Pył na wietrze 120 Napisano 2 godziny temu 52 minuty temu, salix napisał: No jasne, cały dzień dbasz o bezpieczeństwo baby w sieci, a tak naprawdę chodzi tylko o zazdrość o malowanego, któremu baba wysłała zdjęcia. Super troska, aż w oczy szczypie. Wcale, ale to wcale tego nie widać. Tępota niektórych jak np Ty przeraża. Bo jak wyjaśnić sytuację gdzie tłumaczę o co chodzi, a nadal czytam takie bzdury? 49 minut temu, Baba napisał: Do tej pory nie zgubiło i nie widziałam problemu by się odwzajemnić. Przestań wałkować ten temat. Moją gębę zna wiele osób. To mi nie odpisuj jak masz dość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli Danny DeVito też powinien się podobać Komuś się spodobał - ma żonę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 22 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, dobra zmiana napisał: tu jest forum dla wariatow pozniej moony i wrobelki beda paradowaly z twoja geba skoro oni nawet widok moza czy torebke na zdjeciu potrafia ukrasc Ty jeden mądry i pierwszy byś pisał skargi na plebanię jakbyś miał czyjeś dane kogoś stąd jezusku od siedmiu boleści.Tylko jesteś za głupi , bo szukasz ludzi tam gdzie nawet ci ludzie nigdy nie byli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, dobra zmiana napisał: przeciez ty bylas na ero i nie widzialas jego zdjecia na tle lasu ? ten szczuply wystraszony chlopczyk to byl widmok W moich czasach Widmo na ero nie było a kiedy wróciłam to ero już nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 120 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, dobra zmiana napisał: bop jakby chcialy poflirtowac ze starym dziadem to takiego maja w domu nie potrzebuja do tego forum na portalach maja wieksza konkurencje i tam pewnie sa jakies filtry wieku wiec tam nie beda mialy okazji. a ty innym sie dziwisz a sama lowisz w necie przeciez tez mozesz isc na tindera wiec glupie te twoje pytania Głypue jest nie czytanie co piszę, a wyraźnie było jak krowie na rowie skąd się biorą u mnie znajomości na tym forum i w jakim celu zaczynam z kimś gadać na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 22 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, dobra zmiana napisał: skad wiesz jak sie belkocze po mocnych prochach ? przeciez ty bylas na ero i nie widzialas jego zdjecia na tle lasu ? ten szczuply wystraszony chlopczyk to byl widmok Stąd wiem że nie muszę jechać do Egiptu żeby wielbłądy zobaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 2 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, Gеt Out napisał: Ale ja wiem że normalni ludzie jeżdżą w różne miejsca , tylko nie przekonuje mnie , że typ nie potrafiący się nawet czytelnie wysłowić był wszędzie oprócz Antarktydy. kazdy pamieta jak zwykla plaza i piasek tak cie zirytowaly i negowales nie ze ktos byl nie wiadomo gdzie tylko ze to niemozliwe aby byl na plazy i na pewno fotomontaż w pierwszej chwili nie zauwazyles tam napisu i pierwsze to bylo ze fota z netu a pozniej ze fotomontaż i zgłaszanie jak szalony postów Edytowano 2 godziny temu przez dobra zmiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Gеt Out napisał: Dobry fachowiec się nie chwali słyszałem. Gdybym się chwaliła to bym napisała, że jestem zaje/bista w przykręcaniu śrubek. Napisałam tylko, że nie pracuję za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 22 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Głypue jest nie czytanie co piszę, a wyraźnie było jak krowie na rowie skąd się biorą u mnie znajomości na tym forum i w jakim celu zaczynam z kimś gadać na priv. Jak Ty składasz ten jego bełkot , bo to się zlewa w jakiś ulepek i nie wiadomo jak to interpretować W jednym zdaniu o co mu chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 120 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Jak Ty składasz ten jego bełkot , bo to się zlewa w jakiś ulepek i nie wiadomo jak to interpretować W jednym zdaniu o co mu chodzi O to co zawsze - że druga osoba to debyl, a on mędrzec. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 22 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, dobra zmiana napisał: kazdy pamieta jak zwykla plaza i piasek Wiem wiem pojechałeś na inny kontynent żeby bazgroły zrobić na piasku i uznałeś że to dedykacja dla kogoś. Tak tak to ma sens , bo normalni ludzie tak robią. Nie pisz długich postów bo i tak nie czytam tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 22 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: O to co zawsze - że druga osoba to debyl, a on mędrzec. No i to jest jasny przekaz. Chorzy zwykle tak mają , że wydaje im się że wszyscy wariaci tylko nie on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 467 Napisano 1 godzinę temu Dalej walka o nudesy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 22 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, murb napisał: W moich czasach Widmo na ero nie było a kiedy wróciłam to ero już nie było. Na innym forum zaczynałem raczkować wtedy jak mama laptoka kupiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Gеt Out napisał: Jak Ty składasz ten jego bełkot , bo to się zlewa w jakiś ulepek i nie wiadomo jak to interpretować W jednym zdaniu o co mu chodzi Trzeba czytać do upadłego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 2 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, murb napisał: Komuś się spodobał - ma żonę. jakby do tego zeby miec zone wymagane byloby podobanie sie jej to wiekszosc ludzi by nie miala zon a juz na pewno po 10 latach malzenstwa wiekszosc by miala rozwod Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 22 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Pył na wietrze napisał: Tępota niektórych jak np Ty przeraża. Bo jak wyjaśnić sytuację gdzie tłumaczę o co chodzi, a nadal czytam takie bzdury? To mi nie odpisuj jak masz dość. Salix Cię nienawidzi więc nawet gdybyś wytoczyła masę argumentów to nic nie da i jak krew w piach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 2 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, murb napisał: W moich czasach Widmo na ero nie było a kiedy wróciłam to ero już nie było. byl tylko nikt go nie zauwazal tez go nie kojarzylem bo nacpany zakladal tematy i rozmawial z soba mial nick kreska i byl wiecznie nacpany i jakies schizofreniczne jazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 22 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Trzeba czytać do upadłego Nie wódź mnie na pokuszenie proszę ,bo zdrowie mam jedno .On powinien płacić że ktoś w ogóle z nim rozmawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 2 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Pył na wietrze napisał: Głypue jest nie czytanie co piszę, a wyraźnie było jak krowie na rowie skąd się biorą u mnie znajomości na tym forum i w jakim celu zaczynam z kimś gadać na priv. to ze napiszesz jakies bzdury o pomocy i inne rzeczy nie znaczy ze kazdy w to bedzie wierzyl. wszyscy widza ze jestes tu najwieksza desperatka biegajaca nawet za totalnymi wariatami jak widmok, przemek czy sernik nie mowiac o chlopach z 3 dzieci szukajacych bzykania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 120 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Salix Cię nienawidzi więc nawet gdybyś wytoczyła masę argumentów to nic nie da i jak krew w piach. Nie nienawidzi, wykorzystuje do poparcia swojego światopoglądu i do lepszego samopoczucia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 22 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, dobra zmiana napisał: byl tylko nikt go nie zauwazal Nie nie był , bo był na innym forum . Pomerdały ci się lata po psychotropach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, dobra zmiana napisał: jakby do tego zeby miec zone wymagane byloby podobanie sie jej to wiekszosc ludzi by nie miala zon a juz na pewno po 10 latach malzenstwa wiekszosc by miala rozwod Może prowadzić leciała na jego kasę chociaż to też znana aktorka amerykańska. Sądzę, że pieniądze miała i bez małżeństwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 2 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Gеt Out napisał: Jak Ty składasz ten jego bełkot , bo to się zlewa w jakiś ulepek i nie wiadomo jak to interpretować W jednym zdaniu o co mu chodzi po prostu za tepy jestes zeby zrozumiec zdaanie zlozone z wiecej jak 8 wyrazow ktore maja wiecej jak 8 liter. nic sie nie przejmuj w tym kraju jest znaczny odsetek populacji ktory nie rozumie prostych tekstów i instrukcji nie jestes sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 22 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Nie nienawidzi, wykorzystuje do poparcia swojego światopoglądu i do lepszego samopoczucia. Nienawidzi tylko dobrze się maskuje żeby ubranka sobie nie pobrudzić i dosrywa Ci jeszcze żeby przypodobać się Twoim wrogom. To jest typ osoby że krew wypije , a dziury nie zrobi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 2 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Gеt Out napisał: Wiem wiem pojechałeś na inny kontynent żeby bazgroły zrobić na piasku i uznałeś że to dedykacja dla kogoś. Tak tak to ma sens , bo normalni ludzie tak robią. Nie pisz długich postów bo i tak nie czytam tego. nie kolejnosc byla odwrotna najpierw pojechalem pozniej pisalem na kafeterii a ty pisales ze nie moglem nigdzie jechac wiec napisalem dedykacje na piasku. nikt nie jezdzi nigdzie zeby cos nabazgrac na piasku ale ludzi jak ty nie wierza ze poza polska tez istnieje internet wiec czasami trzeba sie poswiecic i przyniesc im kaganek oswiaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, dobra zmiana napisał: byl tylko nikt go nie zauwazal tez go nie kojarzylem bo nacpany zakladal tematy i rozmawial z soba mial nick kreska i byl wiecznie nacpany i jakies schizofreniczne jazdy Nie pamiętam kreski i chudziaka na tle lasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 22 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, dobra zmiana napisał: Gdybyś stawiał chociaż kropki tam gdzie kończysz myśl to nie byłoby problemu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Może prowadzić leciała na jego kasę chociaż to też znana aktorka amerykańska. Sądzę, że pieniądze miała i bez małżeństwa. zona trumpa to nie aktorka pewnie kupil sobei ja i tyle. wiekszosc modelek sie sprzedaje. co za problem kupic sobie podreczna jak sie ma kase ? nawet w tym temacie jedna osoba sama pisala ze sie do pracy nie nadaje i chodzi na spotkania w zamian za cos do jedzenia i picia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 120 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, dobra zmiana napisał: to ze napiszesz jakies bzdury o pomocy i inne rzeczy nie znaczy ze kazdy w to bedzie wierzyl. wszyscy widza ze jestes tu najwieksza desperatka biegajaca nawet za totalnymi wariatami jak widmok, przemek czy sernik nie mowiac o chlopach z 3 dzieci szukajacych bzykania Nie wierzyć można, ale jak się nie wierzy wbrew dowodom jakie są na publiku, a wystarczy tylko spojrzeć na moje zachowanie względem choćby Filipa ze schizą lub Lexa z żoną, to widać że tak mam, to robię co piszę, i tylko tępi ludzie w swoim zaczadzeniu wobec mnie, mimo to nadal nie przyjmują do wiadomości prawdy i trzymają się swych moondrosci z doopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach