Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika21

stediril-czy ktos bierze

Polecane posty

Gość monika21

jestem ciekawa jak czujecie sie po tych tabletkach

Brałam Stediril przez ponad rok. Lekarz przepisał mi je dlatego, że były refundowane i były tanie - ok 2-3 zł za opakowanie. Niestety zawierają bardzo dużą dawkę hormonów i nabawiłam się migreny - przez kilka tygodni byłam nie do życia, tak bardzo bolała mnie głowa. Na szczęście szybko kapnęłam się, że to przez Stediril - lekarz zmienił mi tabletki na Harmonet i póki co jest ok (migreny zupełnie znikły).

Gość kamii
hej!to nie prawda ze kazdy ma po stediril bole glowy to zaleyz od tego jak je przyjmie organizm.ja biore te tabletki jush 8 miesiecy i nie narzekam.sa rewelwcyjne.a to ze sa tanie nie znaczy w przypadku lekow ze sa gorsze.sa po prostu refundowane.nie tyje,nie boli mnie nic urosly mi tylko piersi ale to chyba na dobre i bez pzresady tylko o jeden numer.pa

Gość YYYyyyYY
Witam :) Ja od ponad roku biore te tabletki i nie boli mnie glowa, ani nie mam zadnych skutkow ubonczych.. a co do piersi to troszke sie powiekszyly, ale po wiekszosci tabletek anty tak sie dzieje.. pozdrawiam

Gość poogodka
Hej, mi wlasnie dzis lekarz przepisal te tabletki, przestraszyla mnie cena, bo poprzednio bralam Logest ktory kosztowal ponad 30 zl! Ale sie troche uspokoilam i zobaczymy co bedzie...

Ja te tabletki biorę od 2 lat! Nie dość, że tanie to niezawodne. Żadnych skutków ubocznych. A że mają więcej hormonów? ... przeczytajcie sobie ich skład i porównajcie do składu cilst-u, tabletek jak to się mówi \"nowszej generacji\". Wniosek po porównaniu ilości i rodzaju hormonów nasówa się sam... po co przepłacać;) Oczywiście wszystko zeleży jak Wasz organizm to przyjmie. To jest indywidualna sprawa, więc nie uogólniajmy. Pozdr. cieplutko ... bo zima się zbiża, a tym samym upojne i długie wieczory, tabletki w sam raz:) :)

Wlasnie rozpoczełam pierwsze opakowanie tycxh tabletek.Obawiam sie troche czy beda dobre ale chyba powinny być-narazie czuje sie dobrze i wszytko jest w porzadku-oby tak dalej:)

Witam dziewczyny przez 1,5 roku bralam logest po ktorym czulam sie dobrze i nie zauwazylam skutkow ubocznych ale postanowilam sprobowac stedirilu (oczywiscie ze wzgledu na cene ) jestem po 3 opakowaniach stedirilu 30 a to czego doswiadczylam: - wzrost wagi ok 5kg (wczesniej nie mialam takich problemow nawet przy logescie) -czeste bole glowy a wrecz silne migreny - calkowity brak ochoty na seks - wypryski na twarzy i plecach (wczesniej nie bylo takiego problemu) - wlosy przetluszczajace sie bardzo szybko (konieczne mycie codziennie) - nadmierne wypadanie wlosow - hustawki nastrojow ... wracam do logestu

Gość MUSSA
chętnie odkupię od Ciebie jak masz jakieś zapsowe opakowania stediril 30.ja się czuję po nich super.biorę już od 2 lat.podaję maila magda-r@epf.pl

Gość MySska
Czesc:) ja zazywam Stediril od 1,5 roku i nie zamienie go na zaden inny... Jest Tani! i SKUTECZNY! :) i to najwazniejsze... nie zawiodl mnie... nie przytylam a wrecz schudlam... chociaz po odstawieniu piersi strasznie maleja.. ale po czasie wracaja do siebie .. a nawet i robia sie wieksze:P :)