Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam Turka z Berlina Sadik

Polecane posty

Gość gość

Witam. Moze w ten sposob uda mi sie odnalesc ojca dziecka ktory potraktowal mnie okropnie. Mam 30 lat mieszkam i pracuje w krakowie. W pieknym miescie polski. Przez mojego znajomego ktory jest turkiem i mieszka rowniez w polsce poznalam jego kolege. Co prawda starszy okolo 45-50 lat brunet mieszkajacy w Berlinie. Dokladnie nie wiem czym sie zajmuje ...Spotykalam sie z nim pare razy i doszlo do stosunku. Zaszlam z nim w ciaze ciagle mi pisal zebym usunela dziecko itd. Oczywiscie tego nie zrobilam. Moj synek ma 3 miesiace. On mial mi pomagac finansowo bo co sie okazalo ma swoja rodzine wiec rozumiem. Mi zalezy zeby dawal pieniadze na dziecko. Chce isc do sadu zalozyc mu sprawe. Problem w tym ze mam tylko imie,telefon,zdjecie i wiem tylko ze mieszka w Berlinie. Czy ktos moze mi doradzic jak moge go znalesc bo na detektywa mnie nie stac . Wiem ze ma tez dziecko z inna polka co mieszka w niemcach i ma z nia dziecko i jej pomaga.Dziekuje za pomoc.

Gość gość
Muzułmańska patologia. Kolejny raz muzułmański śmieć zayebał poleczkę. Ile takich historii już było.

Gość gość
Niemce,mała miejscowość niedaleko Lublina hihi.