybsze wprowadzenie nowego porządku świata, bo tak naprawdę to o to tutaj głównie chodzi. Nowy porządek świata zapewni kontrolę i władzę nad naszą planetą kilku rodom, które już dziś mają w garści rządy i międzynarodowe organizacje. Nowy świat będzie budowany na zasadach narzuconych przez USA, a jeżeli komuś się to nie spodoba to taka osoba w skuteczny sposób zostanie przekonana do zmiany swoich poglądów, jak bardzo często mogliśmy usłyszeć tego typu wyjaśnienia. Co jeszcze możemy dowiedzieć się z owego dokumentu? Generałowie piszą wprost, że należy nadal kontynuować udział w międzynarodowych konfliktach, oraz co szokujące, należy wzniecać nowe po to by utrzymać wpływy USA w poszczególnych miejscach na naszym globie, jest tu mowa głównie o starym kontynencie oraz Azji. Ta informacja jest, raz jeszcze napiszmy szokująca, ponieważ Stany Zjednoczone, państwo oficjalnie broniące praw człowieka i ładu globalnego, tak naprawdę zakłada kontynuowanie wojen i wszczynanie nowych konfliktów nie patrząc na ludzkie cierpienie i śmierć niewinnych ludzi a przede wszystkim dzieci.

Gość SzczeryDoBóluOptymista
Od wybuchu pierwszych bomb atomowych dzieli nas już tylko 44 dni, jak wypełnicie te swoje ostatnie dni życia?