250GodzinTak 466 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Nie libed nikogo nie podrywa czego byłaś ofiara boleśnie Bo nikt normalny by go nie chciał, więc to wyjaśnia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 479 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nudli nie było Za cicho o tym piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 13 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: dlatego że zgrywa świetą, punktuje konkurencje a jak gawiedz pójdzie spac to nogi rozpościera od ściany do ściany.. A to to jest jeszcze małe miki. Przecież ona przyjmuje amantow po nocach, pukają do niej o 3 rano przynosząc flaszkę a potem wije sie z nimi w barłogu, co wiemy dzieki uprzejmości jej samej bo wszystko dokumentuje na Kafe po czym pisze ‚usuń To usuń to przepraszam’ Ponadto łazi na randki z tinderami którzy jej sie nie pdoobaja żeby sie nażreć i nachlać za free (codziennie jakis nowy amant raz blondyn raz brunet ) wiec jakies tam foto dla malowanego to daj spokoj co to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 466 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Za cicho o tym piszesz. Milczenie jest złotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 16 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Naucz się czytać ze zrozumieniem. Tobie to radze, to bylo o tobie i ginie. Jednak tłumacz sobie tłumacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 13 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Bo nikt normalny by go nie chciał, więc to wyjaśnia Dlatego wbijałaś mu na priv, kumam, nawet logicznie brzmi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 454 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Święty się znalazł Masz 3 synów, a co tu robiłeś? Chciałeś dominować nad młodym, chudym chłopcem. Żona byłaby zadowowola, a teraz won do roboty 🫣 ty tez świeta nie jesteś, wbijasz gejom na priva a monsz biedny na 2 etaty robi by spłacić te kredyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 27 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Dlatego wbijałaś mu na priv, kumam, nawet logicznie brzmi;) Akurat uwierzę, że Madzia byłaby zainteresowana grubasem… to się nie klei lalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 4 godziny temu Nie rozumiem o co całe to zamieszanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 13 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Święty się znalazł Masz 3 synów, a co tu robiłeś? Chciałeś dominować nad młodym, chudym chłopcem. Żona byłaby zadowowola, a teraz won do roboty 🫣 A ty mu już nie lizesz duupy? Coz za przetasowania;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 47 Napisano 4 godziny temu Dzifki jesteście, putanda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 13 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Akurat uwierzę, że Madzia byłaby zainteresowana grubasem… to się nie klei lalka To już z Madzia wyjasniaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 27 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: A ty mu już nie lizesz duupy? Coz za przetasowania;) Bo Madzia jest lojalna. A nie Chorągiewka jak ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 466 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: ty tez świeta nie jesteś, wbijasz gejom na priva a monsz biedny na 2 etaty robi by spłacić te kredyty Że co robię? Człowieku masz ponad 40 lat i ogarnij się, bo jesteś ojcem Zmartwię cię - Nie mam kredytu A teraz won stąd, bo kobiety rozmawiają, albo zawołaj tutaj żonę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 466 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Raczej o Ginie i salowej, zresztą zapytaj lexa o kim to było. Zapal sobie na zdrowie i poszukaj kogoś na swoim poziomie A od nas wara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 13 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, G i n a napisał: Widzę, że historia pisze się sama… niech wejdzie Malowany i napisze jak było na prawdę. Jest żałosne to co tu niektórzy wypisują. Naprawdę, licencjacie polonistyki:p czemu zawsze mam wrażenie ze czytam Klaudiusza jak ciebie czytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 16 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Raczej o Ginie i salowej, zresztą zapytaj lexa o kim to było. No tak, ty jesteś wyjątkowa niczym płatek śniegu, że też ciągle są baby, które łykają takie kity. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Nie rozumiem o co całe to zamieszanie W nocy też nie rozumiałam o co zrobiles afere. Że zachowujesz sie wg menzkiego gadziego i ja to komentuję? Taki problem z tym miałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 13 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, G i n a napisał: Bo Madzia jest lojalna. A nie Chorągiewka jak ty. Aha czyli niechoragiewka raz komuś duupe liże a raz hejtuje jak wiatr zawieje, tej definicji chorągiewki tez cie nauczyli na tych licencjackich z filologii polskiej?🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 466 Napisano 4 godziny temu Żeby było o co walczyć. Pijak z komornikiem na karku kręci afery na kobiecym forum. Czego to już ludzie nie wymyślą, by dla grama sławy tak się upodlić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol 16 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Żeby było o co walczyć. Pijak z komornikiem na karku kręci afery na kobiecym forum. Czego to już ludzie nie wymyślą, by dla grama sławy tak się upodlić srejzi jaka zazdrość sie odpalila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 27 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Szon patrol napisał: srejzi jaka zazdrość sie odpalila Bo to Tubka paryska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 479 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Milczenie jest złotem Trochę za późno na wygłaszanie takich prawd. Mleko się rozlało i już nie ma znaczenia co było na zdjęciach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 13 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, G i n a napisał: Bo to Tubka paryska Ojej biedna gina a potem napisze ze źli ludzie szkalują taka niewinna miła istotę i ze przykro czytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Żeby było o co walczyć. Pijak z komornikiem na karku kręci afery na kobiecym forum. Czego to już ludzie nie wymyślą, by dla grama sławy tak się upodlić A zachowujesz się jakbyś nie mogła sobie tej walki odpuścić. No niestety ale jesteś na przegranej pozycji wśród innych kafeterianek. Gdybyś była wrogiem a nie widziałby foty jeszcze, to wystarczyłoby na moment byc milszą i rzucic hasłem żeby wbijał na mail po zdjecie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 27 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: A zachowujesz się jakbyś nie mogła sobie tej walki odpuścić. No niestety ale jesteś na przegranej pozycji wśród innych kafeterianek. Gdybyś była wrogiem a nie widziałby foty jeszcze, to wystarczyłoby na moment byc milszą i rzucic hasłem żeby wbijał na mail po zdjecie. Skończ mącić i wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 454 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: O mnie to pisales? Bo tu kolega ma problem z interpretacją. robi to specjalnie... nie pisałem o Tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 454 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: Że co robię? Człowieku masz ponad 40 lat i ogarnij się, bo jesteś ojcem i tak nie zamieciesz prawdy pod dywan, jesteś chorągiewka salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 13 Napisano 4 godziny temu Ogolnie dla tych co nie byli na temacie dodam jeszcze ze wyglądało to dość żałośnie jak pijana atencjuszka usiłowała kilkukrotnie podać prawidłowego maila który za kazdym razem nie działał, po czym jak już malowany ja wreszcie dostał to dopraszała sie opinii na zasadzie czy jest ładniejsza od elci 🫢 ja pjerdole jesli to nie jest upadek człowieka to ja nie wiem czym jest pijanice to trzeba na leczenie czym prędzej oddac bo pewnie moralniak rano jak patrzyła w lustro był jak stad do Jukon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, G i n a napisał: Skończ mącić i wypad Stuknij sie w głupi łeb. Ide Ci ma rękę pisząc ze nudla nie dałas choć inni kręcą sobie z Ciebie beke i jeszcze Ci mało? Tak to możesz sobie do niego pisać. A może to Ty Salowa na drugim nadajesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach