Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Cx500cx

Akceptacja kochanka żony

Polecane posty

Żona ma kochanka , ja udaję że nic nie wiem.  Poprostu zaakceptowałem to . Domyślam się kiedy planuję z nim spotkanie . Widzę jak się szykuje nie robię żadnych scen . Poprostu czekam aż wróci.  Czasami sex za kilka dni innym razem tego samego dnia.  Przestałem być zazdrosny o tego konkretnego faceta.  Co Wy na to ? 

Ma ktoś podobnie ? 

Ja się tylko wypowiem, że ewidentnie fetysz cuckolda wszedł z rana...

47 minut temu, Cx500cx napisał:

Co Wy na to ? 

Te fantazje cuckold sa strasznie nudne.

Czeko oczekujesz? Ktoś ma Cię powyzywać od frajerów? Wyśmiać? Poniżyć? 

2 minuty temu, taka_pokraka napisał:

Te fantazje cuckold sa strasznie nudne.

Czeko oczekujesz? Ktoś ma Cię powyzywać od frajerów? Wyśmiać? Poniżyć? 

Ja z innej beczki.

U Brum wszystko okey? 

Człowieka dzień nie ma i już dziwne myśli mnie nachodzą. Seven też milczy.

7 minut temu, RC_+ napisał:

Ja się tylko wypowiem, że ewidentnie fetysz cuckolda wszedł z rana...

A ja twojej pomocy potrzebowałam wczoraj 😡

2 minuty temu, Baba napisał:

A ja twojej pomocy potrzebowałam wczoraj 😡

O, to jak coś to chętnie, pisz.

Wczoraj się zmyłem, bo już mnie męczył ten temat z Leżakiem i tymi macbookami przecenionymi ze słusznych powodów 😉

• Like 1

1 minutę temu, Baba napisał:

Ja z innej beczki.

U Brum wszystko okey? 

Człowieka dzień nie ma i już dziwne myśli mnie nachodzą. Seven też milczy.

Tak, wszystko w porządku. Cała i zdrowa. 

• Like 1

7 minut temu, RC_+ napisał:

O, to jak coś to chętnie, pisz.

Wczoraj się zmyłem, bo już mnie męczył ten temat z Leżakiem i tymi macbookami przecenionymi ze słusznych powodów 😉

No. To ten. Tylko proszę się nie śmiać.

Wiesz jak to baby. Lubią, gdy im kolor telefonu i karoserii pasuje do biżuterii 😜 

Wczoraj trochę pisaliscie i motoroli. Mam taki i brakuje mi w nim kolorowych kart. Chodzi o launcher, który zmienia wszystko tak, jak Galaxy store czy themes w samsungu. Teraz mam ten systemowy jak fabryka dała i nie mogłam znaleźć żadnego, który mnie przestanie ograniczać na dwa kolory. Biały i czarny.

Edytowano przez Baba

8 minut temu, taka_pokraka napisał:

Tak, wszystko w porządku. Cała i zdrowa. 

I nie przestała nas wszystkich kochać? 😜

Przed chwilą, Baba napisał:

I nie przestała nas wszystkich kochać? 😜

Czasem nawet jak człowiek kocha to potrzebuje odpoczynku 😜 

Przed chwilą, taka_pokraka napisał:

Czasem nawet jak człowiek kocha to potrzebuje odpoczynku 😜 

Nawet jej się nie dziwię. 

Coraz gorsze klimaty tu panują. 

Ostatnie dni na forum były dziwne, tez się zastanawiałam czy nie odpocząć,  ale świąteczny budżet by nie wytrzymała gdybym teraz zaczęła wytapiać czas na wyprzedażach zamiast tu 😉 

Przed chwilą, RC_+ napisał:

Jest taki launcher, który imituje ten znany z Galaxy S24. Nie wiem czy będą tam wszystkie funkcje które chcesz, ale możesz sprawdzić.

Jaki? I czy będzie kompatybilny?

6 minut temu, Baba napisał:

No. To ten. Tylko proszę się nie śmiać.

Wiesz

Jest taki launcher, który imituje ten z S24 Galaxy. Musiałabyś zobaczyć, czy ma tam te funkcje.

wpisz w google play: SO S24 Launcher for Galaxy S. Link nie wchodzi bezpośredni.

• Like 1

1 minutę temu, taka_pokraka napisał:

Ostatnie dni na forum były dziwne, tez się zastanawiałam czy nie odpocząć,  ale świąteczny budżet by nie wytrzymała gdybym teraz zaczęła wytapiać czas na wyprzedażach zamiast tu 😉 

Co ty! Na temu są diamenty i szmaragdy za 8 zł 🤣😜

• Haha 1

3 minuty temu, Baba napisał:

Nawet jej się nie dziwię. 

Coraz gorsze klimaty tu panują. 

Raczej klimat tu był zawsze taki, zaskakujące jest tylko zachowanie niektórych osób. 

3 minuty temu, Baba napisał:

Co ty! Na temu są diamenty i szmaragdy za 8 zł 🤣😜

Tak 😁

I tak dużo zamówiłam dziś jeszcze zajdę odebrać spodnie i ...enkę ( mała czarną z błyszczącymi drobinkami coś na święta). i oczywiście porobić zwroty bo 85% zamówionych rzeczy na żywo mi się nie podoba. 

12 minut temu, RC_+ napisał:

Jest taki launcher, który imituje ten z S24 Galaxy. Musiałabyś zobaczyć, czy ma tam te funkcje.

wpisz w google play: SO S24 Launcher for Galaxy S. Link nie wchodzi bezpośredni.

Pobrane, zainstalowane, sprawdzone, odinstalowane. Zmienia tylko tapety i icony.

Ale dziękuję.

8 minut temu, taka_pokraka napisał:

Tak 😁

I tak dużo zamówiłam dziś jeszcze zajdę odebrać spodnie i ...enkę ( mała czarną z błyszczącymi drobinkami coś na święta). i oczywiście porobić zwroty bo 85% zamówionych rzeczy na żywo mi się nie podoba. 

Ciuchów  nie kupiłam. Z takich babskich, to faktycznie świecidełka, torebki, portfel, zapachy,etui. No wiesz jak jest. Diamenty, krokodyl i "Lui łitą" 😜 

No widzisz. Zapomniałam sobie kupić kreacji na święta. Muszę sprawdzić czy mi dostarczą na czas jakiś zmyślny fartuszek 🤣

1 minutę temu, Baba napisał:

Ciuchów  nie kupiłam. Z takich babskich, to faktycznie świecidełka, torebki, portfel, zapachy,etui. No wiesz jak jest. Diamenty, krokodyl i "Lui łitą" 😜 

No widzisz. Zapomniałam sobie kupić kreacji na święta. Muszę sprawdzić czy mi dostarczą na czas jakiś zmyślny fartuszek 🤣

Ciuchy to nie z temu wiec jeszcze do świąt coś znajdę jak to mi się nie spodoba, zresztą jak nie znajdę to też będzie ok. 

w zeszłym roku miałam zwykłego T-shrta z motywem świątecznym z małymi dzwoneczkami a mąż cieszył się jak dziecko, zadzwoń dzwoneczkami 😂  

3 minuty temu, taka_pokraka napisał:

Ciuchy to nie z temu wiec jeszcze do świąt coś znajdę jak to mi się nie spodoba, zresztą jak nie znajdę to też będzie ok. 

w zeszłym roku miałam zwykłego T-shrta z motywem świątecznym z małymi dzwoneczkami a mąż cieszył się jak dziecko, zadzwoń dzwoneczkami 😂  

Przyznaję bez bicia,  stroje z akcentami świątecznymi nie dla mnie. W ogóle przestałam się interesować tymi gadżetami. Póki dziecko było małe, chodziliśmy do kościoła i spowiedzi, to jeszcze miało jakiś sens. Teraz mocno zaniedbaliśmy obowiązki katolika i jest mi zwyczajnie głupio robić takie "szopki".  

Fajnie się cieszyc jak bachor na lampeczki świąteczne nawet jak srraja że to konsumpcjonizm i tradycja olaboga 🫤🚽

• Like 1

41 minut temu, Baba napisał:

Pobrane, zainstalowane, sprawdzone, odinstalowane. Zmienia tylko tapety i icony.

Ale dziękuję.

Ostatni raz bawiłem się w launchery w Android 10 to mocno nie w temacie jestem. Poza tym jako fan Google Pixel i Motorol lubię takie najczystsze Androidy, bez nakładek, także trudno coś konktetnie doradzić mi. A Samsungi, Oppo, Redmi to właśnie na Androida instalują szereg własnych rozwiązań, w tym nakładki GUI, wiele producentów smartfonów z Androidem wręcz się chwali, że mają swój "system operacyjny" jak np ColorOS, który jest po prostu szeregiem nakładek i aplikacji wrzucanych w obraz Androida

Istnieją launchery które starają się je imitować, ale jak widzisz, nie zawsze skutecznie.

Edytowano przez RC_+

11 minut temu, Baba napisał:

Póki dziecko było małe, chodziliśmy do kościoła i spowiedzi, to jeszcze miało jakiś sens. Teraz mocno zaniedbaliśmy obowiązki katolika i jest mi zwyczajnie głupio robić takie "szopki".  

Może ten rok to właśnie ten czas żeby do tego wrócić? Bóg czeka zawsze ten sam i tak samo bez wyrzutów, ksiądz to jest tylko od czarej roboty😉 a to dla was robisz: siebie, rodziny i Boga, żeby szczęście wasze wspólne trwało duuuuużo dłużej niż przyjdzie stąpać po tej ziemi, a do tego potrzeba relacji z Bogiem. Nie przejmuj się, ci najbardziej obowiazkowi katolicy nie rzadko mają najgorsze rzeczy na sumieniu i truptają grzecznie do spowiedzi bez względu na wszystko. Bo warto.

3 minuty temu, RC_+ napisał:

Ostatni raz bawiłem się w launchery w Android 10 to mocno nie w temacie jestem. Poza tym jako fan Google Pixel i Motorol lubię takie najczystsze Androidy, bez nakładek, także trudno coś konktetnie doradzić mi. A Samsungi, Oppo, Redmi to właśnie na Androida instalują szereg własnych rozwiązań, w tym nakładki GUI, wiele producentów smartfonów z Androidem wręcz się chwali, że mają swój "system operacyjny" jak np ColorfulOS, który jest po prostu szeregiem nakładek i aplikacji wrzyucanych w obraz Androida

Istnieją launchery które starają się je imitować, ale jak widzisz, nie zawsze skutecznie.

No cóż. W przyszłym roku kupię Samsunga 😜

Kiedyś było takie hasło wyborcze zachęcające do pójścia do urny: "To tylko kilka minut wiele ważnych lat"😄

17 minut temu, Baba napisał:

Przyznaję bez bicia,  stroje z akcentami świątecznymi nie dla mnie. W ogóle przestałam się interesować tymi gadżetami. Póki dziecko było małe, chodziliśmy do kościoła i spowiedzi, to jeszcze miało jakiś sens. Teraz mocno zaniedbaliśmy obowiązki katolika i jest mi zwyczajnie głupio robić takie "szopki".  

Ja zupełnie jestem niewierząca, ale obchodzimy święta na świecko, to jest czas, który można spędzić z bliskimi. Jest wolne, można zrobić coś do jedzenia fajnego, pograć w planszówki pooglądać filmy świąteczne. 

3 minuty temu, Mgła napisał:

Może ten rok to właśnie ten czas żeby do tego wrócić? Bóg czeka zawsze ten sam i tak samo bez wyrzutów, ksiądz to jest tylko od czarej roboty😉 a to dla was robisz: siebie, rodziny i Boga, żeby szczęście wasze wspólne trwało duuuuużo dłużej niż przyjdzie stąpać po tej ziemi, a do tego potrzeba relacji z Bogiem. Nie przejmuj się, ci najbardziej obowiazkowi katolicy nie rzadko mają najgorsze rzeczy na sumieniu i truptają grzecznie do spowiedzi bez względu na wszystko. Bo warto.

Moja wiara w Boga nie jest zachwiana. Przestałam chodzić do kościoła z lenistwa? 

O szczęście w rodzinie trzeba samemu dbać i pracować na to bez względu na rodzaj wyznania lub całkowity brak wiary.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować