Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem do wzięcia

Poznam kobiete która będzie mnie utrzymywała a w zamian

Polecane posty

Gość jestem do wzięcia

oferuje odjazdowy seks, gwarantuje orgazmy oraz będe czułym partnerem. Nie pije i nie oglądam sportów w TV. Moge robić pranie i robić zakupy. Zapraszam chętne panie, wiek do..... 50tki niech będzie, jak kobieta z klasą. Love Forever. Muchas Gracias.

Gość znudzona sexem
Eee.. Regularne orgazmy mam od dawna, żadna nowość. Tylko robić pranie i zakupy.. Święta idą, przydałoby się umyć okna. I samochód posprzątać, o. I pawlacz w przedpokoju wreszcie zamontować. No i kran cieknie..

Gość znudzona sexem
No i trzeba by odmalować łazienkę i sprzątnąć schowek. I powiesić te półki, które stoją w sypialni za szafą.

Gość znudzona sexem
To może na wikt bym przyjęła, jakby się starał. Ubierać nie będę, nie znam się na wymaganiach metroseksualnych chomików. Hipsterów tym bardziej.

Gość gość
Poznam mężczyznę, który będzie mnie utrzymywał, a w zamian oferuję odjazdowy wygląd i inteligentne towarzystwo :) Można się ze mną wszędzie pokazać, zarówno na eleganckiej kolacji, koktajlu i bankiecie, jak i rodzinnym obiedzie, grillu czy stypie :) Zawsze wzbudzam zachwyt. Porozmawiam o luminarzach literatury, filozofii (w zakresie dość podstawowym, ale nie uważam Kanta za zapraskę na spodniach ani Schopenchauera za producenta fortepianów), prekursorach psychoanalizy (nie mam Freuda za twórcę luksusowych perfum a Horney za koleżankę Lagerfelda) czy poetach młodopolskich. Jakieś oferty?

Gość gość
moge dac 20zl dziennie:classic_cool: a wiesz co to piłka nożna?:classic_cool:

Gość gość
Jakieś oferty? robisz glebokie gardlo z połykiem ?

Gość babiszon
A to chyba inne miejsca są ,żeby naiwne osoby szukać?A nie kafeteria? Ręce i cyce opadają...

Gość gość
Takich facetow sie nie szanuje na dluzsza mete.

Gość znudzona sexem
Michał, pan złota rączka zrobi za 10 x mniej :P