Fajny ten sen tak 7 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, RC + napisał: Poza tym RT na kartach RTX 3050/ RX6600 da się, ale jest nierealistyczne, bo tyle ci to klatek zjada, że zwyczajnie bez sensu... Może ale jak już wywalam w kompa z tysiaka setup to chociaż się pobawić wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 8 godzin temu Poza tym u mnie będzie bardzo nastawienie na jakość obrazu bo mam monitory 60hz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 8 godzin temu Ty masz pewnie 144 albo ileś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 8 godzin temu Także ja będę wszystko wkanczal i celowal w okolice 45-60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 308 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Fajny ten sen tak napisał: Może ale jak już wywalam w kompa z tysiaka setup to chociaż się pobawić wszystkim No, pobawić się można... ale najlepsza zabawa to 120 fps i mysz ci tak pływa po ekranie, że nie czujesz żadnego ograniczenia czy laga... to jest jakość, a RT taka ozdóbka - moje zdanie. Prawdziwy przełom to był upscalling, bardzo lubię korzystać z DLSS/FSR. Ciekawostka: w Horizon Forbidden używałem FSR od AMD zamiast natywnego DLSS, bo ostrzejszy obraz był... zależy z gry na grę... jedne lepiej współpracują z FSR, inne z DLSS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 308 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Fajny ten sen tak napisał: Ty masz pewnie 144 albo ileś 120 Hz i free sync. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, RC + napisał: No, pobawić się można... ale najlepsza zabawa to 120 fps i mysz ci tak pływa po ekranie, że nie czujesz żadnego ograniczenia czy laga... to jest jakość, a RT taka ozdóbka - moje zdanie. Prawdziwy przełom to był upscalling, bardzo lubię korzystać z DLSS/FSR. Ciekawostka: w Horizon Forbidden używałem FSR od AMD zamiast natywnego DLSS, bo ostrzejszy obraz był... zależy z gry na grę... jedne lepiej współpracują z FSR, inne z DLSS. Mi to max 85 na sony retro poleci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 8 godzin temu Czy nawet 75 nie pamiętam dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, RC + napisał: 120 Hz i free sync. Ale jaki świat gier komputerowych się otworzy na mnie mam zaległości Takie fajne były indyki z grafiką gameboya to nie wychodzilo poza bety czasem stima Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 8 godzin temu Max payne 3 wreszcie przejdę jak człowiek bo na konsoli mnie odrzucilo 540p robiąc niby 720p silnik rockstara na ps3 to był gnoju kopa I to takie gry będę wybierał płytka crysis widziałem 25zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 308 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Fajny ten sen tak napisał: Max payne 3 wreszcie przejdę jak człowiek bo na konsoli mnie odrzucilo 540p robiąc niby 720p silnik rockstara na ps3 to był gnoju kopa I to takie gry będę wybierał płytka crysis widziałem 25zł Na Max Payne 3/GTA V to RX 6600/RTX 3050 będą szalały. Fallout 4/Wiedźmin 3 to samo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, RC + napisał: Ciekawostka: w Horizon Forbidden używałem FSR od AMD zamiast natywnego DLSS, bo ostrzejszy obraz był... zależy z gry na grę... jedne lepiej współpracują z FSR, inne z DLSS. To na ps5 mogę mieć 4k60 chyba bo gry od sony to zawsze wymaksowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, RC + napisał: Na Max Payne 3/GTA V to RX 6600/RTX 3050 będą szalały. Fallout 4/Wiedźmin 3 to samo. I o to chodzi ma dawać fan 999fps w 3d max 2001 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 8 godzin temu W sypialni będę miał kompa retro dla porównania jak to naprawdę slimaczylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, RC + napisał: Na Max Payne 3/GTA V to RX 6600/RTX 3050 będą szalały. Fallout 4/Wiedźmin 3 to samo. Dirt 2.0 pewnie pójdzie 3x fullhd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 308 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Fajny ten sen tak napisał: To na ps5 mogę mieć 4k60 chyba bo gry od sony to zawsze wymaksowane Sony też używa sztuczek jak checkerboarding (prymitywniejsza forma upscallingu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 308 Napisano 8 godzin temu Kiedyś sobie odpaliłem Spider-Mana od Sony i dla jaj zamiast DLSS włączyłem ten wbudowany uspcaller od firmy... patrzę na te wierzowce w oddali i se myślę... matko, jak oni się męczą na tych konsolach xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 8 godzin temu Dla mnie pcty to właśnie takie rzeczy 3 monitory, 32:9 monitor, 3d monitor, 500hz monitor + ultra Zwykle 4k60 16:9 mam na konsolach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, RC + napisał: Kiedyś sobie odpaliłem Spider-Mana od Sony i dla jaj zamiast DLSS włączyłem ten wbudowany uspcaller od firmy... patrzę na te wierzowce w oddali i se myślę... matko, jak oni się męczą na tych konsolach xD Coś ty tego nie widać nawet 85" 4k60 jak z 4,5m siedze to się wszystko zaciera A siadać 2m od ekranu nie lubię Najlepiej mi się ostatnio grało 130" 16:10 z 4m w emulator ps1 więc jestem dziwny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 8 godzin temu O właśnie tony przeszedłem 1&2 na 120" 16:9 Polecam sobie kupić rzutnik fajnie się gra nie przeszkadza że po ciemku siedzisz 2h zmeczysz się wylaczysz później znowu można tak z 4x dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 8 godzin temu Dmc5 czy ff7 na rzutniku jest geniusz po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 308 Napisano 8 godzin temu Emulacja PCSX2 vs PS2 z najlepszymi kablami na rynku... nie ma podjazdu. PC is King https://youtu.be/ZkCSZR0Yl14?si=SA3l6tv6m9GI9maG&t=255 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 8 godzin temu No i bijatyki rajdowe sporo gier pasuje niektóre oczywiście słabo się gra trzeba samemu sprawdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 308 Napisano 8 godzin temu Dobra... czas do roboty XD do potem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, RC + napisał: Emulacja To ja mam inaczej np w ps1 specjalnie daje 640x480 żeby uzyskać jak największe poziome czarne pasy, wtedy jest klimacik crt brodcastowego Kwestia osobistych preferencji znowu na ps2 wolę 1080i z pixelozom czyli pewnie 1 pixel rozciaga na 4szt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, RC + napisał: Dobra... czas do roboty XD do potem... No pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach