-
Zawartość
1540 -
Rejestracja
-
Ostatnio
-
Wygrane dni
1
ania H99 wygrał w ostatnim dniu 12 Styczeń 2021
ania H99 ma najbardziej lubianą zawartość!
Reputacja
603 ExcellentOstatnio na profilu byli
7198 wyświetleń profilu
-
..po tabletkach zamienił się w kobietę
-
zacznij nagrywać swoje nudne życie na YT + do tego jakiś insta z fajnymi zdjęciami i tiktok z muzyką na czasie
-
Zostałam sama a jestem w ciąży czy to moja wina
ania H99 odpisał Karol.9393 na temat w Dziś pytanie, dziś odpowiedź
olej go na razie, nie jesteś winna, masz gdzie się wyprowadzić? wyprowadź się, rób swoje, a on może zatęskni i wróci.... zadbaj teraz o siebie i dziecko.. -
nagrywa tygodniowe vlogi 15min, dzieci szkole, maz w pracy, to jej się nudzi
-
julia nie nadajesie na modelkę albo ten kto robił te zdjecia nie nadaje się na fotografa.. pewnie fajnie spędziła czas bo wyszła do paryża z babami na kawę. ale te zdjęcia źle wyszły takie dziwnie rozkraczone nogi?
-
mówiła że już nie chcą ślubu. że nie śpieszy się.
-
ona już jest taka nudna że jej nie oglądam
-
Wykonanie: Do garnka wlewam mleko sojowe. Dodaję olej, cukier z wanilią, sok i skórkę starta z cytryny (tylko żółta część), rodzynki i słodzę do smaku. W połączeniu z cytryną mleko się zetnie i będzie miało konsystencję twarogu. Gdy mleko się zagotuje, powoli wsypuję mannę intensywnie mieszając (najlepiej trzepaczką). Gdy masa zgęstnieje, przelewam ją do małej tortownicy wysmarowanej olejem (moja była zajęta, więc użyłam małego garnka o średnicy 16 cm;). Gdy masa przestygnie, wkładam sernik do lodówki, żeby ostygł całkowicie i stężał. Wyjmuję sernik z formy (w przypadku garnka trzeba przejechać nożem wokoło i lekko podważyć). W garnuszku umieszczam połamaną na kostki czekoladę, dodaję kilka łyżek mleka roślinnego, wody lub oleju i podgrzewam mieszając, aż czekolada się rozpuści. Rozpuszczoną czekoladą polewam serniczek. Smacznego!
-
Składniki: mleko sojowe2 szklanki (po 250 ml) kasza manna8 łyżek erytrold o smaku (u mnie 5 łyżek ) cukier z wanilią1 opakowanie olej (u mnie kokosowy)1 czubata łyżka sok i skórka z jednej małej cytryny ew. rodzynk iduża garść gorzka czekolada pół tabliczki (50 g) Błyskawiczny wegański sernik z kaszy manny. Bez pieczenia, bez blendowania, a nawet bez tortownicy;)
-
to jest “Placek z rabarbarem” – bezglutenowa kuchnia wegańska | Atelier Smaku
-
Sposób przygotowania: 1.Umyty rabarbar kroimy w kawałki ok. 0,5-1 cm i mieszamy z 1/3 szklanki ksylitolu, odstawiamy na bok, od czasu do czasu ugniatamy rabarbar, aby zmiękł i puścił sok. 2.Wszystkie suche składniki ciasta łączymy ze sobą, a następnie wlewamy do nich składniki mokre. 3.Odstawiamy na chwilę na bok i sprawdzamy, czy rabarbar puścił sok. Jeśli tak, to dodajemy go wraz z sokiem do ciasta, dokładnie mieszamy i wlewamy do formy, wyłożonej papierem do pieczenia, który wcześniej posmarowaliśmy odrobiną oleju. 4.Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180ºC na ok. 50 minut, piekąc z funkcją termoobiegu. 5.Po wyjęciu czekamy, aż ciasto trochę przestygnie i posypujemy ksylitolem, który wcześniej musimy zmielić w młynku na puder. 6.Smacznego i na zdrowie!
-
Składniki: 700 g rabarbaru 2 szklanki mąki jaglanej 2 szklanki mąki ziemniaczanej 3/4 szklanki mąki z ciecierzycy 3/4 szklanki siemienia lnianego 1 i 1/3 szklanki ksylitolu – to ile? 200 ml wody 100 ml oleju słonecznikowego 100 ml mleczka kokosowego 1 łyżeczka sody 1 szczypta soli 2 łyżki ksylitolu do posypania
-
mam nadzieje że zapisze jak wrócę z pracy to zobacze
-
ale jej kanał wg niej nie jest dla dzieci ;p