Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

Zaspałam :) wstałam dopiero przed chwilą nie wiem co się stało moim dzieciom , że też się nie obudziły :) może to ten śnieg? Witam więc wszystkich bardzo wyspana idę robić kawki i herbatki dokładam biszkopciki , wprawdzie nie własnej roboty, ale całkiem smaczne

buziaki dla wszystkich 👄 nie odzywalam sie bo mnie nie bylo :) bylam w olsztynie, musialam pare spraw pozalatwiac, ale jak to jest nie wszystko zalatwilam i musze znowu jechac w nastepnym tygodniu buuuu, a wy widze ze sie rozpisaliscie :) bylo co czytac :) mam pracy sporo, a tak mi sie nie chcee 💤 i w dodatku mnię coś gryzie troszku ;-)

witam.... przerwa na oddech... i dalej do pracy. już mam dosyć... kiedy ten styczeń się skończy... nic mnie nie nastraja optymistycznie... zima... brr... hubka, a co się gryzie? ;)

Hubka - właśnie , co Cię gryzie ? :) Justa - chmmm.... optymistycznie w styczniu to faktycznie trudno być nastrojonym , ja dalej mam głupawkę , więc proszę - masz tu porządny kawał tej głupawki , może się uda :D

🌻 Pozdrowionka z rana dla Was i Usmiechnijcie sie dziewczyny 👄

mi jest jednak nie do śmiechu za bardzo... nawet głupawka marteczki nie pomaga. gdzie podziewa się reszta? kiedy tu znów będzie gwarno i wesoło? ;)

cześć kluseczki :D:D:D proszę częstuję jeszcze babeczką bo wiem że nie wszyscy mogli jej skosztować robal dla ciebie specjalnie duży kawalek justa co się stalo w styczniu że nie jest ci do śmiechu? hubka a ciebie co znowu gryzie? pewnie jakiś sweter ubrałaś i on cię gryzię majesta no porządna dziewczyna z ciebie i masz mi tę czapkę nosić i nosić marteczko no gratuluję spanka mnie tez się nie chciało wstawać i poleniuchowałam do 11 w łóżeczku a teraz do roboty się biorę

no moze dzisiaj ktos sie do mnie odezwie wkońcu!!!!! ja zachwilke bede mysleć nad obiadem i musze na egzamin jechać...nic nie umiem moze bede miała szczescie kto wie :)

maryś... a bo wiesz, styczeń taki zimowy... nic zrobić nie można, na rowerze pojeździć... a na sanki mi się nie chce, bo zimno... i tak sobie marudzę ;) majesta, a dużo masz egzamów w tej sesji? powodzenia.

majesta TRZYMAM KCIUKI mam aż dwa ale może pomogą oddychaj spokojnie i głęboko nie denerwuj się bo wiesz że masz maleństwo pod serduszkiem a jemu takie ekscesy egzaminacyjne nie wpływają dobrze na rozwój choć pewnie madre będzie bo to podobno przenika

Justa :) no mam 5 jeszcze i kilka zaliczeń mówie ci koszmar i to wszystko co mnie wcale nie interesuje wiec mam problem z nauczeniem sie tego.

justa dzięki za gry i nie smuć się poszalejesz na rewerku a na sanki to trzeba mieć nastrój aby się bawić ja miała ostatnio i baaardzo chcialam gdzies iść ale co ja sama mam sie bawić? jak by to wygladało? stara baba na sankach zjeżdża gdyby bylo nas trzech to by powiedzieli - mlodzi nie maja co robić majesta 5? to pestka dla ciebie, i nie wpieraj sobie ze tego nie lubisz bo tym bardziej zniechecasz się do nauki lepiej mów sobie ze jest ci to potrzebne do czegoś tam ja podchodzę do zeszytów z gegografii i też sobie mowię ze dzięki temu będę studiowała coś co lubię no a co ja poradzę że gegografii nie cierpię? będziemy z siostra się motywować - ona matura i egzaminy wstępne a ja egzaminy wstępne komu jeszcze tej babki bo mam ostatnią blaszkę?

mary, a Ty chcesz w swojej dziedzinie studiować, znaczy się - hotelarstwo? ja z geografii też nie byłam za dobra i do tej pory nie wiem, gdzie, co leży ;) wstyd się przyznać. majesta, no bywa i tak, miało się tyle egzaminów, miało... ale do tej pory sobie radziłaś, to i teraz będzie dobrze :)

Witajcie Buziaki dla wszystkich 👄 👄👄 Wpadam na chwileczke bo zarobiona jestem na maxa:o Hubka to jak z tymi łyżwami bo my będziemy szli w srodę albo w czwartek, chcesz iść z nami:D

Gość uuuuuu
uuuuu uuuu uuuuuu iii uuuuuu

Gość uuuuuu
uuuuuu uuuuuuu uuuuuu uuuu uuuu uuuu uuuu uuuuuuuu

dziś bezwiednie dostarczyłam radości kilku osobom... idąc rano do pracy, zastanawiałam się, czemu niektórzy tak się we mnie wpatrują... po przyjściu do pracy rozmawiałam z kilkoma osobami... po czym poszłam do łazienki i na policzku zobaczyłam ogromną fioletowo-szarą smugę niewiadomego pochodzenia :D wyglądałam, jakbym przybrała jakieś barwy wojenne :) ciekawe, co sobie ludzie myśleli i w ogóle w którym momencie mi się to przytrafiło... nie ma to, jak 13-ty.

justa ale że nikt z tych co z tobą rozmawiali nie zwrocił ci uwagi na to ze coś masz na twarzy? a studiować chcę - ekonomikę i organizację małych i średnich przedsiebiorstw, dzienne, eg z geografii lub historii i nie wiem czy język bedzie choć wątpię patrzylam też na inne kierunki ekonomiczne ale te inne znajduja się w w poznaniu lub wrocławiu ale mówią że jest to dobry kierunek ten w lesznie i dopiero dwa lata działa pamietam jak probowałam się tam dostać gdy ja kończyłam szkołę i już wiem dlaczego tyle egzaminów sobie powymyślali i rozmów kwalifikacyjnych ehh no cóż teraz się uda

Justa - aa , bo dzisiaj 13-sty kurcze srtaciłam orientację w datach :) to wszystko rozumiem Mery - no pospałam , nie powiem , dawno już tak nie było , ale teraz za to płacę - dzieci dziś jakieś marudy i w ogóle , chyba ten 13-sty :) Majesta - ja też kciuki trzymać będe , razem z Marysiowymi to już cztery , więc wszystko musi być oki ja jak poszłam do studium to byłam w 3 m-cu ciąży , a jak zaczęłam drugi rok to byłam w 2 m-cu , więc praktycznie całą szkołę w ciąży przechodziłam hihihi... egzaminy szły oki , a potem jak już było brzuszek widać , to niech by mi która nauczycielka w poprzek zrobiła :D :D :D no a dzieci mądre wsystkie tsy , bo z Adą w bruch kończyłam liceum , hihihi...

miało być - z Adą w brzuchu - ale mi Mikołaj pisać pomaga i nie zawsze efekt jest taki jak powinien :D a tak się przed chwila nachwaliłam , że dzieci madre :D :D :D

maryś, to będziesz moją koleżanką po fachu niemalże po tych studiach ;) a uwagi nikt minie zwrócić, tacy ludzie są, że wolą się z kogoś ponabijać niż pomóc :( Zmarł znany kardiolog i urządzono mu bardzo uroczysty pogrzeb. Podczas ceremonii za trumną ustawione było ogromne serce, całe pokryte kwiatami. Kiedy skończyły się przemówienia i modlitwy, serce otworzyło się i trumna wjechała do środka. Następnie piękne serce się zamknęło i tak ciało doktora pozostało w nim na zawsze..... W tym momencie ktoś z obecnych wybuchnął głośnym śmiechem. Wszystkie oczy zwróciły się na niego, więc powiedział: Bardzo przepraszam, ale wyobraziłem sobie właśnie swój pogrzeb. Jestem ginekologiem. Proktolog* zemdlał... *dla niewtajemniczonych konował od odbytu

wiecie co? tak sobie smaka zrobiłam na te babkę z pożeczkami ze właśnie ją pieke i urosła mi fiu fiu marteczko hmm no może i ja będę studiowała w ciąży? no żeby dzieci były mądre bo potem to zjawisko osmozy nie zadziała tak jak powinno? :D:D:D:D:D żartuję sobie z tą ciążą majesta no normalnie się nie przejmuj a wszystko bedzie dobrze

justa prawie bym sie udlawiła pomidorówką!!! dobre dobre ten żart to mnie pochowaja w...?? kolezanka po fachu ? em kto ty jestes? też jakiś ekonomista? czy mrg od małych firm? :D babeczka i zupka zrobione wiecie co naśmiłyśmy się z marteczka gdyz obie wrociłyśmy z kuchni i chciałyśmy do siebie zastukać na gg i obie mamy zupę pomidorową na obiad z ryzem oczywiście i jak tu nie wierzyć w telepatę i inne ten tego pzdurki? :D

maryś, ja jestem mgr nauk ekonomicznych, specjalność: org. i zarz. :) a co do telepatii, to mnie czasami też się przytrafiają takie zbiegi okoliczności, że razem z kimś robię to samo. pomidorówka z ryżem? mmm... brzmi pysznie :) no to częstujcie ;)

Justa - kawał świetny , hihihi... jeszcze rechoczę , hihihi... moja jeszcze nie gotowa , ale już niedługo - odrazu nalewam talerz dla Ciebie :)

kochane spadaaam bum bach i juz mnie nie ma jeszcze tylko wam powiem ze właśnie spróbowalam tej babki co mi w piekarniku siedziała hmm niebo w gębie zostawiam talerz ale wirtualnie to nie to na żywo ale jak kolwiek justa no faktycznie po sąsiedzku będziemy mieć ja nie wiem com bedę za mgr i szczerze to mnie to nie obchodzi bo ja ide studiować dla informacji a nie dla papierka czy tych literek no i wielki talerze pomidorowej dla ciebie papatki i do jutra

Gość alaok
tak sobie czytam i czytam.... i mam pytanie: justa - czy Ty przypadkiem z 3miasta jesteś?

Gość alaok
czy z Gdyni może?

alaok, poczytaj cały topik, to będziesz wiedzieć, skąd jestem ;) a co, widziałaś/eś mnie dziś rano z tą smugą na policzku? :D