RC + 307 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Mega pozytywne wnioski z wywiadu. Po prostu patriota i polski chłop który chce, by polskie interesy były na wierzchu, a nie europejski pajacyk na smyczy jak Tusk czy Rafałek. Obejrzyjcie, warto. Edytowano 3 godziny temu przez RC + 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pojebana Klaudia 0 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Również zachęcam do obejrzenia tego wspaniałego wywiadu. Edytowano 3 godziny temu przez Pojebana Klaudia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UNA MADRE NORMALE 12 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, RC + napisał: warto Postawiłem na i5 7gen 4 core z rtx 3050 8gb w przyszłości. Będzie podpięty pod 3x fullhd 23". Kiedyś wymienię cpu na 7700 to da kopa tesz na razie różnica w cenie jest za wysoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Crysis powinien śmigać przynajmniej 3x hd może dlss pomoże do fullhd x3 Edytowano 2 godziny temu przez Fajny ten sen tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 307 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Fajny ten sen tak napisał: Postawiłem na i5 7gen 4 core z rtx 3050 8gb w przyszłości. Będzie podpięty pod 3x fullhd 23". Kiedyś wymienię cpu na 7700 to da kopa tesz na razie różnica w cenie jest za wysoka przyzwoity wybór. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, RC + napisał: przyzwoity wybór. Wyższe kadłuba 8gen+ od 700 w zwyz na części jeszcze drożej wychodzi 209 zł wyszedł bez karty wszystko jest nawet licecja wingrozy w płycie głównej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 2 godziny temu Pobawie się dawno nie miałem 23-25lat temu aktualnego pceta pod gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, RC + napisał: przyzwoity wybór. Straszny jest śmietnik na allegro uzywki kompletnie odrealnione ceny za komplet zbudowany, gotowce na 2gen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 2 godziny temu Stanieje kiedy i7 7700 to wsadze za stowke na razie 300 to drogo wychodzi za tylko kopa ht Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 307 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ta, na allegro to im na łby bije z cenami staroci... pro tip: nigdy nie bierz karty z miej v-ram niż 8GB nawet gdy na papieprze jest mocniejsza, bo poniżej 8GB będzie ją dławić każda nowsza gra. Edytowano 2 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 2 godziny temu Wszystkie gry płytowe powinny mieć przynajmniej 60fps na jednym myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 307 Napisano 2 godziny temu (edytowany) sprawdź czy zasilacz uciągnie RTX 3050, a jeśli nie, to czy jest możliwość wymiany zasilacza na mocniejszy, czy nie, bo płyta ma niestandardowy port na sekcje zasilania - to ważne. Bo niektóre desktopy pre-buildy HP czy Dell'a mogą mieć niestandardowe wejścia na płycie Edytowano 2 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Ta, na allegro to im na łby bije z cenami staroci... pro tip: nigdy nie bierz karty z miej v-ram niż 8GB nawet gdy na papieprze jest mocniejsza, bo poniżej 8GB będzie ją dławić każda nowsza gra. Ai mówi że 3050 8gb to najmocniejsza bez dodatkowego zasilania to mnie zadowala ta świadomość Większego budżetu nie mam ale i tak ma służyć do gier płytowych jak coś mam ps5 xsx i 85 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: sprawdź czy zasilacz uciągnie RTX 3050, a jeśli nie, to czy jest możliwość wymiany zasilacza na mocniejszy, czy nie, bo płyta ma niestandardowe wejście na sekcje zasilania - to ważne. Uciagnue widziałem filmy yt to polecany budzetowy zestaw gracza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 2 godziny temu Na części bym wydał z 2 kola i by było niewiele lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 307 Napisano 2 godziny temu (edytowany) pamiętaj, że podpinając RTX 3050 będzie potrzebny kabelek 8-pin z zasilacza podpiąć do niej. Jeżeli takiego kabelka nie ma, to są przejściówki, to się da zrobić, ale sam zasilacz musi uciągać. Edytowano 2 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 2 godziny temu Jak tam patrzylem 8gen czy nawet 7 jeszcze procki po 5 stów się zaczynaly Sam cpu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 307 Napisano 2 godziny temu Ja bym się wstydził tak drogo sprzedawać starsze sprzęty... sprzedawałem 10-gen Intela i5 za uczciwą cenę, nie zawyżając, to mi Radki i Seby skrzynkę zawalili pytaniami, bo nie wierzyli, że tak normalnie tanio sprzedaję procesor... w 5 minut nie było oferty, bo wykupiony xD To samo z RTX 2060, pogoniłem w 3 godziny od wystawienia. No, ale ja tak mam, że nie lubię januszować i uczciwe ceny daję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: pamiętaj, że podpinając RTX 3050 będzie potrzebny kabalek 8-pin z zasilacza podpiąć do niej. Jeżeli takiego kabelka nie ma, to są przejściówki, to się da zrobić, ale sam zasilacz musi uciągać. 6gb nie wymaga 8 zależy od modelu chyba zobaczymy Przejściówki z zasilania dysków twardych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 307 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Fajny ten sen tak napisał: 6gb nie wymaga 8 zależy od modelu chyba zobaczymy Przejściówki z zasilania dysków twardych? Tak, dwa razy sata na 8-pin. Przejściówka grosze kosztuje. Desktopy zazwyczaj mają wystarczająco kabli sata by dało się to zrobić i by został jeszcze jeden pod SSD. 6GB GPU nie bierz, lepiej wydać więcej na 8GB i się cieszyć z nowszych gier, bo poniżej 8 będą się dławić remastery crysisów na bank w postaci micro stutteringu Edytowano 1 godzinę temu przez RC + 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 307 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Jakbyś z 2 lata temu robił PC to byś u mnie na allegro wyłapał 2060 RTX za naprawdę spoko cenę... jakbyś zdążył przed Sebami, bo 3h i nie było xD Edytowano 1 godzinę temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, RC + napisał: Jakbyś z 2 lata temu robił PC to byś u mnie na allegro wyłapał 2060 RTX za naprawdę spoko cenę... jakbyś zdążył przed Sebami, bo 5 minut i nie było xD No ja patrzyłem testy 1080 vs 3050 to 3050 niewiele gorzej a dużo mniej prądu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 1 godzinę temu Ta 1080 to swego czasu chyba była topka i jakieś chore pieniądze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 1 godzinę temu 3599 złotych sama karta graficzna wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 1 godzinę temu Mówię ja mam obok ps5/xsx 4k60 85 to bardziej takie lekko starsze gry to będą ultra 8xAA pewnie zasuwac x3 fullhd może nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 1 godzinę temu Ale poleci wszystkie tylko medium itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, RC + napisał: Jakbyś z 2 lata temu robił PC to byś u mnie na allegro wyłapał 2060 RTX za naprawdę spoko cenę... jakbyś zdążył przed Sebami, bo 5 minut i nie było xD Też są do 650 to jakom najlepiej kartę graficzną w budżecie 650 max? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 307 Napisano 1 godzinę temu Pamiętaj o włączaniu wszędzie gdzie się ta DLSS. Quality jest już tak dobre, że ciężko odczuć różnicę od natywnej rozdzielczości w grze... no chyba, że stoisz jak słup w drzewo w oddali wpatrzony. Balance też daje radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajny ten sen tak 7 Napisano 1 godzinę temu Właśnie trzeba będzie jeszcze zglebic co poleci max zasilacza bez wymiany na tych przejściówki sata może coś takiego 3070 nawet mi mignol filmik że chyba też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach