Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alessaaaa

Odstawilam tabletki, mam objawy jakbym miala okres ale..

Polecane posty

Gość Alessaaaa

go nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!! nie biore juz od miesiaca tabletek, okres zaraz po odstawieniu pojawil sie planowo, a teraz powinien nadejsc ten nastepny i od kilku dni boli mnie brzuch, jest wydety, mam dreszcze, bola mnie krzyze tak jak zwykle , wczoraj powinnam dostac okres a nie widac go :( co mam robic ;( ???? bralam diane.. :( objawy sa okresu nie ma wiec..?isc juz do lekarza po tabletki na wywolanie ??????? czy czekac ??? prosze o pomoc

spokojnie, u mnie przez dwa meisiace od odstawienia tabletek okres byl regularny a w 3cim meisiacu spoznil sie 9 dnia. i dopiero wowczas byl taki jak w czasach kiedy nei bralam hormonow

Ten \"okres\" po odstawieniu tabletek to nie był okres, tylko krwawienie z odstawienia, takie jak w siedmiodniowych przerwach między kolejnymi opakowaniami. Natomiast teraz czekasz na prawdziwy okres. Spokojnie, pierwsza miesiączka po odstawieniu tabletek ma prawo się spóźnić nawet o tydzień albo dwa! Poczekaj trochę, na pewno niedługo zaczniesz krwawić, skoro masz juz objawy. A w ciągu kilku następnych cykli wszystko powinno wrócić do normy.

Ten \"okres\" po odstawieniu tabletek to nie był okres, tylko krwawienie z odstawienia, takie jak w siedmiodniowych przerwach między kolejnymi opakowaniami. Natomiast teraz czekasz na prawdziwy okres. Spokojnie, pierwsza miesiączka po odstawieniu tabletek ma prawo się spóźnić nawet o tydzień albo dwa! Poczekaj trochę, na pewno niedługo zaczniesz krwawić, skoro masz juz objawy. A w ciągu kilku następnych cykli wszystko powinno wrócić do normy.

Sorry za powtórki, cos się to zacina, przysięgam, wysłałam to tylko raz i więcej nie klikałam! :(

Gość Nic sie nie matrw
To normlane ja nie mialam okresu przez 3 m-ce i w koncu zaczelam znow zazywac tabletki i wszystko sie unormowalo. To typowe ze po odstawieniu nie ma sie okresu, tylko szkoda ze sie przez to stresujemy :)

Gość Alessaaaaa
dzieki Wam, jestescie kochane :) zadzwonilam do doktor i powiedziala, ze jak sie nie pojawi przez 10 dni od dni gdy powinien mam sie zglosic a tak to czekac :P buzka

Gość miśkaaaa
ja też odstawiłam tabletki 3 miesiące temu. pierwszą mies.dostałam idealnie w terminie, drugą 1 dzień za wcześnie, a trzecią dostałam wczoraj, 10 dni za wcześnie. nie wiem czy to normalne??? pocieszam się, że po odstawieniu mogą dziać się takie rzeczy, jednak wszystkie dziewczyny piszą, że raczej im się opóźniały o kilka dni. a u mnie jak zwykle na odwrót. do tego ta teraźniejsz jest bardzo intensywna, jak za czasów przed stosowaniem tabl. Dziewczyny napiszcie czy to normalne, bo sie troche martwie, tym bardziej,że od stycznia chcę się zacząć starać o dzidziusia.

Gość luuucynka
do nic sie nie martw nie chciala bym cie straszyc wlasnie odstawilam tabletki po2 latach lekarz powiedzial mi ze to koniecznosc bo po anty moga pojawiac sie cykle bezowulacyine przy duzszym stosowaniu i nie ma naturalnej miesiaczki to bardzo zle mozna wywolac tylko krwawienie z odstawienia po ponownym zazyciu tabletek a wiadomo to nie to samo.ja na razie sie nie martwie bo wszystko w moim przypadku jest ok ale ty chyba powinnas to jeszcze skonsultowac

Gość x.x.
Skoncozylam brac pierwszy listek diane 35, teraz mam 7dni przerwy jest 3dzien przerwy a w sumie okresu nie mam tylko takie bardzo delikatne plamienie,czy to normalne??

Gość Cytrynaa87
A ja za to odstawilam tabletki po 2 latach Pierwszy okres dostalam w terminie pozniej pare dni cisza i znow dostalam i mialam go prawie 2 tygodnie...?hmm potem znow na niecaly tydzien cisza ale podczas tej ciszy mialam plamienia Nie wiem Czy to tak dziala czy o co chodzi ale jesli mozecie to powiedzcie mi jaki czas jest mniej wiecej normowania sie wszystkiego....bo uwierzcie mam juz dosc prawie codziennego krwawienia ;-/

Gość angelqa84
U mnie bylo na odwrot. Odatwialm tabletki prawie 3 miesiace temu po ponad 2 latach przyjmowania cilestu. Pierwszy okres byl normalny. Drugi i trzeci dostalam o tydzien za wczesnie. Dzisiaj jestem w 13 dniu cyklu i zauważylam plamy krwi na bieliznie. Jestem lekko przerazona, ale troche uspokajaja mnie wypowiedzi na tym forum. Mam nadzieje, ze nie jestem na cos chora i ze niedlugo wszystko wroci do normy. Tylko, ze tez jestem ciekawa jak dlugo to musi potrwac.

Gość Zestresowana...
Hej Wszystkim... Odstawiłam tabletki 4 miesiące temu i mam ten sam problem. A więc tak, 3 miesiące po odstwieniu tabletek novonette miałam normalny okres (był taki sam jak w trakcie brania - a więc nie aż taki obfity). Teraz okres mi się spóźnia 4 dni. Objawy takie same jak przed okresem. Czyli 2 pryszcze na twarzy, ból jajników...ale co najdziwniejsze bolące sutki (czego wcześniej nie miałam). Chodzę cała zestresowana tym faktem...co chwilę biegam do toalety, żeby sprawdzić czy już nie dostałam okresu...a tu cisza. Sam fakt, po odstawieniu tabletek schudłam około 4 kg. Nie wiem co mam myśleć...każda z nas mając taki problem (przechodzi nieziemskie nerwy)...a najgorsze jest czekanie... Pozdrawiam

Gość Zestresowana...

Gość Zestresowana...
Hej Wszystkim... Odstawiłam tabletki 4 miesiące temu i mam ten sam problem. A więc tak, 3 miesiące po odstwieniu tabletek novonette miałam normalny okres (był taki sam jak w trakcie brania - a więc nie aż taki obfity). Teraz okres mi się spóźnia 4 dni. Objawy takie same jak przed okresem. Czyli 2 pryszcze na twarzy, ból jajników...ale co najdziwniejsze bolące sutki (czego wcześniej nie miałam). Chodzę cała zestresowana tym faktem...co chwilę biegam do toalety, żeby sprawdzić czy już nie dostałam okresu...a tu cisza. Sam fakt, po odstawieniu tabletek schudłam około 4 kg. Nie wiem co mam myśleć...każda z nas mając taki problem (przechodzi nieziemskie nerwy)...a najgorsze jest czekanie... Pozdrawiam

Gość Jaguniia
po jakim czasie widoczne sa objawy ciazy?? tak bardzo sie bboje..