BabkaBożaBabet 4 Napisano 52 minuty temu biala kielubasa. Dziwna taka boja napeczniala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 25 Napisano 48 minut temu napisz co z nia robilas wczesniej to niejeden incel pewnie sprawdzi na swojej czy te metody dzialaja p.s. lepiej tego nie jesc bo niektora biala jest surowa wiec jak spuchla to wywal lepiej tej parzonej w sumie tez bym sie bal jesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 4 Napisano 47 minut temu W lodówce leżała co mialam robić. Zjem bo głodna jestem ale jakaś taka dziwna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aktoidi_ot_psaw 25 Napisano 45 minut temu jak surowa to wywal to a nie jedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 201 Napisano 44 minuty temu Nie lubię białej bo mi nie smakuje. Kojarzy się tez z pe/nisem cenzura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 4 Napisano 27 minut temu Wyrzucam bo smakuje chùi wie czym. Nigdy więcej paczkowanego guwna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 201 Napisano 24 minuty temu Ja jem kanapkę z nutellą i nie musi nikt pisać że doopa rośnie bo wiem i czuje się świadoma i odpowiedzialna za to że rośnie i wszelkich praw i obowiązków z tym związanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 4 Napisano 22 minuty temu Mi urosla i odstaje i zjem dewolaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 5 Napisano 18 minut temu Pochrup sobie prażone owsiki z duupy ulubionego pravika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 4 Napisano 18 minut temu Przed chwilą, specyfik podanydomięsniowo napisał: Pochrup sobie prażone owsiki z duupy ulubionego pravika Polecasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 5 Napisano 17 minut temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Polecasz? Sadzac po twojej obsesji na tym temacie wnioskuje ze musza być smaczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 4 Napisano 16 minut temu Przed chwilą, specyfik podanydomięsniowo napisał: Sadzac po twojej obsesji na tym temacie wnioskuje ze musza być smaczne A co w tym temacie wskazuje na obsesje owsikowa mianowicie? Głodnemu odbytu owsiki na mysli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach